Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
pred týždnom som uhradila peniažky za body mamičke ......miriam3.....a týzden je ticho,ani neodpovedá....no neviem,má tam 61 kladných hodnotení ale ja urcite spokojná nie som.viem,ze sa jej mohlo aj niečo stať.no neviem čo mám robiť.....asi nič len ešte počkať. 😀
ja som si vyplatila teplaky puma, predavajuca mi napisala este vo stvrtok, ze to posiela 1.triedou. teplaky mi neprisli, podacie cislo, co som od nej chcela, mi poslala zle, alebo nekompletne, tak neviem, co si mam o tom myslet a tiez ma same pozitivne hodnotenia a je to pro shop. nastvana som neskutocne, lebo to neni vec za 2e.
@cukor no, zatial komunikovala. ale na kiho oniho mi poslala zle podacie cislo. podla mna to ani neposlala a podacie cislo si vymyslela - alebo ja neviem, co si mam o tom mysliet. a su to teplaky za 13e, co je podla mna dost.
@stanislavao ako som sa aj sama presvedcila, tak niektore pro-shopy su na malu-milu ☹ 😒 😖 😠 ...aky ma nick ?
Ahojte dievčatá chcem sa Vás spýtať, kupovala už niektorá z Vás kočík od pána s nickom aymanboss? má aj webovú stránku.. Chcela by som si od neho objednať kočík a zistujem aký je predávajúci.
Ďakujem za odpoveď
@cukor tak jedine že čakať, čo iné 😝 - ak sa neozve ďalší týždeň, napíš jej, že dávaš negatko, počkaj na reakciu a ak nepríde žiadna, tak jej ho skutočne daj 😎 Ale väčšinou na hrozbu negatka zareagujú všetky 😝
@elka74 aj ja mám slov.spor.teda mm má.a za prevod cez IB neplatíme nič.ani ked mne pošlú.len ked z bankomatu vyberiem,vtedy strhnú 0.15 centov.ale asi to záleží od balíka aký máš
@elka74 Mam slovensku sporitelnu, mozno to zalezi aj od toho aky mas ucet. Popytaj sa, urcite Ti poradia. 🙂
@annie13 dakujem .aj som si myslela ale nebola som si ista.videla som totizto v bazariku jeden svetrik tejto znacky a na jednej fotke vyzeral dobre ale na tej druhej otrasne,pani ho ponukala za 4 eur,tak neviem ,ci je to adekvatna cena ale radsej by som ked aj drahsie ale nech to nema vyblednute.lebo bud je synovi velmi velke alebo male a tento bol rozmerovo akuraaat.
@annie13 no lebo to by som si urcite uz kupila asi novy pri takej cene ako sa asi pohybuju v KIK. neviem kde to tie baby kupuju tie kusky ale my sme min.tyzden pochodili v KE celu optimu a nikde som pre maleho nenasla ziaden svetrik,proste vyber biedny a to som chcela vyuzit aj poukazky na 25%zlavu do C@A ...
@gabika7706 prave,ze nie aj ked na gombiky som si velmi nevsimla lebo pre nas bezpredmetne,hladala som nieco na zips ku krku..uz som aj farebne upustila,ze teda aspon nejaky.ale problem je asi v tom,ze malemu tazko trafim velkost,lebo je dost nizky a ako si pisala chudsi.uz som tu kupila min.tyzden od jednej maminy prekrasny svetrik no snad je aj skoro novy ale som ho zalozila do skrine lebo ked som mu ho obliekla tak ho bude mat snad na dalsiu zimu 😀 som si zle preratala rozmery 😀
ahojte,pridavam svoju najnovsiu skusenost,kupovala som od jednej maminky a zaplatila som jej doporucene postovne,ona mi tovar poslala 1.triedou ale nedoporucene takze som zaplatila za postovne naviac 0,40..ked som sa jej slusne opytala,ze preco to tak poslala,ked som si zaplatila za doporucene,tak som sa ziadnej odpovede nedockala,iba zmazala inzerat a hotovo ☹ som zvedava ci by takto reagovala aj kebyze jej poslem o 0,40 menej na ucet ☹ ,ci by jej to bolo jedno..ale myslim si ze aspon odpisat mohla,ze sa pomylila alebo ja neviem..a nie ignoracia,ved aj to su peniaze nie? 😒
@little84 tak to by sa urcite ozyvala🙂...niektore to maju dobre vyspekulovane!!!
@little84 asi si myslela, že si to nevšimneš 😝 Nájdu sa ľudia aj takí, aj onakí.. ja som mala tú česť aj s predávajúcou, ktorá odomňa pýtala poštovné jedno euro, poslala mi tovar doporučene, prvou triedou (1,20 ju to stálo) a ešte k tomu v bublinkovej obálke (čo ju tiež stálo peniažky).. a tiež aj s takou predávajúcou, ktorá odomňa zhabala 2,20 poštovné a balné, z toho bolo poštovné 1,40 a balné kúsok priesvitnej fólie obtočenej okolo tovaru... 😎

@annie13 no fakt platit banke poplatky za pripisanie peniazkov na ucet,odoslanie z uctu mi v tejto dobe pride uz trochu mimo 😒