icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

garonka
2. mar 2012

@janicka11 ja odpadnem to je sila toto na aku kupujucu si natrafila 😕
admin to vyrieši hodnotko ti zmaže a tej pani dufam zablokuje bazar veď to je nehorazne ako ťa atakuje 🙄

janicka11
2. mar 2012

@garonka no ja v to tiež verím napísala mi druhé hodnotko kde mna osočuje za tu nahoršiu!!a popritom včera sme to jasne riešili že ja som vlastne v tom nevinná že svetrík je v super nosenom stave 😠 ja som sama z toho hotová nikdy sa mi to nestalo čo tu len za ludí je?

zabka8423
2. mar 2012

@birika tak ale potom to treba riesit s organmi cinnymi v trestnom konani, lebo aj ked ti ocividne uskodila, to, ze ty zverejnujes jej osobne udaje sa moze otocit proti tebe. viem, o com hovorim... pretoze jej mozu naparit pokutu, kedze pri mensej sume ide o priestupok, ale teba mozu stihat za to, ze zverejnujes tieto udaje bez jej suhlasu a vedomia. pozor na to. nechcem tu robit zle, ani sa nikoho zasrtavat, ale toto je fakt a nevies, kedy anrazis na taku, co sa vyzna v pravnych veciach a uz to ide. navyse to, ze ani obraz ani zvik, co vies, ci sa nieco nestalo a naozaj to moze dopadnut tak, ze teba si policajti podaju-

birika
2. mar 2012

@zabka8423 myslím,že nie som jediná,ktorá tu zverejnila meno aj adresu-ale dakujem za upozornenie

bodka13
2. mar 2012

@janicka11 do odpovede pod negatívne hodnotenie od nej si mala odpísať : " napriek ústupkom,poskytnutej zľave a zaplatení poštovného si kupujúca vymýšľa nepravdivé veci o poškodení tovaru" 😉
-nedoťahuj sa s ňou aká je trápna 😉

janulienka1
2. mar 2012

Tak ja mám tiež negat.skusenosť s jana3121966.Objednala som si zdravotne topánky veľ-39-40 a prišli mi 37.Dotyčna tvrdí ,že ich mala na nohe aj s hrubou ponožkou a nosí 39.Ja do nich nohu neobujem.Odmieta sa so mnou baviť ,že je to tvrdenie proto tvrdeniu.Napísala som adminovi ,ale asi viac nezmôžem.Nechápem ako môže niekto kľudne spať .Svedomie ostalo kde?A tiež si zmazala inzeraty,asi to neurobila po 1 krát.

traktor
2. mar 2012

@janulienka1 v inzerate mala , ze velkost 39/40 a domov ti prisli 37?

janulienka1
2. mar 2012

@traktor Hej,prišli mi 37.Je to slovensky vyrobok ma tam vyrazene 240 ,čiže sú to staré topánky.Dlžka vnutorna je 24,5.T

traktor
2. mar 2012

@janulienka1 pokial v inzerate nemala uvedenu dlzku, len cislo a prislo ti ine, tak ti ma vratit plnu sumu+ spätne postovne, lebo to nie je o tom, ze mne to pasuje na nohu, tak to asi bude cislo take a take..ale ma sa uviest velkost uvedena na tovare a ak viem, ze nesedi cislovanie tak tam dopisem aj mieru..takze ak to nechce riesit, tak len negatko a oslovit admina

bibina25
2. mar 2012

@tanyja aj mne sa stalo, ze veci smrdeli po sekaci, bohuzial, (mozno niekto nakupi v sekaci za 0,20 € a potom tu predava za neviem kolko), smutne

janulienka1
2. mar 2012

@traktor V inzerate mala uvedene 39-40 a ked som sa pytala na vnutor.dlžku tak napísala ,že 26Toť moja skusenosť.Ja len nechápem tie mamičky,čo si neuvedumujú ,že aj ony tak môžu dopadnuť?.Ako by sa citili ony ,keby ich niekto podviedol..

tanyja
2. mar 2012

@janicka11 znova napíš adminovi a nech to admin s ňou rieši, prípadne jej zruší účet

tanyja
2. mar 2012

@bibina25 no ale tvrdila, že to mala odložené v krabici, čomu tiež neverím + tie zvláštne pásy na kapucni od lepiacej pásky

janicka11
2. mar 2012

@tanyja
@tanyja díky díky už som poobede znova tomu istému napísala,ale čo z toho asi tu nieje☹

tanyja
2. mar 2012

@janicka11 neboj, ono ju to jedného dňa prejde....

zabka8423
2. mar 2012

moja skusenost. mam na jednom online bazare knihy. ozvala sa mi pani xy, ze ich chce a kedy viem zaslat. napisala som jej, ze peniaze vopred na ucet, sak normalny postup. ona mi total arogantne napisala, ze na ucet vopred neposle, ze s tym nema dobre skusenosti,. tak som jej navrhla nech mi zasle adresu a cestne prehlasenie, ja poslem doporuc, aby som mala doklad. a ona mi este arogantnejsie napise, ze nema cas behat po notaroch, pretoze kazde cestne prehlasenie mat treba overene u notara /mne stacilo to emailove/ a ze chodi do roboty a do skoly a ked to ma byt takto, tak si zozenie knihy inde. no bolo to napisane stylom, ze otras, tak som jej napisala, ze po tomto jej maily by som jej to ani neposala, mne to nesuri a radsej to predam niekomu inemu, pretoze taky arogantny podton nemusim. kks, to co je uz toto, ako sa ti ludia spravaju? otras fakt, nieco potrebuje, nieco che a este bude drza, arogantna a bude si klast podmienky. no iste. nekupi ona, kupi niekto iny-

monni
2. mar 2012

@zabka8423 mna tiez uzasne prekvapila jedna pani. Napisala mi este na zaciatku februara o jednu vec ale ze mam jej to rezervovat ze zaplati az 1.marca. Teraz mi napisala ze ona to chce poslat iba na dobierku a po mojej odpovedi ze posielam po uhrade na ucet mi odpisala toto: Nemám na to ani čas, ani vôľu ani peniaze investovať do niečoho, s čím sa v živote viac nemusím stretnúť! Pekný deň! Už nechcem od vás nič. Takto môžete jednu vec predať x-krát...
Takto ma obvinila ze vydrankam od ludi peniaze a neposlem nic, fakt ubohe co uz niektore dokazu ☹
To mam zato ze som jej to skoro mesiac rezervovala☹

zabka8423
2. mar 2012

@monni no nejakym takymto arogantnym stylom pisala ta pani xy mne. otras. mne slo o princip, ze napise adresu a v maily cestne prehlasenie, ved mala by som aj doklad od doporucenej zasielky, keby nieco. toto uz dopredu zavana spekulaciami. lebo ved adresu by mi musela kvoli zasielke zaslat tak ci tak. tak coho sa akoze bala? je mi jasne, chce tie veci hned, ale zaplati az bohvie kedy

pastelka74
3. mar 2012

@monni
@zabka8423 ....no nestačím sa čudovať...normálne rozmýšľam,že ten môj rozpredám a končím,v poslednej dobe mám iba nejaké "smutné"skúsenosti...a výmeny už robiť nebudem....volaktoré si to tu zamieňajú s charitou...inak prajem peknú,slnečnú nedeľu 🙂 🙂

ustrachana
3. mar 2012

ja sa este teraz zobudzam z prekvapenia, ktore sa mi stalo, v utorok ma kontaktovala mamicka - valkyria2 ohladom kocika Stokke, v stredu sme sa dohodli, ze si ho vezme ( dala som jej zlavu a drziak v hodnote 20 Eur zdarma), islo o kocik pouzity 10 krat.V stredu mi napisala, ze kocik vyplati vo stvrtok aby som jej ho podrzala a vo stvrtok poslala kurierom, tak som jej napisala, ze ok, kocik zabalila co teda nie je na 5 min kedze islo o vela prislusenstva.vo stvrtok kocik vyplateny znova nebol tak znova, ze v piatok, v piatok som jej pisala co je s platbou kedze ja mam objednany kocik a napisala mi, ze oblecie dceru a pojde do banky zaplatit ho a mam jej ho poslat az v pondelok aby nebol zbytocne v depe - bolo presne 10:00.cely den sa neozvala a vecer mi napisala historku o tom ako ma exekutorom zablokovany ucet a v utorok to doriesi.ze kocik mam posunut dalej,no mna skoro porazilo, kludne mohla napisat, ze si to cele premyslela a nie sa strapnovat historkami o exekucii.pokial mam na krku exekutora nehrabem sa na kocik za 700 Eur preboha, ked si kupu premyslela stacilo napisat, ze uz nema zaujem a nie sa strapnovat historkami o exekucii.kocik by som vybalila alebo dala inemu zaujemcovi - mala som dalsich, ale nechcela som byt hnusna tak som jej kocik drzala ked som jej to slubila.
pekny den Vam prajem

pastelka74
3. mar 2012

@ustrachana ....presne o tomto so hovorila...o neserioznosti niektorých mamičiek...a že 700 eur je už riadny peniaz...ja mám v bazáriku vecičky za pár eur,ale nebaví ma to už...ja ked si dám zarezervovať tak aj dodržím to,na čom sme sa dohodli...ale niekedy sa fakt nestačím čudovať....je mi ☹ stoho smutno...ved by to malo byť o tom si veci posúvať medzi sebou,ale nie odrbkávať sa medzi sebou... 😖

beruska.zuzanka
3. mar 2012

@ustrachana ahoj, o valkyrii už tu bolo tuším čosi popísané... nepamätám sa čo, ale ten nick mi je známy...
mrzí ma, čo Ti vyparatila.... 😔

a presne pre toto mamičky je treba písať pravdivé hodnotenia.... 😉

beruska.zuzanka
3. mar 2012

@ustrachana ahoj ešte raz, tak som si to pozrela a to ona mala nejaké problémy s inou užívateľkou.. a má samé kladné hodnotenia, tak potom nechápem, načo to bolo dobré 😲 😔

zuzanale
3. mar 2012

ahojte žienky no ešte sa mi nestalo a to tu som už dlho to čo dnes ako neviem hodím link posúďte zdá sa vám moja cena za tieto trička vysoká? 😕 https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-tricka-t... napísala mi totižto neregistrovaná ako nič nové bežne a dokonca viac som predala neregistrovaným ako registrovaným že berie tieto trička či chcem na účet alebo dobierkou som jej napísala že samo že účet dobierkou neposielam suma 4€+1,20€ poštovné dnes správa že neberie že sa jej zdá vela 6€ vela za nosené trička ako neviem skade jednak tu sumu nabrala a ako myslela že jej to pošlem za 4€ aj s poštovným ako ja nechcem zarobiť ale toto 😠 normálne ma nahnevala

zanika1983
3. mar 2012

@zuzanale podla mna super cena a krasne tricka...to len zase trapne vyhovorky...urcite kupi niekto iny...a pochybujem, ze kupi lepsie.-)-myslim, za lepsiu cenu.

zuzanale
3. mar 2012

@zanika1983 dik lebo už som myslela že ja som ina 😅 😝 a doteraz sa mi take nestalo tak neviem či ju zverejniť alebo čo ...

beruska.zuzanka
3. mar 2012

@zuzanale nezdá, lebo viem, že Lupilu má super kvalitné tričká, čo aj po x praniach sú ako nové, kebyže ich máš o číslo väčšie, hneď ich beriem 😀 😀 😀

zuzanale
3. mar 2012

@beruska.zuzanka škoda nemám 😅 ale vynosili sme ich fakt super

gabika7706
3. mar 2012

@zuzanale ja som vcera nahodila inzerat na plavky po dcerke, 2x cherokee, 1x hm, v dvoch boli zrnka piesku v latke, kedze sme ich mali pri mori na plazi.. tak som dala za vsetky cenu 2 € plus posta...a prva zaujemkyna na seba nenechala dlho cakat, ze "vezmem za 2€ aj s postou" 😎 takze 6€ za 3 tricka by pre tuto kupujucu uz bol aky nonsens 🙂

traktor
3. mar 2012

@zuzanale podla mna netreba zverejnit, naco?..skratka si to rozmyslela, na to ma pravo..ine by bolo, keby ti pisala, ze peniazky poslala a tebe nic neprislo..ale takto..