Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@gabika7706 takato ista ignoracia... 😒 alebo zase zname vyhovorky...to je pazravost, co ine nato napisat!
no a mne kto zaplati za 1. triedu,nikto?ja mam trošku opačny problem,nie že by mi kupujuce zaplatili doporučene a ja svojvolne pošlem obyčajne ale ked posielam baliky v poslednom čase na pošte sa ma pytaju ako poviem že doporučene druhou triedou a oni mi to pošlu prvou triedou,dnes sa ma znovu pytali že ako tak som znovu povedala že doporučene druhou triedou,posielala som sedem balikov a už som len sledovala pracovničku ako všade lepi 1.trieda,tak som počkala kym dolepi a potom som sa ozvala že ja som to chcela druhou triedou a ona len pokrutila hlavou,lepky odlepila a prilepila tam 2. trieda,zaplatila som a spokojna odkračala domov 🙂 😉
ahojte maminy,co poviete na toto.kupila som na bazari vlozku do kocika,pytala som sa predavajucej ci nie je vyblednuta,alebo flakata,alebo ci nema ine poskodenia,napisala ze nie,ze je nevyblednuta a ze nema ziadne poskodenia.prisla mi podlozka,poslana 2.triedou za 60centov,ona si pytala za postu 1,80,neviem ale uz aj to je od nej neseriozne,ved 1,20 su tiez peniaze.no ale hlavne podlozka je vyblednuta,predna strana je proste bledsia ako druha,mne to udrelo hned do oci,aj ta latka je taka vysedivena akoby,nastastie je bledomodra tak to nie je az take strasne.pisala som si s nou internu postu,ale ona v podstate to prekrutila proti mne ze som nemala kupovat ak sa mi zdala draha a podobne,ze nemoze byt vyblednuta...
@nana85 ak je to tak, ze je vyblednuta, mas narok na vratenie plnej sumy + spätne postovne..pripadne, ak by ti aj tak posluzila, môzes jej navrhnut, nech ti vrati cast penazi, kedze vec nie je v takom stave, ako opisala..+ by som od nej ziadala doplatit to postovne, ..predsa aj keby si zauctovala balne, tak to nemôze byt 1,20..a keby sa ta podlozka stratila, ako by to riesila,?.. kedze to poslala obycajne, nema doklad..ak to nebude chcet riesit, pohroz jej negatkom + ze budes kontaktovat admina
@nana85 nuž hold vitaj v klube 😒
odvčera riešim podobnú vec-a to prvý krát mám zlú skúsenosť.
máš konverzáciu-tak jej povedz,že prepošleš adminom a posunieš riešenie im. jej šupneš negatko s tým,že zmažeš / a dáš neutrál/ po vyriešení v tvoj prospech. stav veci zamlčala-máš právo na vrátenie tovaru + ona ti vráti,čo si jej zaplatila+spätné poštovné. no mala by teda 😝
@nana85 urobte fotografie a poslite jej ich. mozete si aj vo svojom fotoblogu spravit komentar k tomu, ze co ste kupili a urcite jej dajte adekvatne hodnotenie, aby dalsie kupujece vedeli, s kym maju tu cest.
@stanislavao no napr. o foto ma žiadala aj moja predávajúca-viď včerajšia skúsenosť. ale foto niekedy nezachytí dôverne /alebo vôbec/ zažltnuté fľaky a špinu. jedine nejaký namakaný foťák- čo ja nemám 😝
@macamac ano, je to mozne. mne sa nastastie podarilo flaky nafotit a predavajuca mi vratila polovicu penazi, co som jej navrhla ako riesenie. treba vyskusat, najst idealne svetlo a skusit to.
@stanislavao no-ale chápeš? ja budem hľadať ideálne svetlo-čo teda reálne u mňa je fotiť to cez deň v práci a trapošiť. a to len preto,že predávajúca nepopíše reálny stav veci? to ona mala pozerať za denného svetla a popísať. ja si myslím,že nie som povinná teraz niekomu dokazovať jeho prešľap. bola to moja prvá negatívna skúsenosť ohľadne špinavého fľakatého tovaru.a fakt nemám čas posielať jej foto. to ako k tomu prídem,že mi ona ešte robí robotu?
@macamac plne suhalsil, ale ked chce clovek nieco "vybojovat", musi sa vediet branit a mat dokazy. ale su aj super predavajuce, ktore to radi vyriesia kspokojnosti kupujuceho.
@stanislavao presne tak. ja nemá zapotreby klamať a následne sa tu doťahovať. na to je môj čas vzácny. a inak-vieš,to som nahovorila kolegyňu, to chcela pre dcéru. som sa chválila-ako že neboj, ja tu nakupujem a super. a toť, trapas. rozbaľovali sme to v robote-a ja som sa hanbila jak pes 😝
@stanislavao na foto by to vidno nebolo,podlozka je svetlomodra,nie je to tragedia,ona este posluzit moze,to netvrdim ze nie,len ja som rozmysla ci kupim novu za 19,42 alebo pouzitu za 15,presvedcilo ma to ze napisala ze je ako nova,ze je nevyblednuta,tak som cela pysna ju zobrala ze budem mat podlozku ako novu a ze som usetrila.najlepsie je ze ja som ta divna a ona mi teda velkodusne ako matka tereza posle to 1,20.najprv sa neprizna s postovnym,potom ze stalo 90centov a teraz ze 80.
@little84
Ahoj. Myslím si, že by si sa mala dožadovať vrátenia peňazí, keď inzerát zmazala, tak cez IP. A ak ich nevráti, dať negatívne hodnotenie.
Inak, ja takéto baby nepochopím. 😠 Mne sa minulý týždeň stalo, že som s kupujúcou dohodla, že jej pošlem obyčajne, chcela to ona, že na jej riziko. Uhradila mi 0,60,-€, no na pošte som platila 0,50,-€. Prišli sme domov, večer, keď dcéra zaspala, sadla som k netu a cez IB previedla 10 centov späť na jej účet. Aj som jej hneď o tom napísala správu, aj to, že som peniaze navyše vrátila. Prevody cez IB mám bezplatne, tak nebolo čo riešiť. 😀
@traktor no tiez si myslim,najprv som to brala tak ze som jej napisala ze ta cena je prehnana kedze podlozka nie je taka ako napisala,myslela som ze navrhne sama vratenie penazi,cosi take aj napisala,ale v zapäti si to asi rozmyslela a napisala ze nemoze byt vyblednuta bla bla.ja osobne keby ju teraz predavam ju ocenim tak asi na 7eur,vytpocilo ma potom to s tou postou ako keby som nevidela na obalke kolko stala posta.a este ten koment ze ,,az mi je to smiesne"
@nana85 presne tak, za takú cenu by mal byt stav ozaj stopercentný- tiež by som bola naštvaná 😒 To už fakt aby sa človek bál, na koho tu natrafí- čo nájde po otvorení balíčka- aj keď popis je, aj hodnotenia kladné.. Mne sa najnovšie stalo, na MMB, objednala som si dve tričká pre syna, veľkosť 140, cena za jedno 2 eurá, popis- nosené, vo veľmi dobrom stave (tak som sa vytešovala, ako som super natrafila) . Predávajúca mala v podmienkach, že dodacia doba je 3 až 7 dní. od doručenia peňazí na účet- 7. deň som ju kontaktovala, či už ich aspoň poslala, tak že nie 🙂 - došli mi 10ty deň.. a v balíčku som našla jedno tričko veľkosti 128 a druhé síce 140, no s jedným fľakom na prednej časti a ďalšími na bielom rukáve :( ... a predávajúca má vyše 600 kladných hodnotení
😀
@heni79 aj ja som mala taký prípad, posielala som oteplovačky, predtým iné keď som posielala, poštovné stálo 1,80, tak v tom druhom prípade som automaticky pýtala takú sumu, no boli ľahšie a teda som platila len 1,40- takisto som hneď dala info, že jej 40 centov vraciam.. a vrátila som 😎

@zanika1983 som ale zvedava, co by robila, keby sa balicek stratil
@little84 ziadala by som (z principu) vratit preplatok na postovnom, ale predpokladam, ze by Ti napisala, ze to bolo "balne, dopravne, ceruzka, paska, obalka atd" ...