Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@zanika1983 ano.lebo ked si ja spočitam že poštovne a dobierku mi nechce vratit,a ja by som jej to mala vratit na vlastne naklady,miniem dalšie2eura.ak nie viac.podla vahy.ved ja by som bola škodna5eur .a mudra že ved jej sa nato ozvala ešte daka ina,no mohla sa.ak to porozumela ako ja že je to komplet.napisala že bud mi vrati 11eur čo bola cena tovaru a mne zostane vysiet cele poštovne,alebo5eur.no ja som to vymyslela tak,že mi da muž tie ostatne časti na sustruhu vyrezat s hrubeho plexiskla.tak mi nebudu chybat časti.mne sa neoplati jej to posielat spet.ak mi nezaplati obydvoje poštovne.
@danielllka @gucz @argyro Takže jej odpoveď :" som ochotna dat vam 2 eura aj s postou, co vi na to" ........ no čo myslíte, že som jej odpísala????
@monka9999 presne tak, práve preto jej treba to negatko nechať, nech sa tejto predávajúcej ostatní vyvarujú
@danielllka aj to mňa napadlo, že jej napíšem, ale odpísala som, že nie, ďakujem za záujem a vymazala som ju zo záujemcov 😝 😀 ,
ahoíjte, mam taku prosbu na vas baby. Zostali mi sele baliky plienok a neviem ako to mnam ten balik poslat postou, ci uz ako balik, alebo to vezmu este ako list. Dakujem za radu 🙂
@zanika1983 mne tá dotyčná- ivaaa1 - reagovala na inzerát na bazoši (mala som, že chcem kúpiť trojkolku, do 50 eur, aj fotku som vložila, že akú.. ), že či nepredám lacnejšie, odpísala som jej, že ja to nepredávam, ale chcem kúpiť 😝 Podľa mňa si robí srandy a nechce kúpiť nič (alebo tovar chce a nezaplatí)... 😠
tak ma napadlo: dufam, ze viete, ze od cca 07/2010 sa nemusi vypisovat dobierka "slovom"? lebo my tu mame niekolko post, a stale sme davali na jednej zasielky a koncom roka 2010 sme dali na inej a pani sa ma pytala, ze preco to vypisujem slovom tu sumu? a ja ze preto, ze sa to musi. tak ma upozornila na to, ze uz polroka sa to nemusi, ze to zrusili. ze staci napisat napr.: dobierka: 20,- €
a uz za tym nepisat: slovom: =dvadsateur=
tak som zostala zarazena, ze polroka som pisala dobierky slovom ako taky blb a tie kozy na poste ma na to neupozornili, ze si robim zbytocnu robotu
to pisem len tak pre zaujimavost, mozno mate niektora podobnu "komunisticku" postu, kde stale vypisujete slovom, takze NEMUSITE!!! maju to vo svojich smerniciach!!! je to zrusene!
@dasenkabanomova Mila Dasenka, nemam nic proti tebe, ale... kazdy tvoj prispevok je len o urazani a nadavkach na ostatnych... prosim, necakaj potom, ze sa ti tu vsetky budu klanat k noham, ked ty sama nevies, ako normalne komunikovat s ludmi... Skus upravit tvoj slovnicek a urob nieco proti tvojmu agresivnemu spravaniu, urcite ti to neuskodi 😉
Ahojte baby. Mám jeden problémik. Jedna maminka prejavila záujem o detský magnetofon. Dohodli sme sa
že mi na účet pošle peniaze. Musím podotknúť, že si sama vypýtala účet. Bolo to 13. Čakám a stále nič. Peniaze nenabiehajú a milá maminka sa neozýva. Dokedy mám počkať? V podmienkach nemám uvedené, že
veci podržím určitý čas. Ja viem, že nie vždy sa človek dostane k pc, alebo sa vyskytla nejaká nepredvídaná
udalosť. ALe ozvať sa mohla. Mne by nevadilo, ak si to rozmyslela. Mohla napísať že nemám záujem a hotovo.
Neurazila by som sa. Rozmýšľala som, že ešte počkám do konca tohto mesiaca a znova obnovím inzerát.
Čo robiť, ked inzerát dám na novo a dakto mi vec kúpi a až potom sa znenazdajky ozve dotyčná mamina?
Zažili ste aj takúto situáciu? Dík. 😉 😉
@kocko inzerat si kludne aktualizujte. necakajte na nu, uz mala dost casu. a ked to predata a ona sa vam potom ozve, tak jej napiste, ze uz je vec predana, lwbo sa neozyvala a peniaze vam neprisli. ved jej snad nebudete mesiac nieco drzat. ja som takto drzala raz botasky, uz mi aj napisala, ze ide poslat peniaze a aj tak som sa nedockala. ked si vypytala ucet, mali ste mat do 2 dni peniaze na ucte, ked nie su, tak neposlala nic a to, ze vam nenapisala, to sa tiez stava a veeelmi casto.
@kocko Ahojky mne sa to uz tiez stalo ,ze niekto prejavil zaujem o moje veci, tiez si mamicka vypytala cislo uctu,cakala som a uz sa neozvala....dva tyzdne som mala pozastaveny inzerat,ale potom som ho pustila. Doteraz sa mi neozvala :P Ja sa tu tiez hocikedy aj niekolko tyzdnov neprihlasim,ale ked mam o nieco zaujem tak na to myslim a sledujem to 🙂 Predpokladam,ze si jej uz pisala a ona zatial nereaguje. Je to take neprijemne teraz lebo moze mat vazny dovod na to ,ze sa neozyva...mozno chore dieta....Skus pozriet ci nieco pisala nejake prispevky ak ano tak inzerat obnov, pretoze uz bola na konikovi....dufam,ze som ti trosku poradila :P
Svieti jej, že je aktívna. Mám tam len jeden príspevok k diskusii a ten je starý a okolo 30 inzerátov a 6 kladných hodnotení. Takže neviem v akom časovom rozsahu svieti slovo aktívny....Dúfam, že pri mojom šťastí sa nestane to, že ked budem uzatvárať obchod s novom maminou, táto sa mi ozve a bude chcieť zaplatiť. Dakuje za rady. Pomohlo.
@danielllka dam jej ho preč.ale až ked mi pridu peniaze.ked som jej povedala že ho odstranim ,ked to dame do poriadku,bola by odomna zasa špinavost,ked bola ochotna sa dohodnut.možno jej pomože poučit sa.a ja som sa poučila tiež.ked niekto napiše plne funkčne,mam sa pytat či je to všetko plne funkčne alebo len niečo .ved človek nikdy nevie ako to ta predavajuca myslela.že?! 😅

@monka9999 prečo len 5 eur?? Koľko bola plná suma?