icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

argyro
27. feb 2012

@alicia28 a čo takého pekného ti napísali, podeľ sa 😉

@gebeente77 hrozné 😠

argyro
27. feb 2012

mňa už picne!!! ženská sa ide so mnou doťahovať v mojich hodnoteniach, umrem z nej! 😀 kde je už ten admin, nech sa táto fraška konečne skončí! nechcela som jej dávať žiadne hodnotenie, ale moja trpezlivosť práve vykypela 😠

argyro
27. feb 2012

Má ho tam 😠 za dobrotu na žebrotu, to mám za to, že som jej núkala vrátenie peňazí bez toho aby mi tovar vrátila - muž si len na čelo ťukal...

traktor
27. feb 2012

@argyro tak co chcela to ma..a zasluzi si ho..a je to jej skoda..lebo tym len na seba uputala pozornost a ludia si na nu daju pozor..naco to bolo dobre?sama nevie, co chce..

zuzana17
27. feb 2012

@littledevil odo mňa začiatkom februára brala niečo, ale nakoniec zaplatila.

macamac
27. feb 2012

takže- neodporúčam magdalena60@azet.sk - magdalena gregorovicova
dávnejšie ju spomínala pajinka, mala s ňou nepríjemnosti, tuším nejak koncom min.roka
mne v tom čase tiež písala na x inzerátov, pýtala x informácií+ x fotiek /aj keď ja mám pri tovaroch fotiek dosť/. po vyčerpávajúcich info a množstve foto z mojej strany, čo trvalo niekoľko dní, viac sa neozvala 😝
teraz 12.2. preklikala znova veľa vecí a veľa info. ok,sme na bazáriku,treba sa pýtať. brala som to s rezervou a moc som nečakala. a intuícia nesklamala. nakoniec sme zostali pri pulóvri za 2eur-a nemôžem sa odvtedy dočkať platby. už som kontaktovala predminulý týždeň-že čo je, tak naveľa odpoveď nestíha, v pondelok /minulý/ pošle korunky. ok. po víkende som jej písala-že nejedná seriózne a stále sa musím informovať len ja. že proste pre mňa je obchodík uzavretý z jej strany jej nezáujmom. a poprosila som,že nabudúce nech ma kontaktuje naozaj len v prípade vážneho záujmu a seriózneho prístupu 😝

no a odpoveď-žiadna

zanika1983
27. feb 2012

@macamac jasna spekulantka!...nerozumiem takemuto spravaniu, ved ked nemam peniaze, tak nekupujem a ked sa mi nieco nepaci, tak o to nejavim zaujem 😖 ...sama nevie co chcela 😀

macamac
27. feb 2012

@zanika1983 ale písala, že dnes bola už niečo uhradiť-ale mne nestihla 😕 😅 že pôjde v pondelok....no a už je pomaly tretí pondelok-a nič 😝

klody1010
27. feb 2012

Koceny co mam spravit? Pani si u mna kupila vecicku,peniaze vlozila priamo na ucet,ale poplatok za vklad nedala,aj som jej to povedala ,priznala ze poplatok tam nedala,len mi nepovedala ako to chce doriesit,len sa pytala kedy to poslem ze kedy to ma cakat...nie som zavisla na poplatkoch,len mi ide o princip,keby pani brala za neviem kolko tak kaslem nato...

macamac
27. feb 2012

@klody1010 napíš,že pošleš až po vložení poplatku.ale to zrejme zas bude musieť vložiť celé euro -ako príklad,lebo prvý raz ti strhli asi 50centov-a teraz strhnú zas...takže asi 1,50eur? 😅 no- kocúrkovo 😝

klody1010
27. feb 2012

@macamac ano presne to tak vychadza ,no len co ak nebude chciet?

benne
27. feb 2012

@klody1010 upozornila si ju na vklad v banke? máš to v podmienkach? kolko máš poplatok.. mne tak už vkladala jedna pani na druhý raz.. vložila 1€, 0,50€ za prvý a 0,50€ za druhý vklad 😉 , inak som to riešila obyčajným poštovným namiesto doporučeného

macamac
27. feb 2012

@benne ale veď to si sa dostala do toho začarovaného kruhu-že ti mala vložiť 1,50eur ten druhýkrát,nie? tak si si to vykompenzovala na tom poštovnom-dobrý nápad 😉

benne
27. feb 2012

@macamac ale prečo 1,50, ved 1€, 50 centov, o ktoré ma ukrátila prvý raz a 50centov ktoré boli poplatkom za druhý vklad, ostala som na 0, takže .. nie 1,50 ale 1€ 😉

birika
27. feb 2012

dobrý večer...viem čo som chcela - len vrátenie časti z toho, čo som zaplatila za šiatky. Nemám záujem sa s nikým doťahovať...

klody1010
27. feb 2012

Benne nie nemam,ale je podla mna logicke ze sa zato plati,a nepisala ze bude priamym vkladom...neviem asi je to moja chyba...

kacsik
27. feb 2012

Pozor na užívateľku s nickom kika2010, predáva tovar ktorý nemá, fotky aj popis stiahnuté s bazosu, každý inzerát od inej pani !

beruska.zuzanka
27. feb 2012

@janicka11 ahoj, mne písala pred časom na jeden alebo dva inzeráty, poslala som podklady k platbe a ani obraz ani zvuk... takže asi by som ju nebrala vážne 🤐 😕

beruska.zuzanka
27. feb 2012

@klody1010 ahoj, upozornila si kupujúcu na poplatok?

lebo napríklad u mňa v banke sa platí za priamy vklad 45 centov, u manžela, má tb sa neplatí nič... takže také logické, ako píšeš to nie je...

janicka11
27. feb 2012

@beruska.zuzanka dakujem za odpovede.asi sa premohla,normálne mi tých5€ na učet už aj poslala... 😀 tak asi sa polepšila..

macamac
27. feb 2012

baby-a neuveríte,práve sa teraz ja tu doťahujem o jeden obchodík 😅 😝
ako dnes prišiel tovar, objednávala si cezomňa kolegyňa pre dcérku a prišlo....no....otras. v robote sme to rozbalili a skoro som sa od hanby prepadla. nazvali to: zažltnuté, ja osobne som videla špinavé a fľakaté 😒
a fakt-handra.
tak som mamče písala,že na stav veci som sa pýtala,že napísala,že sú v poriadku. a príde-brak. že jej to pošlem a teda vráti za tovar+2xpoštovné. a teda-ok,ale druhé poštovné mi nezaplatí. a kolegyňa si má uvedomiť,že kupuje cez bazár a to je riziko nákupu tu 😠 a ak chce nové,nech kupuje v obchode 😠 a že to nebolo drahé 😠 a že doteraz mala samé spokojné kupujúce...a že tú vec dostali a nenosili....
ako mne je fuk,či dostali-za stav predávanej veci je zodpovedný predajca,nie? mne je pôvod veci ukradnutý 😖

sa pýtam: TO ČO sa tu už robí?????????????????????? 😠 😠 😠
a poprosila,nech nedávam negatko. no-zatiaľ nemám dôvod. som jej napísala-a čakám odpoveď.
ale potom.....uvidím,ako to skončí

danielllka
27. feb 2012

@birika nehnevajte sa, ale ak ste neboli so šatami spokojná po obdržaní, predávajúca Vám navrhla, že Vám peniaze vráti (s tým, že si šaty necháte), odmietli ste, tak už teraz nemáte nárok na vrátenie! - to v obchode, keď si kúpite tričko, vyperiete ho a nedajbože z neho výjde farba, alebo sa spraví dierka, tak ho pôjdete reklamovať a budete čakať vrátenie peňazí? 😨

mandragora22
27. feb 2012

@macamac ahoj a co to bolo a za kolko penazi? 😕 😕

danielllka
27. feb 2012

@macamac tak to je nonsens... nemám slov na takýchto ľudí.. bezočivosť nehorázna.... ak bude trvať na tom, že nevráti celé - dvojité poštovné, treba jej šupnúť negatko s podrobným opisom tovaru.. čo už si niektorí dovoľujú poslať (a ešte za to zobrať peniaze), to je vrchol..

danielllka
Odpoveď bola odstránená
argyro
27. feb 2012

@danielllka hej, všimla som si, ale už radšej nereagujem.. kde všade si budeme písať, cez IP, v mojich hodnotkách, v tejto téme, kde ešte? 😅 ja už len čakám na vyjadrenie adminov, to je všetko.

@macamac otras skúsenosť, fakt 😒

danielllka
27. feb 2012

veď určite, keď raz nepochopí, že toto sa nerobí, treba ju už ignorovať a hotovo.. aj tak sme si všetci spravili názor 😝

macamac
27. feb 2012

@mandragora22 bolo to oblečko 😉 nebudem zatiaľ konkretizovať 😉
o peniaze myslím vôbec nejde. ale o princíp. aj keby šlo o euro /alebo 100eur/.
proste nepochopím to. naozaj nie.
a to som doteraz o tom len čítala tu,medzi vami. a ups-som už aj ja v tom 😒

triminka
27. feb 2012

ahojte
idem si po radu. chcela som od jednej maminy (na mmb) kupit tovar za 1,50 😀 a postovne zaratala dalsich 1,50.tak som sa informovala,ze ake je to postovne, tak ze 1,20 posta, 0,04 obalka a 0,26 poplatky banke......tak sa chcem spytat, ma postova banka poplatok za to,ze poslem peniaze cez internet banking a nie priamym vkladom??? lebo som pani pisala,ze chcem cez ib posielat,nie priamy vklad a ona ze nechce na mne zarabat,ale ze jej banka si toto uctuje..... mate s tym skusenosti, hlavne tie,co mate postovu banku?
lebo som sa s tymto este nestretla 😕
diiiky

mandragora22
27. feb 2012

@macamac no ved hej, to sklame, ja som nechcela vediet kupujucu, len cenu za taku handru 😕 😅