icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

pastelka74
8. mar 2012

@bibina25 ....a ja sa tomu ani nečudujem,ja viem že niečo takéto pôsobí urážlivo,ale ak má také skúsenosti ako niektoré babenky tu píšu....že si kúpili nejakú vecičku a nefunguvala a predávajúca sa dušovala že bola v poriadku...škoda,že také baby tu šíria iba nedôveru....voči nám ostatným,ktorý sa snažíme predať,opísať vec čo najlepšie a v dobrej viere odosielame,že ešte poslúži a urobí radosť aj ostatným...čo už,všeljakí sme.... 😎 😎

aduskatt
8. mar 2012

@marcellka tak to chapem, ale zasa na druhej strane, ked cakam na podklady k platbe dva dni a ozve sa mi niketo skor, tak dam prednost asi tej rychlejsiej🙂))

macamac
8. mar 2012

aj mňa sa teraz nedávno jedna pýtala pod inzerátom: A prečo to tak lacno predávate? 😕 😅
som nevedela,čo jej na to odpísať. mala som pokušenie-šak dajte o 5 eur viac a je to Vaše 😀 😀
ja fakt neviem,čo na toto...asi si myslela,že či tomu čosi je, ako píše pastelka

tanyja
8. mar 2012

@bibina25 @zanika1983 ináč to len neregistrované majä väčšinou takéto hlúpe otázky, ako ja mám v jednom mojom bazáriku parfém betty barclay a mám tam napísané : "pre toho, kto túto vôňu pozná" no a napíše mi samozrejme neregistrovaná, že ako by som jej vedela opísať vôňu......zlatá čitateľka 😠

tanyja
8. mar 2012

@macamac a mne zase jedna písala, že by chcela gumáky, ktoré predávam ya 4€ + pošta, za 3€ aj s poštou, tak som jej slušne napísala, že ja nie som charita a že nepredám a už dala pokoj, bola by sa handrkovala za 1€ 😎

tanyja
8. mar 2012

mne moja svokra kupuje vône, ktoré ja nemám rada....mne sú ťažké a potom to predávam , keby mi radšej dala peniaze, mala by som z toho viac 😎

pastelka74
8. mar 2012

@tanyja 😀 😀 😀 😀 ...to som si spomenula,ked som predávala fusak červenej farby a prišla mi otázka typu: ten fusak čo predávate je červenej farby???...skoro som odpadla od smiechu,tiež ma svrbeli prsty napísať jej,nie pani je zelený.... 🙂

tanyja
8. mar 2012

@pastelka74 😀 😀 😀 😀 😀

macamac
8. mar 2012

@tanyja mne zas jedna na rifľovú súpravu -košeľa+nohavice-za 5eur napísala,že berie za 5eur s poštou 😀 😀 😀
a jedna otravovala o šaty za 5eur-že s poštou no a keď som sa dala ukecať a súhlasilaa som-už sa neozvala /riešili sme to v jeden deň/...nuž čo

macamac
8. mar 2012

@pastelka74 no a mne sa x-krát stalo,že žiadali miery-a ja ich mám v každom inzeráte 😀 😀
tak potom píšem-kuk popis v inzeráte 😅

akika722
8. mar 2012

@pastelka74 ja mam v ponuke ružove tričko a nereg.mi pisala aka to je farba 😕 /jasne vidno že ružova.../ odpisala som jej že ružova a ona že ružove nechcem 😅

pastelka74
8. mar 2012

@macamac
@akika722 ...ááááááále,aspoň to máme veseléééééééé,no nie?? 😀 😅

macamac
8. mar 2012

@akika722 😀 😀 😀 že aké pikošky 😀 😀

akika722
8. mar 2012

@pastelka74 tak to hej,len niektore otazky su take že mi idu oči vypadnuť.. 😅 ale odpovedam aj 5x 😀

fukylove
8. mar 2012

@beruska1989 dobre chapem, ze ona s tebou chce riesit vec, co si pribalila zadarmo a navyse presne to, co bolo v inzerate uvedene? (to ze si myslela, ze dostane inu je jej problem....)
ja by som sa asi nezdrzala a napisala jej, ze kedze podlozka bola zadarmo a jej sa nepaci, nech ti ju posle domov 😀 ze ked sa jej nepaci, bude sa pacit niekomu inemu 🙂 🙂

pastelka74
8. mar 2012

@akika722 ...tiež ma pri niektorých otázkach napadne:" Pane bože,sme všetci tvoji,alebo len podaktorý" 😉 😉 ..môj muž mi vždy povie,že on by na to nikdy nemal nervy...odpovedať donekonečna na to čo mám napísané v inzeráte,ale mne to nevadí,ja som ústretová ku každej maminke... 😀 😀 😀

biancaneve
8. mar 2012

@macamac predavala som crocsy za 8,50 + postovne, na fotke boli s ozdobami, kt. som nepredavala lebo ich dcere chcem nechat na vacsie, podotykam, ze tie stoja vyše 5 Eur a na to mi jedna z DS pise, ze berie so vsetkym za tu cenu. ha, ha. Ja, ze nie, pani, ze dobre, ozdoby si kupi !!!! ale topanky s postou " ponuka " za 9.Eur. 😀 Trocha si pomylila aukcie s predajom 😀

nanulik
8. mar 2012

@tanyja trošku od témy ale mi toto s vônami pripomenulo bývalého. kúpil mi vonavku ktorá sa mi absolutne nepáčila, tak som ju schovala do skrinky a zabudla na nu, a o pár týždnov mi doniesol druhú takú istú,. vraj ked som ju už minula....

fialkaa
8. mar 2012

@pastelka74
@akika722

no, ale nie je to zase take jednoznacne s tymi farbami. ja som pred rokom kupila synovi tu na MK bundicku. myslela som si, ze je modra, tak to vyzeralo na fotke a prisla mi hneda. maminka bola velmi seriozna, viem, ze to nebola jej chyba, fotka tu farbu skreslila. a neskor som este drazila svetrik s riflami. mne to na PC vyzeralo ako bledomodry svetrik, aj som aukciu vyhrala a prisiel mi ruzovy 🙂 🙂

tanyja
8. mar 2012

@pastelka74 no máme to veselé s niektorými nakupujúcimi, či skôr vymýšľajúcimi 😎

zuzana17
8. mar 2012

@nanulik 😀 😀 😀

tanyja
8. mar 2012

@nanulik praktický a milujúcí bývalý...... to stopro ani neovoňal v obchode, bol by predsa cítil na tebe, že ju používaš 😎

macamac
8. mar 2012

@fialkaa preto sa treba na farbu opýtať, resp. ak ja vidím,že mi to foťák skreslil, farbu popíšem v inzeráte 😉

trnka77
8. mar 2012

@akika722
@fukylove
jednu perličku k otázkam .Predávala som hudobnú hračku-mesiačik s medvedíkom-pre kupujúcu som "musela" odmerať dĺžku šnúrky,ktorou sa hračka naťahovala a stopkami čas melódie-ako dlho hračka hraje 😀

fialkaa
8. mar 2012

@macamac

ano, ale moze sa stat, ze ty mas inak nastaveny PC ako ja, takze tebe sa moze zdat, ze farba sedi, ale je ju u mna vidim inak 🙂

fukylove
8. mar 2012

@trnka77 😀 😀 😀 by sme mali zalozit temu "Perlicky pri nakupovani a predavani" 😀 by sme sa celkom snad aj zabavili obcas 😀

macamac
8. mar 2012

@fialkaa no veď píšem-preto sa treba pýtať na reálnu farbu tovaru a mne keď skreslí-radšej slovne opíšem 😉 takže v tomto chápem kupujúce,ak sa spýtajú na farbu 😉

trnka77
8. mar 2012

@fukylove 😀 😀 tak tak...a vždy kto má najviac otázok nikdy danú vec nekúpi 😉 ...aspoň ja mám takú skúsenosť

elka74
8. mar 2012

@trnka77 to je pravda, povypytuje sa milion vecí a potom sa viac neozve

fialkaa
8. mar 2012

@macamac presne tak