icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

rainee
12. mar 2012

@pastelka74 ja posielam peniazky len cez IB lebo je to rychle a v mojej banke bezplatne. ale mne platia niekedy ludia cez postu na ucet prip. na adresu, vies lebo nema kazdy IB alebo banku v dedine. najhorsie su tie dobierky :(

pastelka74
12. mar 2012

@benne ....nie je to dedinôčka...preto som spomenula to že sa mi neťaží.....a dobierku nikdy....mám blbú skúsenosť...ale nemám problém počkať,ked viem ako to teraz funguje.... 😉

zanika1983
12. mar 2012

@rainee aku mas banku? lebo mne strhavaju aj IB, asi prestupim🙂

trnka77
12. mar 2012

čaute baby...aby sme stále nepísali (nečítali)len samé "zlé" skúsenosti pridávam do debaty jednu veľmi kladnú:objednala som si u mamičky šuštiakove nohavice(za 2€) pre najmladšieho,dnes prišiel balíček a ja miesto jedných nohavíc vyťahujeme ešte druhé menčestrové nohavice(v dobrom stave) a plyšák to "zaklincoval".Ostala som v nemom úžase.Hlavu hore ešte stále sa tu nájde plno skvelých mamičiek-predavajúcich.Ďakujem ešte raz @majkarad

rainee
12. mar 2012

@zanika1983 tatrabanka, ja som velmi spokojna. akurat z IB ma na zaciatku islo porazit, je tam k tomu taka citacka a pyta to milion kodov pri kazdom ukone 😠

zanika1983
12. mar 2012

@rainee akurat sme sa rozhodovali pre TB, vo VUB je poplatok za vsetko, na zaciatku mesiaca mi vzdy strhnu okolo 7€ ako aktualizacia:-/

zanika1983
12. mar 2012

@trnka77 jeej, tak to je naozaj super sprava a este lepsia predavajuca, barz by boli vsetky take, aj bez darcekov, staci ak budu korektne.-)

zabka8423
12. mar 2012

@rainee myslim, ze mam aj v podmienkach, ze posielam doporucene. je to posta za doporucene, chcem sa tak vyhnut tomu, ze poslem obyc. a akoze to nepride, lebo co tu citam tak hruza. nemam vobec problem s tymi cenami. minule som nahadzala veci a do tyzdna boli fuc vsetky a nikto nezjednaval, nikto neriesil, pekne to frcalo 🙂 tak dufam, ze to takto zostane aj nadalej 🙂

pralinkaaa
12. mar 2012

ahojte nemáte niekto skúsenosť s predávajúcou : krupinka2010 ?
objednala som si u nej aj zaplatila háčkované čiapočky a nejak nič nechodí ani mi neodpisuje na mail 😢

simona112
12. mar 2012

@zabka8423 súhlasím, tiež radšej doporučene ako obyčajne, lebo takto mám aj doklad o tom, že som to poslala, a ak náhodou sa stratí tak na pošte sa zistí čo a ako, a v takom prípade, mi pošta musí nahradiť škodu, a za jedno rekomando je tuším 20 eur mi muž spomínal, lebo nejakú chvílu robil na pošte. Pri obyčajnej môžem veriť že sa stratila ale aj nemusím 🙂

littledevil
12. mar 2012

@trnka77 u majkarad som nakupovala 2x, prvy krat za 10 eur, prisiel mi velky balik a tam veeeeela darcekov navyse. Druhy krat len body za 2,5e a tiez mi pribalila krasnu hracku. Zlata predavajuca. 🙂

argyro
Odpoveď bola odstránená
motylik222
Odpoveď bola odstránená
pastelka74
12. mar 2012

@rainee ....ja mám tiež tatra banku...tiež som si dlho zvykala na čítačku,ale teraz už v pohode.... 😉 ..mne sa nelúbi čsob...mám tam tiež účet,milion papirov ku jednej sms správy...odradilo ma to.... ☹

motylik222
12. mar 2012

@julka154
Julka ked ste sa chcela informovat myslím mohla ste sa u Mna ale nie takto mi podrazit nohy
a teraz každá ma podpichuje,toto čo ste urobila VY, sa vám vráti a ked nie ale aspon že máte vy klud,nie že či sa urážam alebo nie
ja naozaj mám teraz hrozné obdobie nemám náladu na tieto detské vypisovania tu a každá má len bude tu sudit a písat nezmysly
ja vôbec lutujem že som vám niečo Objednala ,potom nezabudnite ked sa vám rifle nebudu páčit tu zase vypisovat že su aké su a neviem čo ,na reklamáciu má každý nárok podla zákona ako píšem stačí ma informovat že ich nechcete a dalej dohodneme,nie že zas tu bude celá stránka len o mne aké som vám Objednala rifle,ja ich nešijem ,treba brat na vedomie iný vzhlad fotky sa vždy líšia od reálu,ako opisujem u seba ,takisto sme sa o tom celý čas bavili a to že si vy objednávate na iných stránkach ,áno ja mám iného dodávatela je ich v AZII niekolko stoviek,kde každý má iné ceny dodanie,dodanie už máme od 22.2 aj FEDEX do 7dní ale poštovné vysoké,na za dodanie naozaj nemôžem a Colnica že bola to treba tiež brat

kocko
12. mar 2012

@pralinkaaa Je registrovaná alebo nie? Nevieš či je priamo z Krupiny /ked má taký nick/, ja by som sa popýtala a dala ti vedieť....

nikolca
Odpoveď bola odstránená
pralinkaaa
12. mar 2012

@kocko nie je to nejaká česka, už som zistila že teraz vystupuje pod nickom 2010slunicko2010 . a tiež, že s tým nemám problém iba ja ☹ takže asi to budú vyhodenéo peniaze....jaj ako ma to hnevá ako môže byť niekto takýto 😠

motylik222
Odpoveď bola odstránená
julka154
12. mar 2012

motylik222 ešte raz hodnotenie som zmazala uvidime ake rifle pridu vy nechapete zase druhu stranu ja som sem nepisala z umyslom poškodiť vas ja som nevedela prečo sa neozvyvate toto nieje čierna listina a tam som vas neuviedla ved predsa mam pravo ozvať sa toto bola len ozva nato čo sa deje nič viac ja sa vam nemam prečo ospravedlnovať nič zle som neurobila a ked sa vam niekto ozyva zato ja už nemôžem ????ja som sem napisala že ste mi dali čislo podacieho listka a uvidime čo bude dalej ak mi pridu rifle napišem že je to vyriešene a všetko bude ok .... 🙂 javas chapem tak prosim pochopte aj vy mna

julka154
Odpoveď bola odstránená
julka154
Odpoveď bola odstránená
nikolca
Odpoveď bola odstránená
julka154
Odpoveď bola odstránená
kocko
12. mar 2012

@pralinkaaa Ja len za to, že ja som z Krupiny a mala nick krupinka....to je teda poriadna drzost... ☹

nikolca
Odpoveď bola odstránená
julka154
Odpoveď bola odstránená
hirjak
Odpoveď bola odstránená
annie13
12. mar 2012

a co sa stalo ze bola zamknuta?

zanika1983
12. mar 2012

@annie13 teme boli ironizujuce prispevky na ucet jednej uzivatelky a odbocujuce od temy