Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@traktor ako ja jej to právo neberiem už sa mi stalo že si mamička rozmyslela ale ma zaskočilo vyslovene toto a to uvažovala že chce dobierku .... ako ja na vecičkách nechcem zarobiť kopec som aj darovala či prihodila k objednávke ale tiež ma poteší ak predám a zas možem dokúpiť maličkosť mojim babám ....
@gabika7706 tak jej asi ide matika velmi dobre keď takto zaokruhluje 😝 ešte keby bola pýtala zaokrúhliť na rovné 5€ minule som tak šaty predala tak by som súhlasila....
@zuzanale je viem..a viem aj to, ze cloveka zamrzi, ak mu niekto napise o nizsiu cenu, hoc ta cena je fakt uz riadne nizka..tiez mam kopu odkazov na nizsiu sumu..niekedy spustim..ale pri niektorych veciach skratka nie,..len si myslim, ze za toto sa nema zverejnovat nick..lebo by to tu bolo doslova zamorene, keby sme tu kazdu pisali..jednoducho len slusne odpoviem nie, cena je pevna..alebo ano som ochotna tolko a tolko spustit..tiez to neberiem ako zarobkovu cinnost..skratka nieco predam, dolozim kupim detom ine..je to super pomoc 🙂
Ja tu tiež inzerujem vecičky a som rada ak sa niekto ozve, lebo však nebudem predsa skladovať toľko vecí, kým niekto v rodine bude mať detičky alebo čakať kým sa rozhodneme my s manželom mať ďaľšie, čo v najbližších 5-6 rokov nehrozí, keďže máme dvojičky. Chcem vecičky predať aby som potom za korunky mohla kúpiť niečo nové krpcom, ale ak by sa mi niekto ozval, že nehnevajte sa ale vecičky sú malé tak určite by sme sa nejak dohodli že by mi to poslala naspäť alebo tak. Však sme predsa ľudia a musíme sa zmieriť s tým, že nie všetko je také isté ako vyzerá na obrázku,čo sa týka vecičiek a čo sa týka autosedačiek a kočíkov je to tak isto. Však podľa fotky nemôžeme vedieť aké má presné rozmery a tak. Ale v takomto prípade by som radšej zvolila osobný odber, prídem, vyskúšam a podľa toho uvidím či to beriem alebo nie. No ale to je môj názor. Ale čo sa týka solventnosti predávajúceho, nepáči sa mi jej prístup, že nechce zobrať tovar naspäť. Ja by som ho zobrala.
@simona112 no kočík či sedačku od ruky bez obzretia by som nekúpila ani ja, sama som predala 3 kočiare a každý si prišiel preň osobne posledne dokonca s KE a to majú k nám dobrých 90km... čo sa týka oblečenia ja zvyknem všetko premerať a dať do inzerátu ak nestihnem ochotne premeriam a bez udaných rozmerov nič ani nekúpim čiže branie tovaru späť preto lebo malé či velké nato je komunikácia pred predajom ja osobne som bola spokojná a ešte sa mi nestalo žeby som mala nespokojnú zákazníčku že som zle popísala alebo zmerala ale zas každý to berie inak....
@simona112 urcite sa neda vsetko nafotit realne ako to vyzera, ja sa snazim aj za cenu zhorsenej kvality farby latky danej veci radsej sfotit tak, aby ten flak proste na 100% bolo vidno 😎 a co sa tyka rozmerov - tie sa predsa daju pri kazdej veci uviest, no nemusi sadnut strih, to je pravda. Co sa tyka rozmerov kocikov a sedaciek, tie su dostupne na webe u oficialnych predajcov, takze ak niekto kupuje kocik, predpokladam, ze ho chce preto, lebo "..." a ma preskumane vsetky za i proti daneho kociara, vratane rozmerov.
zuzanale ja som tiež kupovala kočík tak, že sme si boli pre neho, síce sme ho horkoťažko dostali do auta, lebo bol pre dvojičky ale boli sme tiež skoro 100 km od blavy pre neho niekde tuším v Hornej Strede a tiež som ho našla na nete. Autosedačku som si jednu dala poslať na dobierku ale bola som našťastie spokojná, lebo vtedy sa nám nedalo tá pani bola z košíc alebo odkial a z bratislavy sa mi neoplatilo, bolo lepšie na dobierku. Ale spokojnosť bola. Čo sa týka oblečenia, zaťiaľ som mala len pár kupujúcich ale čo som s nimi bola v kontakte po tom, ako si tovar prebrali, tak boli spokojné. Ja nemám udané presné rozmery, ale keď sa niekto opýta, tak pomeriam, však to nie je problém.
@gabika7706 ja viem, aj veci čo predávam ja , tak na fotke vyzerajú trošku bledšie ale inak farby sú sýte, lebo foťák tú farbu až tak dobre neodfotí. ale tiež sa snažím čo najlepšie.
ja by som skor tu mamicku pochvalila, ze sa ozvala. mozno ma naozaj problem, dnes exekucia je uplne bezna vec, staci nezaplatenych 150 korun spred 10 rokov a uz to ide a hned je to 500 eur. bachnu vam to na ucet a ani neviete ako. alebo manzel moze mat nieco nezapltene, hoci aj listok z MHD alebo nieco a kedze mate spolocny ucet, tak holt vam na to siahnu. a nemyslite si, ze exekutor vas dopredu upozorni, pekne za bloknut ucet a posle vam papier o tyzden na to. sama take riesim, z roku 2005 vraj nemam uhradenu pokutu, ja som v tom, ze som ju uhradila, no zaboha neviem najst ustrizok. ale co, bachol mi exekucku na ucet, stiahlo sa a ja mozem ako dilinko reklamovat 😠 😠 bordel je vsade a vo vsetkom. a lepsie, ze napisala, ze ma problem, ze neberie ako keby zostala ticho a neozyvala sa vobec.
ahojte , mate niekto skusenosti s palomablanca, nema ziadne inzeraty a ani hodnotenia?
ja tu mám zatiaľ len veľmi dobré skúsenosti s predávajúcimi 🙂 jediné čo ma raz zamrzelo, ale som sa aj ozvala, jedna maminka mi rátala poštovné 1.20 EUR a poslala mi to za 0.60 cent 😒 tak som sa jej spýtala, že prečo 😕 nakoniec mi rozdiel doposlala na môj účet, dala som jej aj dobré hodnotenie 🙂 ale ona mne nenapísala žiadne - myslím, že to robí tak pravidelne a kto si všimne si všimne, tomu vráti a kto nie 😒 zarobila trošku viac 😀 z niektorých hodnotení som pochopila, že sa jej to stáva častejšie - ako vráti peniaze ,ktoré nie sú jej 🙂
Ahojte dnes mi na jeden s inzerátov bolo napísané. prosim dobru zenu o pomoc moj sincek nema hracki stale place nemasa scim hrat ani oblecenie nema kupit mu nemozem hracki ani oblecenie zme slapsia rodinka ktora prisla o rodini domcek penize som mala ale dalizme na opravu domceka sakam aj babetko ties nic nemam velmi prosim vas pomoste mi ja bivam u rodicov pisem ot sestri lebo ja nemjem bars na pc velmi vas prosim pomoste mojomu sincekovi prosim vas na kolena vela nechcem pomoste mu naj ma radost velmi vas prosim...bolo to poslané s tomastomasko@post.sk .....hodila som to do googlu a nie len tu písala ale aj na iných bazároch....raz je to slepá rodinka.....raz prišli o dom a raz je to týraná matka....raz tehotná....pýtala si nie len hračky pre syna a oblečenie ale aj pre seby oblečenie a obuv...jednej dokonca na inzerát sa ozvala že ten kožuch čo ponúka by veľmi chcela aby jej ho darovala že je slepá....neviem čo si mám o tom myslieť....či jej odpísať alebo ignorovať. 😒
Já si tady u jedné paní koupila už před měsícem vibrační lehátko a do dnešního dne mi ho neposlala ☹
@vodnari Deje sa to často... Keby sa naozaj jednalo o niekoho, kto tú pomoc potrebuje, tak by väčšina z nás ochotne pomohla. Ale tuto sú to jasné podvody, kde ľudia skúšajú, kam až siaha ľudská dobrota... Neraz som tu čítala, že niekto vyžobral veci, ktoré potom veselo predával na bazári... takže tak...
@vodnari ...určite ju ignoruj,táto nemožná ženská tu straší už od novembra....raz je zaplavený celý dom,potom vdova a choré deti....ak ti smiem poradiť IGNORUJ a vymaž to.....zabudni,oklamala by ťa 😝 😝 😝 😝 😝
@li_la presne tak a za akú cenu....oči by ti išli stlpikom...u mňa sú to obyčajne hyeny... 😠 😠 😠 😠
@traktor jo několikrát, nakonec odpoví že jí pořád marodí dítě ☹ ale už mě to fakt nebaví. To nemůže poslat na poštu manžela...
@majinka1981 mesiac je strasne dlho, ja by som uz necakala a napisala jej, nech ti vrati peniaze, dala jej negatko..alebo poprosila o pomoc admina
@traktor no když to lehátko jsem hrozně chtěla. Mimčo má ještě čas,zkusím ještě týden vydržet a pak jí napíšu at mi vrátí peníze. No doufám že mi je pak nebude měsíc vracet.
@traktor Jako fakt ji nechápu, proč tu něco prodává, když na ní není spolehnutí. Já vždycky jak blbec letím na poštu. Mě by hanba ukamenovala ☹

@gabika7706 len to že som jej napísa 5,20€ odkial nabrala tých 6€ 😠