Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
ani ja tam nevidim ziadne hodnotenie od teba ...a dnes tu bola, kedze ma aktualizovane inzeraty
@monka9999 tak na dobierku by som jej to neposlala..urcite pockajte na adminovu odpoved...ja by som to nenechala tak.
@monka9999 toto ma v podmienka: vecicky sa snazim opisat podla toho ako vyzerajú 🙂..tak nejak jej to nevyslo 😀
@zanika1983 pisala som adminovi,napisal mi,že jej mam napisat a nech sa vyjadri,ake riešenie problemu navrhuje.no ona momentalne nenavrhuje nič.da sa aj to urobit,že si sama zmaže hodnotenie?!bola som si ista,že som jej napisala.a čo s nou mam teraz robit?!
@monka9999 sama si hodnotenie zmazat nemoze, jedine admin jej to moze zmazat.
@monka9999 sama si ho nevie zmazat, len admin jej ho vie zmazat...tak napis zase adminovi, ze nereaguje, ako dalej...on by ju mal oslovit si myslim.
@alicia28 ja sama si bravam na dobierku a vždy som si to prebrala.aj toto som mala na dobierku.ked vezmem čo to stalo a plus dobierka a ešte mi to pošle taketo no dakujem pekne.ved ten opis sa robi koli tomu ,že su tu použite veci aby sa vedel kupujuci zariadit.či to chce aj take ,alebo nie.a nie takto.že ona zamlči, a potom sa bude robit hlupa.ved to neni sranda tolke peniaze.skusim jej napisat či to vezme spet.ako sa k tomu postavi,ked jej napišem že som upozornila admina.
@monka9999 , no drzim ti palce, ale ked je niekto blbec tak ti nepomoze ani ked napises adminovi, je to na tebe ked chces posielat na dobierku beres sama na seba riziko ze kupujuci balik nepreberie a v tom ti nikto nepomoze. ja na dobierku nikdy nic neposlem, nechcem si zbytocne robit problemy , vselijaky ludia su a platit za ich debilitu nie som ochotna.
@alicia28 ...úplne stebou súhlasím...ja som to skúsila iba dva krát...prvý krát neregistrovaná,to prebehlo úplne na jednotku...a druhý krát,tu maminka na MK....neprebrala 😝 ...nebola som v tom tak ostražitá,teraz ked vidím v inz.že na dobierku, ani nereagujem radšej....však ked niečo veľmi chcem a je napísané že na dobierku neposielam,tak pristúpim aj na iné riešenie...táto téma,to bude nekonečná pieseň....pekný deň,babenky.... 🙂
@pastelka74 tu nejde o tu dobierku.ona posielala na dobierku mne.ja som si to prebrala,ale ten tovar nezodpoveda tomu,čo uviedla v inzerate.
@monka9999 , je to tazke rozhodnut sa co s tovarom , ale neviem ci budes mat uspech, urcite jej to neposielaj spet predtym ako ti posle na ucet peniaze, podla mna ona dobierku nepreberie a ked jej to posles len ako balik nebudes mat ani tovar ani peniaze, nakupovat TU je trochu risk a kazdy s tym musi ratat ze ludia su nepoctivy a predaju aj to co sa predat neda.
@stanislavao jasne ze NIEEE!!!fuj..ani len do zahrady 😠 bleee...a ze simbolicka cena 😀 😀 😀 😀 😀
@stanislavao
Tak ako to vidno na fotkach, to nie je vobec pritazlive, a takto obnosene topanky by som tu vobec neponukala...a keby aj tak bud za inu "symbolicku " cenu alebo "darujem".
Velkost 32 je pre vecsie dieta (skolak), takze ten stav ak boli nosene viac uz je o nicom. To radsej drahsie ale v super stave....
heh kočky ja sem idem raz za čas,ale vždy odchadzam z usmeom na tvari jaj hentake boty by som ani len na charitu nedala by som sa hambila nie ešte predavať za 8 ečiek ...to ako dnes jedna kočka mala inzerat predam trošku flakate su tam aj žmolky a mala dierka ale ako novee:Dchapete to su bonusy neviem či im ide len o srandu alebo to fakt myslia važne ja to už nepochopim ????? 😎 😀 😀 😀
@diviska súhlasím, ak za to predávajúcej riadne zaplatí, tak je jej vec, čo s tým následne spraví- aj keď to predá ďalej za viac- predávajúca tým nieje nijako škodná, veď dostala peniažky, koľko pýtala.. je to jej šikovnosť 😉
fuj ake hnusne topanky .... to si radsej kupit za tu cenu nove v tescu v akcii ....
@stanislavao ja neviem ci by som take botasky vzala, ani keby ich darovala, dieta by som do toho neobula, prepadla by som sa od hanby, vyzeraju byt uz vhodne do kosa a nie na predaj za taku ,,symbolicku cenu" 😒
@stanislavao tak to je už ozaj bezočivosť, ale zosmiešňuje tým samu seba - samozrejme to nikto nekúpi a ak aj áno, tak musí byť slepý a blbý 😝
ženy a vy posíláte na dobírku? já to jedné neregistrované odmítla a těch urážek co jsem si přečetla :(

@monka9999 a admonovi si pisala???