icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

hanule24
2. mar 2012

@annie13 nevadi nech citaju aspon budu vediet ze predavam aj tam a budem mat viac kupujucich

hanule24
2. mar 2012

@hanule24 viac zarobim

ivett1
2. mar 2012

@janicka11 veď ani ja 😅 ...
@bodka13 veď práve toho sa obávam...aj keď, pri čítaní príspevkov v tejto téme, by ma to už nemalo prekvapiť...

annie13
2. mar 2012

@hanule24 nemam na vas slov

janicka11
2. mar 2012

@hanule24 a čo ste to vy za človeka??? ☹

danielllka
2. mar 2012

@monka9999 hej, už som si ju pozrela.. a je mi divné, prečo tam má stále ten inzerát s chodítkom- ktorý máš už Ty doma 😕

birika
Odpoveď bola odstránená
zuzana17
2. mar 2012

@hanule24 nechápem čo tu riešiš. Veď Ty si nebola oklamaná, ale naopak, oklamala si iné predávajúce, tak o čo Ti ide??? Na Tvojom mieste by som sa stiahla a neukazovala na oči! Nechápem či chceš niekoho tu provokovať??? Mala by si sa ospravedlniť tým čo si podviedla a oklamala a viac to nerozoberať!

zabka8423
2. mar 2012

zverejnenie mena, priezviska a adresy tretej osoby bez jej suhlasu alebo bez jednoznacneho preukazania viny alebo neviny moze byt pouzite proti vam, kocky. nevypisujte to tu. a @hanule24 naozaj ma @zuzana17 pravdu. toto je uz moc.

trnka77
2. mar 2012

@birika má dve kladné hodnotenie,skús sa priamo spýtať pedavajúcich,ktorý jej ho dali

birika
2. mar 2012

@zabka8423 ,áno, som si toho vedomá...poslala som jej balík a viac ani obraz ani zvuk...peniaze žiadne

birika
2. mar 2012

@trnka77 táto pani sa prihlásila-január 2012 a nemá ani hodnotenia,ani bazár,ani príspevky a píše mi stále, že je aktívna

tereza79
2. mar 2012

@hanule24 nóóó,treba sa pozrieť na svoj život a začať tomu veriť...raz si na to spomeniete.

birika
2. mar 2012

@trnka77 áno, dakujem. Už sa mi ozvala jedna pani čo jej dala hodnotko a tá druhá už zmazala nick

garzonka
2. mar 2012

@janicka11
Ahoj, to kto ti vymazal hodnotenie, zistis aj tak, ze si pozries v zmazanych inzeratoch komu si co predala (resp. od koho si kupovala) a porovnas si to s nickmi v hodnoteniach... 😉

hanule24
2. mar 2012

@janicka11 v dnesnej dobe si treba vediet zarobit aby sme sa mali dobre

hanule24
2. mar 2012

@zuzana17 nemam sa za co ospravedlnit, musim z niecoho zit ked muzovi sa nechce robit

zuzana17
2. mar 2012

@hanule24 už ste fakt trááápna 😠

zuzana17
2. mar 2012

@hanule24 ale nikto Vám to neberie, aby ste zarobila, lenže ste oklamala predávajúce a oni musia zaplatiť nemalé peniaze za poštovné za neprevzatú dobierku 😠

hanule24
2. mar 2012

@zuzana17 to je moja vec ja sa tiez nestaram do druhych a peniaze nikomu vracat nebudem to uz je ich problem ze prisli o postovne, ved sa im tovar vrati tak co stresuju

zuzana17
2. mar 2012

@hanule24 škoda slov ... 🙄

hanule24
2. mar 2012

@zuzana17 tak sa do mna nestarajte aj vas som akoze okradla???

janicka11
2. mar 2012

@hanule24 viete čo vy ste asi názorný príklad človeka bez chrbtovej kosti!!!A že sa nehanbíte,ani sa nečudujem. 😠 Trápne trápne,a ešte raz trápne.Lena by raz na Vás niekto dobre nezarobil.A ešte dotaz,aby sa všetky proti vám nedohodli na trestnom stíhaní,A že ako sa to len hovorí?Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepšie?? 😀 😀 Ja sa zatial nesmejem,zatial niet načom,no uVás raodsť prekypuje. 😉

hanule24
2. mar 2012

@janicka11 nikto mi nic neurobi tak sa nenam coho bat

janicka11
2. mar 2012

@hanule24 ja vás ani nestraším pred niečím,ja vám to oznamujem že aj také niečo existuje aby ste to mali v hlave keby niečo...... 😉 😎

zuzana17
2. mar 2012

@janicka11 škoda slov 😀 , ona stále bude len svoje 😀

hanule24
2. mar 2012

@hanule24 ja som uz inzeraty tu vymazala a ked ma blokli tak uz tu nechodim vobec.

hanule24
2. mar 2012

@janicka11 ja som sa tej pani ospravedlnila, ale nic jej vracat nebudem, to uz nie je moja vec

janicka11
2. mar 2012

@zuzana17 veru tak,ale trošku jej dávam nové info lebo tie jej predstavy su dosť nezlučitelné zo životom 😖