Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@monka9999 hej, už som si ju pozrela.. a je mi divné, prečo tam má stále ten inzerát s chodítkom- ktorý máš už Ty doma 😕
@hanule24 nechápem čo tu riešiš. Veď Ty si nebola oklamaná, ale naopak, oklamala si iné predávajúce, tak o čo Ti ide??? Na Tvojom mieste by som sa stiahla a neukazovala na oči! Nechápem či chceš niekoho tu provokovať??? Mala by si sa ospravedlniť tým čo si podviedla a oklamala a viac to nerozoberať!
@hanule24 viete čo vy ste asi názorný príklad človeka bez chrbtovej kosti!!!A že sa nehanbíte,ani sa nečudujem. 😠 Trápne trápne,a ešte raz trápne.Lena by raz na Vás niekto dobre nezarobil.A ešte dotaz,aby sa všetky proti vám nedohodli na trestnom stíhaní,A že ako sa to len hovorí?Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepšie?? 😀 😀 Ja sa zatial nesmejem,zatial niet načom,no uVás raodsť prekypuje. 😉

@annie13 nevadi nech citaju aspon budu vediet ze predavam aj tam a budem mat viac kupujucich