Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@janicka11 takéto by mali chodiť nakupovať do riadnych obchodov, len neviem ako by reagovala, keby chcela zrazu vrátiť tovar, že sa jej už nepáči......
napíš ešte adminovi, nech ti to zruší ; ale ináč každá normálna nakupujúca už len pri zhliadnutí tvojho počtu hodnotení si dovtípi a usúdi, že si seriózna predávajúca resp. nakupujúca, dobrá reklama sa šíri pomaly ale zlá ešte rýchlejšie !! jej sa to vráti, neboj 😉
@tanyja mylsíš??ja som z toho teraz na nervy predsa len to je užastné hodnotenie svieti uplne hore,ja sa nebojím,ale je mi to luto že za dobrotu na žebrotu tak ja jej vyhoviem a nakoniec som ja tá zlá zakomplexovaná podla nej.už som adminovi napísala tak uvidím ☹ dakujem ti si fakt milá
@tanyja na teba mozno niekto upozornil..inak nestihaju admini vsetko sledovat..upozorni aj ty.
@janicka11
Ja som raz tiež jedno dostala z trucu a admin mi ho odstránil.
Mne dotyčná poslala spraný svetrík samá žmolka, úplne preslabený, no handra. Keď som to chcela reklamovať, tak ma vysmiala, že čo som čakala za 2,50 a inzerát zmazala. Tak som jej dala negatko a ona mi ho šupla späť. Akurtá som mala vtedy ďalšíobchod rozrobený, som sa hanbila ako pes. Ale s tou ďalšou, kupujúcou, bolo všetko ok. I tak som mala pocit, že jej musím to negatko vysvetliť. Tak ťa úplne chápem.
@zanika1983 ktovie, môže byť, všetko je možné a dotyčná už nemá album.....ale ja nie som typ, ktorý nahlasuje adminovi, no raz som veru nahlásila : nejaká žena si sem dala fotky svojho takmer nahého tela a že hodnoťte ma, no tak som ju hneď zhodnotila 😀 😀
pomýlila si stránku s deťmi a erotickými pomôckami 😀 😀
@janicka11 nebuď už z toho taká naštvaná, dotyčná sa asi potrebovala na niekom vyventilovať a ty si jej prišla vhod, smola a škoda 😒 , ja keď niečo kupujem, tak si čítam predošlé hodnotenia a keď vidím, že ich je väčšina dobrých, tak neváham a kúpim 😉 aj od takej predávajúcej, ktorá má 1 zlé hodnotenie
chcela by som pozriet nicky na cirnej listine a neviem to najst, poslite mi prosim link.Dakujem:-)
takze aj ja pripajam :-/, 28.2 som kupila akoze novu supravku-cela vytesena za 20€, nic som si nevsimla, teraz som ju vybrala, ze ju obleciem malemu a sami flak, zasujene sliny, alebo cojaviemco:-/...pisala som maminke, zvedava som co povie, ale ma zmazane vsetky inzeraty.
No moje nervy 😅 😅 😅 ked pozeram tu ciernu listinu, tak nehnevajte sa na mna, ma to 60 stran 😢 a ziadny prehlad, postupnost, alebo aspon zoradene podla abecedy 😝 No tu keby som mala hladat kazdu predavajucu, tak to mozem rovno zabalit 😖
@tanyja ta sa tu este nepreberala, myslela som si ze bude seriozna..nenasla som ju ani na listine.

@zuzana17 aj ja si myslim...obmedzena 😀