Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
aj mňa sa teraz nedávno jedna pýtala pod inzerátom: A prečo to tak lacno predávate? 😕 😅
som nevedela,čo jej na to odpísať. mala som pokušenie-šak dajte o 5 eur viac a je to Vaše 😀 😀
ja fakt neviem,čo na toto...asi si myslela,že či tomu čosi je, ako píše pastelka
@bibina25 @zanika1983 ináč to len neregistrované majä väčšinou takéto hlúpe otázky, ako ja mám v jednom mojom bazáriku parfém betty barclay a mám tam napísané : "pre toho, kto túto vôňu pozná" no a napíše mi samozrejme neregistrovaná, že ako by som jej vedela opísať vôňu......zlatá čitateľka 😠
mne moja svokra kupuje vône, ktoré ja nemám rada....mne sú ťažké a potom to predávam , keby mi radšej dala peniaze, mala by som z toho viac 😎
@tanyja 😀 😀 😀 😀 ...to som si spomenula,ked som predávala fusak červenej farby a prišla mi otázka typu: ten fusak čo predávate je červenej farby???...skoro som odpadla od smiechu,tiež ma svrbeli prsty napísať jej,nie pani je zelený.... 🙂
@pastelka74 no a mne sa x-krát stalo,že žiadali miery-a ja ich mám v každom inzeráte 😀 😀
tak potom píšem-kuk popis v inzeráte 😅
@pastelka74 ja mam v ponuke ružove tričko a nereg.mi pisala aka to je farba 😕 /jasne vidno že ružova.../ odpisala som jej že ružova a ona že ružove nechcem 😅
@pastelka74 tak to hej,len niektore otazky su take že mi idu oči vypadnuť.. 😅 ale odpovedam aj 5x 😀
@beruska1989 dobre chapem, ze ona s tebou chce riesit vec, co si pribalila zadarmo a navyse presne to, co bolo v inzerate uvedene? (to ze si myslela, ze dostane inu je jej problem....)
ja by som sa asi nezdrzala a napisala jej, ze kedze podlozka bola zadarmo a jej sa nepaci, nech ti ju posle domov 😀 ze ked sa jej nepaci, bude sa pacit niekomu inemu 🙂 🙂
@akika722 ...tiež ma pri niektorých otázkach napadne:" Pane bože,sme všetci tvoji,alebo len podaktorý" 😉 😉 ..môj muž mi vždy povie,že on by na to nikdy nemal nervy...odpovedať donekonečna na to čo mám napísané v inzeráte,ale mne to nevadí,ja som ústretová ku každej maminke... 😀 😀 😀
@macamac predavala som crocsy za 8,50 + postovne, na fotke boli s ozdobami, kt. som nepredavala lebo ich dcere chcem nechat na vacsie, podotykam, ze tie stoja vyše 5 Eur a na to mi jedna z DS pise, ze berie so vsetkym za tu cenu. ha, ha. Ja, ze nie, pani, ze dobre, ozdoby si kupi !!!! ale topanky s postou " ponuka " za 9.Eur. 😀 Trocha si pomylila aukcie s predajom 😀
no, ale nie je to zase take jednoznacne s tymi farbami. ja som pred rokom kupila synovi tu na MK bundicku. myslela som si, ze je modra, tak to vyzeralo na fotke a prisla mi hneda. maminka bola velmi seriozna, viem, ze to nebola jej chyba, fotka tu farbu skreslila. a neskor som este drazila svetrik s riflami. mne to na PC vyzeralo ako bledomodry svetrik, aj som aukciu vyhrala a prisiel mi ruzovy 🙂 🙂

@bibina25 ....a ja sa tomu ani nečudujem,ja viem že niečo takéto pôsobí urážlivo,ale ak má také skúsenosti ako niektoré babenky tu píšu....že si kúpili nejakú vecičku a nefunguvala a predávajúca sa dušovala že bola v poriadku...škoda,že také baby tu šíria iba nedôveru....voči nám ostatným,ktorý sa snažíme predať,opísať vec čo najlepšie a v dobrej viere odosielame,že ešte poslúži a urobí radosť aj ostatným...čo už,všeljakí sme.... 😎 😎