Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
😖 bohuzial, tiez sa pripajam s neg. skusenostou, zaplatila som si postovne 1,20€ a na obalke 0,70€ 😖
@silvia1983 aj mne dnes prisiel balicek, platila som 1,50 a na obalke 0,60..ale neriesila som to..v tomto som blba..
ja mam zas opacnu skusenost: kupujucej som napisala sumu (postovne bolo doporucene a za vacsi balicek) a ona mi napisala: poslala som menej, poslite mi to obycajne (a pritom na "obycejne psaní" su rozmery take, ze neviem ci vobec sa mi taky balicek podari zabalit - budem to musiet zrejme poriadne stlacit aby na vysku to bolo max 2cm)... 😒... a to neviem ci sa mi vobec podari. keby aspon napisala, ci to ide, ale nic, len ze poslala menej ...
myslela som si že sem nikdy neprispejem zo svojou neg. skusenostou no opak je pravdou. Poslala som neregistrovanej mamine s mailom halamkarj@gmail.com Renata Halamkova baliček aj ked som ešte nemala peniaze na učte ale v dobrej vôli že su na ceste a každou chvilou pridu no dodnes žiadne peniaze nemam a pani sa vyhovara najskôr že mi poslala spravu že obchod ruši samozrejme že mi nič neprišlo 🙂 potom že peniaze posiela večer a ked som ani po 3 dnoch nič nemala na učte tak som jej znovu pisala a tentokrat bola " na lyžovačke s detmi " a nemala mi to ako poslat vraj hned ako pride domov cez vikend pošle a da mi vediet samozrejme zase nič 😠 😠 a ked som potom patrala tak nie som jedina nespokojna s touto kupujucou 😢
@3zuzka a kolko si teraz stratova?ak sa mozem opytat.. aj ja som raz tak poslala, ale mne aj prisli nastastie € ..tak hadam ti ich posle, ak nieje az taka s...a:-/ 😠
naštastie to nie je vela ale podla tych vyhovoriek viem že klame ked niekto rano napiše že posielam peniaze cez IB a o 4 dni ked som jej pisala že mi nič neprišlo tak mi napiše že je na lyžovačke a domov sa vrati cez vikend a to nevedela rano že ide lyžovat ?
@zanika1983
@silvia1983
@traktor aj mne sa to stalo viackrat a v takom pripade pisem tento "problem" do hodnotenia... pretoze potom ked sa balicek strati, tak zahadne nieje vinnik 🙄 😠 okrem toho - je to riadna drzost, ked si dotycna vypyta postovne ako za doporuceny list a posle ako list obycajny 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@3zuzka dost smutne, ze sa tak zachovala...paradoxom je, ze "akoze" na lyzovacku ma €, ale par € sa jej uz tazi...z toho aj mne vychadza, ze sa len vyhovara 😠 jej charakter a svedomie je na bode- rybie file.
@missy97231 tiež si myslím,že sa nedá pomýliť /i keď nikdy nehovor nikdy/, že ak mám poslať doporučko-pošlem obyčko. ja si to radšej aj 3-krát skontrolujem v konverzácii a vypisujem adresy pri PC-pre istotu 😀
mne tak jedna raz odpísala,že sa ospravedlňuje,ale posielal to muž a poplietol to 😅 /častá výhovorka. robíme z chlapov blbov 😉 /. mne tiež chodí posielať na poštu balíky muž. podám mu balíky+sprievodky-a tie,čo ich nemajú-idú obyčko. on to na pošte vybalí-a teta za okienkom už snáď vie priradiť lístočky k balíkom 😉
takže tomuto neverím,že to chlap poplietol. jednoducho-doporučenku zrejme nemal 😅
No ale ešte sa chcem opýtať, jedna pani si objednala plienky z môjho bazáru, a chce to ako list 2.triedou na dobierku. Má platiť aj poštovné. Mám k tomu napísať aj podací lístok alebo ako?? Neviem či stále tak posielam alebo ako, nejak sa v tom nevyznám 🙂..a dosť nerada by som sa tu ocitla ako o mne niekto negatívne píše, lebo zatiaľ som mala len pozitívne ohlasy. Ďakujem za radu 🙂
prosim vas babenky, co si myslite o tom: kupovala som bundu syncekovi z proshopu novu a bola s dierkou - vynechany sev o dlzke cca 3,5 cm, poslala som ju spat, ale predavajuca mi odmieta vratit postovne. mam nanho narok, ci nie? dakujem
@macamac vsak to, uz som jej aj pisala, ze pri chybnom tovare by mi mala vratit, ale ohana sa tym, ze ma uvedene aj v podmienkach, ze pri novom tovare postovne nevracia, ale o chybnom sa nezmienuje, tak neviem, ako teraz riesit to. aj balne si priratala 20 centov a v podmienkach to nema uvedene, taktiez mi nie je ochotna vratit ich, pytala postovne 1,6 a zaplatila 1,40, ked som ju na to upozornila, tak ze je to balne a je mi ochotna vratit 0,10. jooooj, ake nervy mam a zevraj profesional ☹((

@exupery Peniaze či sa posielajú poštou ale z účtu na účet sa nikdy nemôžu stratiť. Jenide že by poštárka vytratila poštovú pokážku čo je málo pravepobné. Keď ti pošle ústrižok treba sa ísť opýtať na poštu že kde je problém 🙂