icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

traktor
3. mar 2012

@majinka1981 ja by som jej napisala hned..nemas na co cakat..za mesiac si uz mohla najst tu chvilku, aby ti ho poslala..aby si neostala aj bez lehatka aj bez penazi..dnes je velky vyber..kupis inde

vodnari
3. mar 2012

@pastelka74 Ďakujem za radu.

sisaha
3. mar 2012

@majinka1981 tiez si myslim, ze mesiac je az prilis dlho. to su obycajne vyhovorky, ze ma stale chore dieta. A do obchodu po potraviny nechodi? Este dnes ju poziadaj o vratenie penazi a zaroven supni negatko.

simona112
3. mar 2012

@vodnari no síce to človeka vezme za srdce ale keď si to tak uvedomím, čítam, že písala na inzerát, že chce kožuch čo niekto ponúka a ona je slepá. Ako vedela ako vyzerá a podobné veci? Ako viem, môže jej niekto povedať že na fotke vyzerá tak a tak, alebo môže niekto písať za ňu, ale moc tomu neverím. Ak by bola na tom tak ako píše, určite by to písala tak všade a nie že by na jednom bazare bola slepá, na druhom nemá dom a pod. Je to len môj názor ale určite by som to nechala tak.

vodnari
3. mar 2012

@simona112 veď to ma zarazilo keď som to čítala ako to všade mení....už som sa poučila a vždy si všetko hodím do googlu a tam to preverím a tam mi vyhodilo že aj na iných bazároch to skúša a podobne.

simona112
3. mar 2012

@vodnari treba to radšej nechať tak, keď je to takého nedôveryhodné. Ak máš také hračky alebo oblečenie čo by si chcela darovať, sú aj detské domovy, kde to ocenia, alebo to môžeš darovať niekomu známemu, alebo potom normálne predať na nejakom bazare.

pastelka74
3. mar 2012

@vodnari
@simona112 ...kočeny,tak som si to mrkla na babybazáre...ten istý text,prišiel mne v novembri,akurát,nejaké dve-tri vety boli pridané...až ma tak svrbia prsty.čo by som jej na ten mail odpísala...takéto ma dokážu doviesť do úplnej zúrivosti 😠 😖 😠 ...určite nereagujte a hlavne neľutujte....iba mimo tému...u nás v knižnici je verejný internet...a kto myslíte že tam celé doobedie vysedáva...naše čiernejšie babuľky 😝 😝 😝 a vypisujú a vypisujú....kámoška tam pracuje,tak že...... 😒

garzonka
3. mar 2012

Osobne si myslim ze ti, ktori su skutocne v hmotnej nudzi, nechodia pozobrani a ak aj nieco pytaju, tak nenasilne...
Su skratka ludia, ktori si zvykli a naucili sa, ze nie pracou ale vymyslami a zobranim ziskaju zivobytie. Jeden znamy vchadzal do kostola, kde stal zobrajuci a pytal prispevok. Povedal mu: nedam ti peniaze ale dam ti pracu. Ten ho vsak s vyhrazanim poslal niekam.... 😒

vodnari
3. mar 2012

@pastelka74 som si aj myslela podľa textu že to asi taká nejaká bude. Skúša...vždy sa niekto nájde čo jej niečo pošle....

pastelka74
3. mar 2012

@vodnari ...však to,že vždy sa nájde niekto kto jej pošle....a to je škoda,potom ktorý by ozaj potrebovali,doplácaju na takéto hyeny....je mi stoho smutno... ☹

danielllka
3. mar 2012

@zuzanale 4 eura za tri tričká sa jej zdá veľa?? -a z toho jedno ako nové.. to ako za koľko by ich chcela?! (že sa pýtam, zadarmo! 😀 )- však nech neberie, vezme iný- a rád 😝

zabka8423
3. mar 2012

@mirka1210 moja, my mame 20 kil a vysku 103 .. uplne ze standard na dva a pol roka 😀 a je to baba 😀

aspinka
3. mar 2012

@vodnari zaujal ma tvoj prispevok pozri sa tu nejaky pouziva dany mail aj text je pisany tym stylom a ked kliknes na meno tam mas prosiaceho o pomoc 😀
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.13346...

pastelka74
3. mar 2012

@aspinka ...tak a je to tu zas...malčice..to je nekonečný príbeh...ten na tej fotke je ten postihnutý,čo potrebuje hračky...no je,ale asi na hlavu! 😝 😢 😖 😠 ...to ich ozaj nevie niekto stopnúť....

aspinka
3. mar 2012

@pastelka74 to su novodobi "podnikatelia" 🙄 no na tej profilovke vyzera ze potrebuje pomoct 😀

argyro
3. mar 2012

@pastelka74 dedinku malčice na MK pozná už tuším každý 😀

argyro
3. mar 2012

@aspinka bozemoj, ja som si az teraz klikla na profilovku, ten horiaci rámik nemá chybu 😀 😝

zabka8423
3. mar 2012

@argyro kde hori, co hori? u zadku niekomu hori? 😀 aj aj chcem vidiet

vodnari
4. mar 2012

@aspinka no pekne tak to skúšajú všade.... 🙂

mv1
4. mar 2012

ahojte, v piatok som sa definitívne rozhodla, že na morom koníkovi už kupovať nebudem 😝 80% vecí, čo som kúpila sa vôbec nezhoduje s opisom predávajúcej. Tak nech sú všetky zdravé a nech sa im ďalej darí! 🙂 🙂 🙂 asi toľko... maťa

argyro
4. mar 2012

@mv1 hm, škoda.. je mi ľúto, že máš také skúsenosti 😒 ale zároveň ťa chápem..

argyro
4. mar 2012

@zabka8423 http://www.facebook.com/tomastancos.tomas z tohto mailu bola odoslaná včera mamičke na MK žiadosť o pomoc s tým, že dom im zhorel... tak sme sa tu troška včera bavkali na tom, aka sugestívna profilovka 😀

zabka8423
4. mar 2012

@argyro omg 😀

danielllka
4. mar 2012

Žienky, potrebujem poradiť, prosím- kúpila som tu dve tričká, písaná bola veľkosť 140, popis- vo veľmi dobrom stave. Pani má uvedenú dodaciu dobu od prijatia platby 3-7 dní, mne došli na 10., aj to až po mojej urgencii. V balíčku som mala jedno tričko veľkosti 128 (iné, ako som si objednala) a to druhé bolo fľakaté. Písala som pani, poslala fotky, ospravedlnila sa a dohodli sme sa na vrátení peniažkov aj tovaru. Tovar som odoslala hneď, peniažky som ešte po týždni nemala (písala, že nestíha), zas mi ich poslala až po mojej urgencii- ale bez spätného poštovného, ževraj pri reklamácii spätné poštovné hradí kupujúci. A Vás sa pýtam- je to tak??

nikolca
4. mar 2012

@danielllka pokial veci nezodpovedali popisu mala ti vratiť i spätne poštovne,ja som už par krat veci vracala a po dlhšom handrkovani mi bolo uhradene i spätne poštovne,ved vedome zavadzala, 😠 ,nepoviem kebyže napriklad ma uvedene miery a ty by si to nepremerala,kupiš a je male,no i napriek tomu by bola ochotna predajkyna veci späť vziať vtedy sa spätne poštovne nevracia, 😉 ,ale podla toho čo pišeš ti mala uhradiť aj spätne poštovne kedže ťa vedome oklamala 😒

meggi0201
4. mar 2012

pridávam neregistrovanú pani osustovamarcela@azet.sk - osustova marcela 21.2. mala poslať peniaze, dodnes nič neprišlo, a už nekomunikuje...... je to taký problém napísať, prepáčte, ale už nemám záujem, však jej z nosa neuhryznem, ako takto naťahovať!!!!! nechápem proste.... 😠

danielllka
4. mar 2012

@nikolca ďakujem.. aj ja si to myslím, že by to tak malo byť a teraz neviem, či to mám nechať tak (písala som jej, že prečo by som mala platiť za jej pochybenie ja, že ja som si kúpu nerozmyslela, ani nevraciam tovar z nejakého rozmaru a že jej teda dám negatko- čakám, ako sa vyjadrí), predsa len to nebolo nejaké horibilné poštovné (chcela obyčajne, za 80 centov), ale štve ma ten prístup, ide o princíp- a to som jej chcela dať napriek tomu, že som ju musela stále kontaktovať, čo je s balíčkom, čo je s peniazmi, pozitívne hodnotenie, pretože bola v správach milá, ochotná.. 😖

terezzz_zl
4. mar 2012

@danielllka - ahoj, bohužel je to tak, že zpětné poštovné hradí kupující. Řešila jsem to při jedné koupi, kdy zboží co došlo, bylo zašpiněné a vrátila mi jenom jedno poštovné a když jsem kontaktovala provozovatele webu, tak mi sdělil, že podle zákona má prodávající povinnost uhradit jenom to poštovné, za které Ti to došlo, ale už ne zpětné. Což je bordel, protože platíš za něčí chybu, ale bohužel je to tak. Takže pokud někdo přistoupí na vrácení i zpětného poštovného, je to vyloženě na jeho vůli 😖 každopádně příště více štěstí na prodejce 😵

bibina25
4. mar 2012

@meggi0201 ja mam skusenosti s kopou takych uzasnych nakupujucich

mery.maja
4. mar 2012

Ja uz neviem....mam v bazari tovar neposkodený,pouzity zo dva krat,bez poskodení za 2 eura a pride mi sprava ci neviem nieco spravit s cenou.... 😒 😒 😒 obcas mam pocit ze niektore maminy by chceli zjednavat aj keby tam mam udane "zadarmo"..... 🙄 🙄 🙄