Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@triminka pokial ja viem, tak kazda banka si uctuje cca 0,40-0,50 € ale LEN pri hotovostnom vklade na ucet priamo v banke. teda ty prides do banky a vlozis peniaze priamo predavajucej na ucet. za toto si uctuju. toto pocujem prvy krat, ze si banka berie peniaze za prevod na iny ucet a to mam banky dve (sice ani jedna nie je postova), ale neverim, ze by toto niektora spravila 😕 😕
nechcem byt zla, ale skor mi to pripada tak, ze pani dala nizsiu, zaujimavejsiu cenu na tovar a kompenzuje si to teraz postovnym, necakala asi, ze sa opytas: "preco"? 😀 😀
@mandragora22 ja mam poštovu banku za priamy vklad učtuje 0,50 eura,ked ja robim prevod cez ib za to mi strhnu 9centikov a ked niekto pošle mne peniažky na učet cez ib tak ešte z toho mi banka strhne 26 centikov,no hrabu každy cent im je vzácny, ☹ 😒
Ahojte dievčatá chcem sa Vás spýtať, kupovala už niektorá z Vás kočík od pána s nickom aymanboss? má aj webovú stránku.. Chcela by som si od neho objednať kočík a zistujem aký je predávajúci.
Ďakujem za odpoveď
@dasenkabanomova ja netvrdim, ze si zla zena... neodsudzujem nikoho koho osobne nepoznam a uz vobec nie takto cez net... za klavesnicu sa vie kazdy schovat a neukazat tvar... Ale sme predsa dospeli ludia, mali by sme sa vediet slusne spravat, len to som tym myslela - a nielen voci tebe - plati to pre vsetky tu 😉
@mandragora22 ahoj. Slov. sporiteľňa si účtuje 0,15 Eur za každý prevod, aj ked ti prídu peniaze aj ked ty uhrádzaš 😉
baby, tak take sialene banky, zruste si v nich ucty, ved to nieje myslitelne, aby ste platili za kazdu prijatu i odoslanu platbu. zriadte si ucet v mbank a neplatite vobec nic za nic. my mame aj csob a tiez neplatime za prijatu platbu - ved to je hovadina.
@elka74 Ahoj, ale to asi plati ak robis prevod v banke, cez IB neplatis nic. Ja ked posielam cez IB, neuctuje mi ziadny poplatok.
@littledevil a máš Slov. sporit. ? mne strhnú za každý pohyb na účte, aj ked platím cez IB. aj ked mi prídu na účet peniaze. aj ked zaplatím kartou trebárs v obchode. 😒 musím sa poinformovať v banke
@elka74 máš asi veľmi nevýhodný balík 😒 my máme účet v SLSP všetky prevody cez IB,výbery z bankomatu sú zadarmo,chodia nám smsky pri akomkoľvek pohybe na účte a za platbu kartou sa nám ešte vracia určité % zo zaplatenej sumy späť na účet naraz za celý mesiac...za balík platíme 4,50€ a keď nám pripočítajú tú odmenu za platby kartou tak často platíme len 3€ 😉 ...tak šup do banky a vyber si lepší balík služieb 🙂
@nikolca dakujem za info o poplatkoch v postovej banke 😉
@mandragora22 tiez mi pride divne strhavat poplatok za prevod penazi,pokial sa nejedna o bezhotovostny vklad. a teda 0,26€ nie je malo,na to,ze s tym nic nerobia 😝
@annie13 postovu banku ma predavajuca.....a baby tu pisu,ze naozaj maju take poplatky 😒
dakujem vam baby za infosky 🙂 akoze nemala som z tej pani pocit,ze ma chce oklamat, ale obchod som zrusila, toto nie som ochotna platit 😖 uz len z principu,nebudem platit poplatky banke 😝

@mandragora22 😉