Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@stanislavao hej hej, ani som negatívne nedala, len nechápem, keby aspon napísala, že ok, nemám záujem už, alebo čo, ale pofotím, posťahujem fotky, premeriam, dovtedy komunikuje a potom zrazu nič... už sa neozve 🙂
@danielllka dala som jej ho.aj som jej napisala že som upozornila admina a že ju može dat na čiernu listinu.to mi naozaj napisal.je jej to akosi jedno.jej nick som tu samozrejme pisala.
@diviska vieš čo, ja som bola ochotná vrátiť jej peniaze za šaty s tým, že si ich nechá, nech nemusím ešte zbytočne aj na poštovnom strácať... ale vtedy, keď ich dostala a prezrela si ich.. a nie teraz, keď ich prešívala, prala.. jednoducho aj reklamácia v bazáriku by mala mať podľa mňa nejaké pravidlá, v takom obchode by sa s tebou ani nebavili po tom, čo si vec prešila a vyprala.. takže ja som ochotná ale odtiaľ potiaľ zasa 😒
@argyro ja uz by som to neriesila a slusne jej napisala..mala moznost ich vratit a neurobila tak..tak ty viac nemas co riesit..to, ze ich nosila a prala a poskodili sa je uz jej problem..tak ti to môze napisat kazda jedna, co od teba kupi nieco a ty zakazdym vratis peniazky a tovar si vezmes spät?..kde mas zaruku, ze ich nepouzila na daku prilezitost a teraz uz ich nepotrebuje , tak to takto riesi..?..
Pekný večer, poraďte čo mám odpísať. Ponúkam sukňu za 2,50 a príde mi správa citujem "da sa jednat s cenou" . Ďakujem
@andyb25 .. podľa toho, či teda chcete vyjednávať o cene 🙂 Ak je cena pevná, jednoducho že sa nedá 😝
@danielllka @traktor Ďakujem, mňa len zarazil ten text, ale asi to tak chodí, ☹ 😵
@andyb25 ...2,50 a ešte zjednáva cenu??...to sa mi zdá trochu divné,keby to bolo desať-dvadsať eur,ale 2,50eur?? 😕 😕
@andyb25 tak skúšajú niektoré, koľko sa len dá 🙂 Musím povedať, že už som aj ja nie raz zjednávala, ale nie zo sumy 2,50eur 😎 (keď je cena 20, dá sa spustiť jedno- dve eurá, no z 2,50 koľko spustíte, 20 centov? 😀 )
@danielllka veď práve, 😝 tak som jej napísala, že akú cenu si predstavuje a uvidím čo odpíše 😀 😎 (v podmienkach mám, že sa viem dohodnúť)
@danielllka @andyb25 ja som si dnes precitala dopyt na 2 tricka za 3€, ze "ja by som mala zaujem ale spolu s postou za 3" ... ale citala som uz aj lepsie 🙂 aj ja mam v podmienkach, ze sa viem dohodnut a zvycajne tak aj robim, ale nie pri takej sume...
@gabika7706 to je už fakt smiešne zjednávať pri takýchto malých sumách- častokrát ozaj symbolických, maximálne si to dám poslať obyčajne ( na moju zodpovednosť) a ušetrím na poštovnom.. ale aby som si niečo pýtala skoro zadarmo.. 🤐
mna vcera jedna kupujuca pobavila a pritom mala vela pozitivnych hodnoteni. Predavam vec za 15 € a ona napise: Ahoj moja za 10 € nepredas? Pobavila ma.

@danielllka to áno, škoda, poteší 🙂