Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
a neviete niekto,či tuto v bazariku plati tiež že kupujuca môže tovar do 7 dni bez udania dôvodu vratiť?alebo ako to je?a ked nahodou nesedi velkosť alebo dačo podobne môže vratiť tiež?
u nas je jeden textil,a pokial nesedi velkosť,je možne ho zameniť za dačo ine ale peniažky nevracaju ☹ ,raz som tam kupila malej nohavice bez vyskušania boli male ale dalo sa len zameniť za ine,no väčšie nohavice nemali tak som kupila tričko ☹
ja teraz hlavne rozmyslam, aku cenu mam dat na tie tenisky adidas a nike 🙂 musim si to tu omrknut za kolko bezia take vo velmi dobrom stave. lebo hentie za tych 8 Eur, ktore este posluzia ma dostali 😀 😀 😀
@lenocka84 urcite to banky robia aj cez vikendy, o tom nepochybujem aj oni sa trasu o peniaze, ale myslim si ze ked z jednej banky znacky napr. CSOB poslem v piatok vecer peniaze do inej banky napr, VUB,tak to pride na ucet klienta az v pondelok, take mam skusenosti, banky ziju z nasich penazi a rozhodne im ide o kazde euro, v prvom rade robia dobre sami sebe az potom pozeraju na klienta,
zuno a mbank pripisuju hned v pondelok aj ked prikaz v paitok bol zadany po 14.00 hod. tak ale to su direct banky, su rychlejsie, pruznejsie, len jedina nevyhoda, ked potrebujes zavkladovat, neda sa, kedze nemaju kamenne pobocky. ale co sa rychlosti tyka, tak direct banky su najrychlejsie.
ahojky, neviem či si pamatáte ale asi pred týždnom som písala že predávajúca mi ponukla poštovné na dobierku na polovicu a na koniec som celé hradila ja. potom som jej písala, odpovedala že sa pomýlila a že to pošle na účet, doteraz nič neprišlo. tak som jej písala. asi ešte chvílku počkám a potom dám hodnotenie 😖
@nikolca myslim ze v bazare neplati ze vratis tovar bez udania dovodu do 7dni
baby,ja velmi nepredavam,ale sem tam nakupujem.Davate hodnotenia aj kupujucim,lebo mne predajcovia skoro nikdy nedavaju,a myslim ze by mali,lepsie je potom jednat s predajcom,ked vie komu predava.Ja hodnotenia vzdy kazdemu davam!
@kakakina ja hodnotenia davam ale vždy si aj vypytam,napišem niečo v tom zmysle-dakujem za nakup,pridala som vam hodnotenie a pripadne hodnotenie od vas aj mna velmi poteši a dostanem vždy hodnotenie ,teraz som kupovala mikinku,hodnotenie som si vypytala,a maminka mala len jedno hodnotenie,napisala mi že hodnotenie mi velmi rada dá ale že nevie ako sa to pridáva,tak som jej vysvetlila a hodnotenie mi napisala 🙂 😉
baby neviete niektora poradiť ako sa meria obvod spodneho dielu plaviek???ešte som to nikdy nepremeriavala 🙂 😉
@danielllka ja som teraz brala na dobierku choditko a mala napisane v inzerate že je plne funkčne.a ked prišlo,tak chybalôi všetky vkladacie časti.6kusov.a ked som jej napisala že to chyba,tak som sa mala vraj ja opytat,či je to kompletne.no skor som sa mala opytat či ona je kompletna.už to ani nehodla riešit.
@kakakina ja som tu v poslednej dobe tiež pár vecí nakúpila a dala pozitívne hodnotká, ja som nedostala ani jedno 🙂 Tak som myslela, že možno kupujúcim sa nedávajú- či?? 😝
@lenocka84 mne raz poslali na účet peniažky v sobotu a v pondelok ráno som ich mala 😉 a bolo to z SLSP do Dexie 🙂 a minule som odoslala platbu okolo 22:00 a na druhý deň ráno ich predávajúca mala - a bola v tatrabanke tuším 🙂
Prosím vás ako riešite, keď vás niekto prosí o premeranie, milión detailných fotiek, všetko pošlete, dotyčná napíše, že super, bude jej to dobré, že to vezme a keď pošlete číslo účtu už sa neozve? Už sa mi to stalo viac krát.. Negat hodnotenie som nedala, ešte som to nechala cez týždeň pozastavené a keď sa neozývala a peniažky nechodili, len som aktualizovala inzerátik. Dali by ste negat hodnotenie, či kašlali by ste na to?
@danielllka ja dávam pozitívne hodnotenie vždy, či predávajúcej či kupujúcej.. a tiež veľa krát nedostanem, no čo už, keď dostanem, vždy sa poteším, keď nie, bohužiaľ 🙂
@monka9999 treba jej hodiť negatívne hodnotko- takto sa aspoň ostatné mamičky vyvarujú nákupu u nej, keď je taká neseriózna- a takisto hodiť jej nick (alebo meno) do diskusie- dopredu ju na to upozorniť, ak aj napriek tomu nebude ochotná riešiť problém, tak presne takto postupovať- ja som to spravila jednej pani predávajúcej na MMB, pretože mi poslala tovar, ktorý nefungoval, ako mal (mala som to overené od iných predávajúcich, ktoré tú istú vec predávali, maily som jej aj preposlala, no trvala na svojom, že to nieje pravda), nechcela to nijako riešiť, ignorovala ma, nakoniec som jej napísala negatko a div sa svete, hneď sa mi ozvala 🙂 Ťahalo sa to asi mesiac, tiež som jej písala, že ak mi nevráti peniaze (a ja jej tovar, samozrejme..), tak ju hodím do diskusie- tak ževraj moje vyhrážky sú trápne.. ale že isté osoby predávajú nefunkčné, či poškodené veci, trápne nieje! 😠
@wera.g mne sa to tiez uz stalo ,nie raz a nedala som negat hodntko. hodnotenia sa maju davat za uskutocneny obchod. je to sice neprijemne a od kupujucej nezodpovedne, ale hodnotenia sa za to zrejme davat nemaju.

@argyro ahoj, normálne slušne jje napíš, že si jej ponúkala vrátenie tovaru/peňazí ihneď po nákupe, žiaľ, po dvoch týždňoch už je lehota premlčená, predsa si ich nevypožičala,ale kúpila, možno aj použila a ešte k tomu vyprala a Boh vie čo ešte... žiaľ, do obchodu tiež príde po dvoch týždňoch s opratým odevom, že ho chce vrátiť?? nie... takže tak, veľa šťastia 😉