Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@monka9999 tak to áno, keď si už sľúbila, že ho odstrániš, treba to dodržať 😉 Tu sa nedá špekulovať, ako to myslela, jednoducho to chcela predať, tak klamala- plne funkčné znamená, že je kompletné a funguje, ako má. Nabudúce si dáš pozor a od nej (!) už nič nekúpiš 😝 (a my ostatné tiež 🙂 ) Ešteže máš šikovného muža a dorobí tie chýbajúce časti 😉
@kocko ahoj, tiež by som to tak dlho nedržala bez toho, aby ste sa dopredu dohodli- skôr to vyzerá, že si kúpu rozmyslela, ale slušnosť káže dať vedieť- takže kľudne zas nahoď inzerát a predaj prvému, čo prejaví záujem 😉 (a myslím, že aj keď má choré dieťa, tú minútku sadnúť za net a napísať, si nájsť môže, veď dieťa aj spí..)
@danielllka Rozumiem, už som inzerát nahodila a do konverzácie som jej napísala,že som čakala dosť dlho.
Ja mám postihnuté dieťa a čas si nájdem. Ak má úprimnú snahu obchodovať na bazáriku, zákonite si musí
nájsť chvíľku....Mohla som to mať už dávno predané, lebo iné maminky mali záujem. ALe ona bola prvá, tak
som obchodovala s nou. Ostatné maminy tu už máte bohaté skúsenosti, a ako vidím takto to asi chodí.... 😉
/v poslednom čase neseriozne maminy/
Ahojte, tie, ktoré si spomínate na moju "kauzu" so šatami a žiadosťou kupujúcej o vrátenie 3 eur z 5 eur ktoré za šatky dala po týždni nosenia, upravovania a prania - tak mi dnes dala zle hodnotenie 😠 napísala som adminovi a verím, že mi ho vymaže, ale viem, že majú toho veľa a mrzí ma, že kým si po tieto chvíle bude niekto pozerať môj bazárik naďabí na zlé hodnotko, no čo už...
@kocko ja postupujem takto: ak niekto prejaví záujem a ja pošlem č. účtu, inzerát nechávam stále aktívny. pozastavujem ho až v momente, keď dostanem avízo o odoslanej platbe. lebo taká situácia akú popisuješ sa mi stala toľkokrát, že keby som zakaždým pozastavovala inzerát, prišla by som o veľa ďalších záujemkýň. Mne nevadí, že sa tá mamička už viac neozve, viem pochopiť, že medzi povinnosťami ma proste zabudla informovať o tom, že si to už rozmyslela. vadí mi, ak mi napíše, že peniaze posiela a potom žiadne neprídu a na druhej strane mŕtvo.
@kocko aj tak to bolo od Teba maximálne ústretové, čakať tak dlho, na MMB majú niektoré predávajúce podmienky také, ktor skôr zaplatí, ten berie- žiadne kto bolo prvý.. takže nikto Ti nič nemôže vyčítať- duplom ak si prišla o iných záujemcov 🤐
@argyro no krása, za dobrotu na žobrotu.. človek je ochotný a čoho sa dočká.. ale (!), pánbožko nieje náhlivý, ale pamätlivý 😝 🙂
@danielllka No áno, nechcela som byť tá zlá. Číslo účtu mala. Čakala som dosť dlho. Takže dotyčná sa nemá
prečo nahnevať. Najprv som myslela, že ak má nejaké problémy... Ale druhým týždnom som to vzdala.
Aj ja som mala s mužom problémy, zašívali mu ucho. Chudáčik skoro on prišiel, ale vždy som si ten čas našla.
Stačilo napísať, že nemám záujem, alebo rozmyslela som si to. Nevadí.....Ozaj mi to vadí, ked je na druhej
strane "ticho"... 🙂
@argyro 😀 a tak zas nie každá má takto, ale minule som si tam čítala obdobnú diskusiu a jedna to tam spomínala, že ona robí takto 😝 Mne príde férové predať to prvému, kto sa ozve, ale zas nie tak, že bude ťahať za nos a Ty prídeš o prípadného iného záujemcu 😝
@kocko veď iste, každý má nejaké problémy, starosti, povinnosti, ale raz keď mám o niečo záujem (potrebujem to, chcem..), tak aj komunikujem a riešim to (ak to nechcem, alebo na to zrazu nemám, jednoducho napíšem, aby si to mohla predávajúca predať- veď treba byť trošku empatický aj voči druhým 😝 ) Nevadí, poučenie pre budúcnosť 🙂 Prípadne si dopíš do podmienok predaja, koľko maximálne si ochotná tovar podržať 😎
@danielllka a plexisklo nie je ostre ani studene a tažke,takže ked to spravne premeriam,tak mi to urobi a ja to potom budem moct kludne predat ked to nebudem potrebovat.a možem povedat že je naozaj plne funkčne.
ja som na MMb mala záujem o klobúčik pre malú mamine som písala či by mi ho nezmerala a ani obraz ani zvuk asi už nemá záujem ho predať 😀 niektoré su fakt hrozné ja ked chcem niečo predať tak sa aj 10x za deň pozriem či mi niekto nepísal
@zuzkatko mne sa toto stalo už x- krát, buď sa vôbec neobťažovala mi odpovedať, alebo bolo aj také, že po mojej otázke, či je to ešte aktuálne, alebo už predala (keďže som videla, že sú okrem mňa viacerí záujemcovia, ale inzerát vymazaný nebol..), tak ani ťuk, odpoveď žiadna a asi po mesiaci sa mi ozvala, že záujemcovia predomnou si to rozmysleli a či teda mám ešte záujem- tak aj keby som medzitým nekúpila inde, by som po takomto jednaní záujem už nemala 😠 (stačilo len napísať, že to ešte má a čaká, ako sa vyjadria záujemcovia predomnou.. to je straaašne časovo náročné 😝 )
@zuzkatko jej chyba, nájdi si iný a keď Ti láskavo ( 😝 ) odpíše, napíšeš jej, že ďakujem, ale už som kúpila inde, keďže ste mi neodpisovali 🙂 (ona nech si svoj nechá, keď ho nechce predať 😝 )
tento bazarik je ako sedem divov sveta, asi ma tu uz nic neprekvapi, aj ked niekedy sa zamyslim ci to nakupujuce myslia vazne ....co mi pisu ked maju zaujem....alebo je to skor vtip 😀
Ahojte babule, juj aka som vytocena 🙄 Maminka si odo mna kupila supravku Disney - stylom za 8 s postou beriem - ale ok dohodla som sa - v inzerate je uvedene, ze je nenosena, ale bez visiaciek a raz oprata - je to taka ta jemna tensia bavlna. Jasne, dnes mi pani pise, ze vraj su na nej zmolky - co odmietam akceptovat, pretoze mam doma este jednu s inym motivom a s visackami a je to presne to iste co som posielala - takze nepripustam nijake zmolky. Pani navrhla nech jej vratim 4€ co by znamenalo ze ma znackovu supravku za 3€ - to by sa aj mne pacilo - to som odmietla, tak mi ju vracia - fajn - ale rozculuje ma, lebo mi pisala, vraj mala byt s visackami a ze aj to klamem - ale pani si asi neprecitala inzerat kde bolo uvedene co som pisala na zaciatku, takze asi nevie citat - a najvacsi gol bol - ked som jej povedala, ze si mala riadne precitat popis, ze vraj som ho rychlo zmenila 🙄 🙄 pisala som aj adminke, ci sa tej dotycnej da nejak poslat info o tom, kedy bol popis naposledy meneny, lebo uz som naozaj nahnevana 🙄 prepacte, ale musela som sa vyrozpravat....
@zuzkatko Vies, keby to naozaj bolo v zlom stave -t ak nic nepoviem - ale fakt mam doma tu istu supravku, len s inym obrazkom s visackami a jednoducho je to uplne to iste a to nebola oprata ako ta co ma ta pani - tak je neviem ci lupou hladala tie zmolky, ale otras - a to je pani co ma cez 80 kladnych hodnoteni 🙄
tak ja som tiez dnes asi prvykrat zazila sklamenie, ked somotvorila balicek, tenisky spinave, este v podrazke piesok, pisane ze noseny stav, ale su osuchane, lepiace pasy su natrhnute, ale nemam energiu to riesim, do zahrady ku babke to prezijeme, len som sklamana. ☹
dobrý den prosím vás máte neikto skusnosť s maminou ktorá je tu registrovaná pod nickom barinkova ??lebo chce odomna niečo kupiť ale akosi dlho sa to už naťahuje..a všimla som si že komusi už akosi peniaze poslala a nič neprišlo,tak neviem.jasné počkam kým mi peniaze nabehnu na učet ale aj tak.. ☹
Neodporucam patko2. Pani napisala, ze "okamzite beriem", poslala som jej podklady k platbe a viac sa neozvala. Ale podla hodnoteni vidim, ze nie som prva. ☹
@littledevil neviem prečo ju admin neblokne,ved to je hruuuuuza tie hodnotka,môže si najsť aj daku inu zabavku nie vypisovať na inzeraty 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@littledevil no tak jsem i já četla hodnocení a to je opravdu strašné, však to už není normální 3 stránky negativních hodnocení 😒

@dasenkabanomova ...iba krátučko...prestaň sa tu už konečne navážať do báb,tebe treba oprášiť slovenčinu...nepatríš sem,tak sa stým zmier,nájdi si iný bazárik,alebo ten tvoj pokec,tam je to na tvojej úrovni,dobre moja??...tam môžeš skúšať aj tie cudzie jazyky....tam nájdeš tebe podobných.... 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝