icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

macamac
27. feb 2012
mandragora22
27. feb 2012

@triminka pokial ja viem, tak kazda banka si uctuje cca 0,40-0,50 € ale LEN pri hotovostnom vklade na ucet priamo v banke. teda ty prides do banky a vlozis peniaze priamo predavajucej na ucet. za toto si uctuju. toto pocujem prvy krat, ze si banka berie peniaze za prevod na iny ucet a to mam banky dve (sice ani jedna nie je postova), ale neverim, ze by toto niektora spravila 😕 😕
nechcem byt zla, ale skor mi to pripada tak, ze pani dala nizsiu, zaujimavejsiu cenu na tovar a kompenzuje si to teraz postovnym, necakala asi, ze sa opytas: "preco"? 😀 😀

annie13
27. feb 2012

@triminka a aku ma banku??
s tym som sa este nestretla

nikolca
27. feb 2012

@mandragora22 ja mam poštovu banku za priamy vklad učtuje 0,50 eura,ked ja robim prevod cez ib za to mi strhnu 9centikov a ked niekto pošle mne peniažky na učet cez ib tak ešte z toho mi banka strhne 26 centikov,no hrabu každy cent im je vzácny, ☹ 😒

nikolca
27. feb 2012

@triminka teraz som lepšie prečitala tvoj prispevok aj ja mam poštovu banku a ozaj ked jej pošleš peniežky cez ib tak jej z toho stiahnu 0,26 a je tam pisane poplatok za prijatu platbu a ked pošle ona peniažky tebe na učet cez ib tak jej strhnu 9 centov,takže ťa neklamala 🙂 😉

gabina23
27. feb 2012

Ahojte dievčatá chcem sa Vás spýtať, kupovala už niektorá z Vás kočík od pána s nickom aymanboss? má aj webovú stránku.. Chcela by som si od neho objednať kočík a zistujem aký je predávajúci.
Ďakujem za odpoveď

dasenkabanomova
Odpoveď bola odstránená
dasenkabanomova
Odpoveď bola odstránená
dani84
27. feb 2012

@dasenkabanomova ja netvrdim, ze si zla zena... neodsudzujem nikoho koho osobne nepoznam a uz vobec nie takto cez net... za klavesnicu sa vie kazdy schovat a neukazat tvar... Ale sme predsa dospeli ludia, mali by sme sa vediet slusne spravat, len to som tym myslela - a nielen voci tebe - plati to pre vsetky tu 😉

dasenkabanomova
Odpoveď bola odstránená
dasenkabanomova
Odpoveď bola odstránená
dasenkabanomova
Odpoveď bola odstránená
dani84
Odpoveď bola odstránená
dasenkabanomova
Odpoveď bola odstránená
dasenkabanomova
Odpoveď bola odstránená
dani84
Odpoveď bola odstránená
danielaj
28. feb 2012

@macamac no otrasné niečo 😠 to čo sa už tu deje 😕 držím palce, aby sa to vyriešilo k tvojej spokojnosti 😉

elka74
28. feb 2012

@mandragora22 ahoj. Slov. sporiteľňa si účtuje 0,15 Eur za každý prevod, aj ked ti prídu peniaze aj ked ty uhrádzaš 😉

stanislavao
28. feb 2012

baby, tak take sialene banky, zruste si v nich ucty, ved to nieje myslitelne, aby ste platili za kazdu prijatu i odoslanu platbu. zriadte si ucet v mbank a neplatite vobec nic za nic. my mame aj csob a tiez neplatime za prijatu platbu - ved to je hovadina.

littledevil
28. feb 2012

Odporucam mia224@centrum.sk. 🙂

littledevil
28. feb 2012

@elka74 Ahoj, ale to asi plati ak robis prevod v banke, cez IB neplatis nic. Ja ked posielam cez IB, neuctuje mi ziadny poplatok.

elka74
28. feb 2012

@littledevil a máš Slov. sporit. ? mne strhnú za každý pohyb na účte, aj ked platím cez IB. aj ked mi prídu na účet peniaze. aj ked zaplatím kartou trebárs v obchode. 😒 musím sa poinformovať v banke

emogeon
28. feb 2012

@elka74 ja mama aj Slsp a nic mi nestrhava 😉

elka74
28. feb 2012

@emogeon no tak to nechápem.. 😖

emogeon
28. feb 2012

@elka74 skus popytat v banke, zalezi aky ucet mas otvoreny

bodka13
28. feb 2012

@elka74 máš asi veľmi nevýhodný balík 😒 my máme účet v SLSP všetky prevody cez IB,výbery z bankomatu sú zadarmo,chodia nám smsky pri akomkoľvek pohybe na účte a za platbu kartou sa nám ešte vracia určité % zo zaplatenej sumy späť na účet naraz za celý mesiac...za balík platíme 4,50€ a keď nám pripočítajú tú odmenu za platby kartou tak často platíme len 3€ 😉 ...tak šup do banky a vyber si lepší balík služieb 🙂

elka74
28. feb 2012

@bodka13 niečo asi na tom bude, musím to nejako poriešiť.. teraz som to pozerala a za každý bezhotovostný pohyb zaplatím 0,15 Eur, za vedenie účtu 2,06 Eur, za IB 1Euro a za výber v hotovosti priamo v banke 1,90Eur .. tak to je fakt že nevýhodné 😝

triminka
28. feb 2012

@nikolca dakujem za info o poplatkoch v postovej banke 😉
@mandragora22 tiez mi pride divne strhavat poplatok za prevod penazi,pokial sa nejedna o bezhotovostny vklad. a teda 0,26€ nie je malo,na to,ze s tym nic nerobia 😝
@annie13 postovu banku ma predavajuca.....a baby tu pisu,ze naozaj maju take poplatky 😒

dakujem vam baby za infosky 🙂 akoze nemala som z tej pani pocit,ze ma chce oklamat, ale obchod som zrusila, toto nie som ochotna platit 😖 uz len z principu,nebudem platit poplatky banke 😝

annie13
28. feb 2012

@triminka fuu tak to je ohromna banka mam tam ucet ale len terminovany uvazovala som aj nad beznym no tak uz ani uvazovat nebudem