icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

meggi0201
4. mar 2012

@bibina25 😒 mne sa takto "dariť" začalo až v poslednú dobu, teraz tiež čakám ešte na platbu od jednej pani, uvidím, čo z toho bude, ale našla som ju tu, tak asi nič čakať nemám 😖

danielllka
4. mar 2012

@terezzz_zl ďakujem za odpoveď.. ja si ale myslím, že to platí pri novom tovare, pri používanom (bazárovom) na reklamáciu nemáme nárok, nie? (podľa zákona) .Čiže je to len na svedomí a "dobrej vôli" predávajúceho, či uzná reklamáciu, alebo nie 😝 Aspoň tak si myslím a mám pocit, že som ti niekde aj čítala... No dobre teda a čo s tým negatkom- mám dať, alebo sa na to vybodnúť?

danielllka
4. mar 2012

@mery.maja keby si to mala zadarmo, žiadali by peniaze za to, že to vôbec vezmú 😀 😀 to sú také špekulantky 😝

li_la
4. mar 2012

@mery.maja Veď zrejme len o ich dobrý pocit sa jedná alebo ja neviem. Niekedy zjedná 20 centov a radóósť veliká. 😀 Nuž tak nech sa tešia, "spustím" z ceny 10 - 20 centov, mne na tom nezáleží a ony sa vytešujú...

simisi
4. mar 2012

@terezzz_zl
@danielllka
Nie je to tak ako pisete,pri reklamacii,kedze doslo k pochybeniu zo strany predavajuceho,mate narok na vratenie aj spatneho postovneho!!!
nevracias jej predsa tovar len tak,ze sa ti nepaci alebo ti nesedi/to uz je o dobrej voli predavajucej/
a hodnotko urcite daj 😉

mery.maja
4. mar 2012

@danielllka , 😀 😀
@li_la ....... 😀 no lenze niekedy to vie dobre nasrdit pretoze uz zo smiesnej ceny robit este stupidnejsiu 🙄 🤐 😀

danielllka
4. mar 2012

@simisi ďakujem.. tá dotyčná ma okolo 670 kladných hodnotení, preto nad tým uvažujem a rovno som jej ho nehodila.. obchoduje vo veľkom (predáva aj nový tovar), preto ma zaráža, že špekuluje nad 80 centami 🤐

danielllka
4. mar 2012

@mery.maja treba to brať s nadhľadom, niektorých drzosť nepozná hraníc 😝

terezzz_zl
4. mar 2012

@danielllka - toto bylo na mimibazaru.cz a a z podpory mi opravdu napsali toto, taky jsem byla naštvaná. Prostě stav věci byl jiný, než uváděla a ještě to popotahování....Dost mě to mrzelo, protože jinak by to byla moc krásná věcička a víš jak člověk rád nakupuje na ty svoje miláčky a má z toho větší radost, než když si koupí něco sám pro sebe...Já negativy nedávám, protože mám zkušenost, že jsem na oplátku dostala vylhaný mstivý negativ a nešlo s tím nic udělat. Takže já po svojí zkušenosti si nehodlám kazit svůj profil něčím takovým. Bohužel důsledkem jsou nepravdivé informace - chybějící pravdivé - pro ostatní uživatele.

terezzz_zl
4. mar 2012

@simisi - nevím jak u vás, ale u nás je to takto :( kdybych to neměla potvrzené provozovatelem webu, tak bych to sem nepsala. Leda by se za ten rok něco změnilo, ale o tom pochybuju.

simisi
4. mar 2012

@terezzz_zl presne pre toto by sa negativne malo davat,pretoze ked nedaju ani ostatne mamicky,potom je to idealna predavajuca 😠
tu na bazare ti admin nepravom dane negatko zmaze 😉

terezzz_zl
4. mar 2012

@simisi - ano, to je přesně ten smysl negativu, aby ostatní věděli s kým mají tu čest. Ale aukro na to kadí, dost mě to vytočilo, samé lži a urážky, ale co už. Tak mám jednu takovou "perlu" mezi samýma pozitivníma hodnoceníma.... 😠

julka154
Odpoveď bola odstránená
julka154
4. mar 2012

babulky moje poradte čo mam robiť adminovi som napisala ale kedy mi ho zmaže je to fakt uplne nepravom

lenocka84
4. mar 2012

@julka154 a zaco ti dala zle hodnotko? ved tu stolicku nekupila 😠 😠 😠

julka154
4. mar 2012

lenocka84 zato že jej muž asi včera nedal alebo čo do riti už fakt nemam nato nerva človek slušne všetko pomera pofoti aj tak je zly 😠 😠 😠

pietra
4. mar 2012

@julka154 admini tu vacsinou cez vikend velmi nie su, takze trpezlivost, len co budu mat cas, negatko urcite vymazu 😉
Na druhej strane si myslim, ze ani ta zaujemkyna negatko dostat nemala, vsak ta nenatahovala a v dohodnuty cas sa ozvala. Rozmysliet nakup ma predsa pravo. Ine by bolo, keby napisala, ze vtedy a vtedy uhradi peniaze alebo si pre stolicku pride a potom by sa neozvala alebo si to rozmyslela

julka154
4. mar 2012

pietra ale ešte raz asi si to nepochopila včera mi dala asi milion otazok hned na začiatku som jej napisala že stolička je bez koliečok ona že v pohode...všetko som jej pomerala a ona dnes ja ju nechcem lebo nema kolieska ale ved v pohode ja by som to neriešila ona mi prva dala hodnotenie lebo som jej napisala že už včera vedela určite že jej nesedi aj tak ma natahovala a to sa jej asi nepačilo tak zareagovala hodnotenim ale akože drzana je celkom

pietra
4. mar 2012

@julka154 ale chapem, ale aj tak si myslim, ze ma pravo si kupu rozmysliet. Nenatahovala ta niekolko dni, vcera ste si pisali a dnes si to rozmyslela. Ine by bolo, keby ti to napisala po par dnoch a cely cas ta drzala v tom, ze stolicku berie.
Druha vec je udelenie hodnotenia. Nemala pravo ti ho dat, ale zaroven ani ty jej. Preto si myslim, ze admin by vam ho mal vymazat obidvom.

julka154
4. mar 2012

pietra mam inzeraty na mmb babybazare a tu som sa zaregistrovalaprednedavnom ale toto ma rozčulilo ja by som jej hodnotenie nedala načo ved sme obchod nedohodli ona to takto riešila pritom podstivo som jej to opisala a ešte sa aj urazila nikdy by som to takto neriešila

pietra
4. mar 2012

@julka154 obcas treba zachovat chladnu hlavu 😉 hned, ked si hodnotenie od nej nasla, napisat adminovi so ziadostou o vymazanie, kedze je negatko neopravnene. Ale nie jej bachnut z pomsty negatko naspat.
Pockaj do zajtra, ked ti ho dovtedy admin nezmaze, napis mu znovu 😉

julka154
4. mar 2012

pietra dik za radu to si važim 🙂uvidime ako to dopadne

zanika1983
4. mar 2012

@julka154 to je tak, cim viac otazok, viac spekuluje a nakoniec sa bud neozve alebo da dobru vyhovorku...ale tomu negatku, co ti dala nerozumiem :-/

julka154
4. mar 2012

zanika1983 divaj sa jej to prepina kolko mi tam hodila hodnoteni je ta žena normalna????

zanika1983
4. mar 2012

@julka154 juuujuuuj..precitala som..ale aj ty si toho popisala, zmaz to, nedavaj sa na jej uroven, ignoruj a zajtra ries s adminom. Taketo vypisovacky aj tak nikam nevedu a ked uvidi admin aj tie tvoje spravy aj tak ich vymaze.

nikolca
4. mar 2012

@julka154 tak sa mi vidi že tu preplo obidvom stranam ☹ ,je proti pravidlam davať tolko hodnoteni 🙂 😉

annie13
4. mar 2012

@julka154 neviem co mate medzi sebou nik okrem admina nevidi vasu komunikaciu ale rovnako davate @attena niekolko negativ co je proti pravidlam MK ako predavajuca ma pravo pytat si rozmery viac foto a podobne a poziadala Vas o pockanie do druheho dna a ked sa rozhodla nekupit to je uz jej rozhodnutie a oslovenia ako truba a podobne by sa ma dotkli
neprisli ste o peniaze, obchod sa neuskutocnil tak myslim ze tu nemaju co tie hodnotenia robit

simisi
4. mar 2012

@pietra
@julka154
tiez si myslim,ze mala pravo si kupu premysliet,namala by ste byt nahnevana a vobec to nie je na negativne hodnotenie,ak som spravne pochopila,pani vam, netvrdila ze si ju kupi,chcela len cas na premyslenie,co je uplne normalne 😎

annie13
4. mar 2012

@zanika1983 mozno ze nasla krajsiu vhodnejsiu a poziadala o cas na rozhodnutie a ak sa rozhodla nekupit tak nekupila mozno jej to naozaj manzel nedovolil mne moj vela kup zatrhne 🙂 ale nemyslim ze je to na negativum

julka154
4. mar 2012

simisu annie13ano ja som jej prva hodnotenie nedala ale čo je moc je moc ja som len zhodnotila že už včera vedela že stolička kolieska nema a dnes som jej to iba pripomenula že už to včera vedela a ona mi šupla hodnotenie??