icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

nikolca
12. mar 2012

ja som vyhrala aukcie poslala som predavajucej ešte 25februara 31 euro na učet,s tym že mi bolo napisane že balik bude posielany 2,marca,akosi nechodi predavajucej som pisala v piatok že mi neprišiel že či bol posielany toho 2.marca,a ona napisala že je mimo ale v pondelok sa vrati a pozrie sa na to,musela som jej poslať potvrdenku na jej mail,že som to hradila+som jej musela poslať linky aukcii ktore som vyhrala,no aky maku v tom bordel,keby jej peniaze chybali to zaregistruje ale to že mala peniaze na učte akosi nepostrehla,už som jej aj dnes pisala že či mi to posielala alebo čo i napriek tomu že je prihlasena nereaguje ☹ 😒 tak snad to dorieši a každy den kuriera vyčakavam že baliček donesie a nič

motylik222
12. mar 2012

@julka154
Julka naposledy!!!Nikdy by som neriešila tu na diskusiách iné ,hlavne ked sme ženy čo máme deti prácu iné,ved je toho dost za mesiac ked viem že dodanie zo zahraničia je vždy nie presné už len kvoli tým Colniciam nikdy by som sa takto nezachovala ako vy
a ked ste videla na mojej stránke ODKAZ že prosím o strpenie je hospitalizácia takže to niečo znamená ale nie takto že ja neodpisujem tak už budete písat a ženy s vami ma urážat.
Ja sa už k tomu nejdem vyjadrovat,viem ako to chodí z Azie ,aké su komplikácie ,aké to obnáša hlavne tie Colničné nervy
to že mne dodávatel zadal dátum aký zadal to zadal že už to má byt nie u vás ale na Slovensku a tak to aj bolo len boli na Cle a k vycleniu ked sa posielaju doklady tak 2-3dni to ešte trvá 8.3.vám akurát boli poslané a skončila som!

julka154
12. mar 2012

motylik222 annie13 traktor nicolca takže ja sa hlasim mam balik doma či som spokojna je druha vec ale už to neriešim poprosim vas kočky už kašlite nato aj ked velmi dakujem že ste sa ma zastali možno keby nebolo vas...aj ked musim podotknuť že baliček ako bolo pisane nebol priamo z azie ale pani ho poslala v piatok stačilo napisať a neboli by žiadne naťahovačky musite uznať že ked niekto predava na nete veci musi počitať aj s takymito ohlasmi a kedže ste nedali vobec vedieť musela som to taktto riešiť bohužial už sa k tomu nejdem vracať alebolo to myslim prvy a posledny krat čo som takto objednavala!!!!!!

julka154
12. mar 2012

motylik222 a ešte raz podotykam nič zle som neurobila možno vas to nahnevalo ale mna to tiež vytočilo akože inzeraty aktualizovane a odpovede nikde a ked som si ešte uvedomila vašu poslednu poštu že dodanie 4 tak akože už som nevedela kde je pravda!!!tak už sa to nejde riešiť končim

motylik222
13. mar 2012

Julka ked neviete ako sa objednáva zo zahraničia tak nepíšte zase hluposti:
Po 1: balík som neposielala ja ked viete ako sa volám je od mojej kolegyne nakolko opakujem som bola v špitály
Po2: ked z AZIE tovar zastihne COLNICA tak z COLNICE je nám zaslaný doklad aby sme poslali k vycleniu doklady
a kedže ja som nebola prítomná takže to vybavila Miška a jej ich Colnica poslala domov,už sa chápeme???

zabka8423
13. mar 2012

@julka154 nejdem sa zastavat @motylik222, ale tovar mate uz doma, podla mna uz stacilo na tuto vasu temu. motylik to tu niekolkokrat zdoraznila, nastali okolnosti, moze sa stat hocico, podstatne je, ze sa vsetko vyriesilo. neomielajte to tu stale dokola kto komu ublizil. a predsa v jednom si zastanem motylika, ak ste na nu mali cislo, mali ste volat. ona na vas nemala. ja by som toto tu vobec neriesila. dost casto sa tu zabuda, ze minca ma dve strany a nikdy neviete, co sa vam moze prihodit, nebudete moct zaslat tovar a niekto vas takto ocierni. tiez by sa vam to nepacilo,

julka154
13. mar 2012

zabka8423 ja som sa nechcela zase doto zamotať ale neverim že to takkto bolo aspon mohla napisať ked som sa jej milionkrat minuly tyžden opytaala čo je z tovarom nevedela odpovedať a na mojom mieste by ste boli určite asi ticho že tak ja pevne verim že sa vam takato vec nestane lebo možno budete ešte horšie riešiť vec ako ja a motylik222 to vy ste mi napisala že tovar julka pride z Azie k vam a zrazu na baličku niečie meno tak akože dobre už kašlem nato nikdy viac neobjednavam taky tovar!!!!!a ked už rifle su mi velke a radila ste večšie čislo ale budiš dam si ich zužiť prajem vam všetkym pekny den

zabka8423
13. mar 2012

@julka154 kazdy problem ma riesenie a nebudem uvadzat nieci nick a meno dovtedy, kym pre to neurobim maximum a vy ste nezavolala. asi tak. to, preco ste nevolala uz viete len vy, myslim, ze ste sa mohli tomuto tu vyhnut. vsetko sa tu riesi s horucou hlavou okrem par vynimiek a stve ma to, pretoze uz je to tu fakt ako na trhu. a predstavte si, stalo sa mi vselico uz a vzdy som to riesila v klude a nikde som nikoho nezverejnila a mohla som, nakoniec sa to vyriesilo.

traktor
13. mar 2012

myslim, ze na tuto temu sa uz popisalo dost, da sa to dalej riesit, ak chcete , v IP..hoc myslim, ze uz nie je co riesit..tovar dosiel v poriadku, co sa stalo stalo sa ..a neda mi nenapisat..podla vsetkeho by @motylik222 nemala byt ani na ciernej listine/ starsi *pripad*/, kedze ta pani si ziadala poslat obycajne a balik jej nedosiel..a za to by si mala niest zodpovednost sama a nie davat niekoho na ciernu listinu..verim, ze jej to hodnotko zmazu, ..ako som motylik pisala, aj to mohol byt teraz dôvod na nedôveru..stane sa..a rieste si to uz fakt cez IP..balicek dosiel,,

ivett1
13. mar 2012

ahoj, moja najnovšia skúsenosť...konečne som našla peknú mikinku Nike pre moju dcérku tu na MK, podľa veľkosti a už som chcela "záväzne" objednávať (robím to rýchlo-v prvej správičke- všetko čo ma zaujíma -hlavne či je inzerát voľný a údaje k platbe, keď nie je č. účtu rovno v PP a hneď pripájam aj adresu...🙂...a potom lepšie pozriem na tie rozmery a veľkostne sú úplne mimo...nie o číselko napr 98 (2-3 roky), ale úúúúúplne odveci...tak mi to nedalo a pýtam sa, či sú to správne rozmery (inak aj podľa foto to vyzerala byť dosť veľká mikinka) a odpoveď, že áno...tak som sa spýtala a prečo tá veľkosť...či sa nepomýlila (môže sa stať, keď "nahadzujete" viac vecičiek naraz) a ona, že nevedela veľkosť, tak len tak odhadla...skoro ma porazilo 😠.... hlavne, že som tu niekedy dávala aj veľkostné tabuľky , lebo niektoré osôbky majú zaťažko kuknúť aj na google.... 😝 ...ma to teda rozladilo, lebo tú mikinku zháňam už asi dva mesiace...

miliz
13. mar 2012

Dobry den baby tak predstavte si maminka mi poslala babiku a ako ospravedlnenie bez postovneho,takze ak ona sa ospravedlnila tak musim aj ja pani sa ospravedlnit,a dakujem Vam za dobre rady

simona112
13. mar 2012

@ivett1 No pekne, toto sa mi teda ešte nestalo. Ja keď som nahadzovala veci, tak som pozerala všetky veľkosťi podrobne to napísala najskôr na papier a potom sem. Zabralo mi síce dosť času ale nevadí 🙂 a ak by som aj nevedela aká je to veľkosť,tak snáď si zalovím v pamäti, že kedy tú vec moje dieťa nosilo a podla toho dám že je to napr.: 86/92 1,5 -2 roky však to nie je také ťažké, alebo pozriem ako si písala na google a nájdem to tam 🙂 alebo aby som nezadávala zlé info tak nepíšem nič pokiaľ neviem. Potom, že sa stáva to, čo sa stáva s tými nespokojnými zákazníkmi 🙂

miliz
13. mar 2012

dakujem vsetkym🙂)) Mala mi od radosti az plakala a priitom ma uz hadam aj 20 barbin lebo ona ich zbiera podla rozpravky

motylik222
13. mar 2012

@julka154
Julka a zase nepíšete cez IP .,
ak su vám rifle velké vrádte mi ich a ja vám hned za ne pošlem peniaze,vôbec ste mi nepísala ohladne rifiel do pošty až tu teraz čítam,ukončím to len tak,každý jeden kto nakukne na môj obchod AdkaShop vidí velkým OZNAM že dlhodobo hospitalizácia,takže Julka pochybyla ste vy nie ja!!!Nakolko mám verejnu stránku ako adresu mobil skype Facebook a dalšia vec ,každému jednému zákazníkovi čo zadrží tovar COLNICA už to pochopte ,tak COLNICA je už Slovensko -Košíce alebo Bratislava ,takže príde vám tovar ako prišiel už nie z AZIE ale od nás a tým že ja som vám nemala ako odpísat bola som do stredy v nemocnici ,vybavila to za mna Miška-kolegynka,porobila ste tu taku motanicu a popritom nie je dodanie po 50dnoch ale len rozdiel 4teho a 8-meho pár dní,takže s tou velkostou si to premyslite ,ja som vám preto písala skuste M-ko ,osobne som ich mala doma ozaj su uzunké malé som neverila že S-ká by vám boli

julka154
13. mar 2012

motylik222 ok už to uzavrime mam tovar tak je to ok pekny den

danielllka
13. mar 2012

@miliz teším sa s Tebou, že obchodík dopadol dobre, bábika je už doma a dcérka je šťastná 😀 a mamina tiež 😉

miliz
13. mar 2012

tak tak,veru co by sme pre nase deti nespravili🙂))Dakujem Vam za vsetko

nikolca
13. mar 2012

baby kedy mi pride balik ak bol vraj posielany v sobotu?dnes mi neprišiel,tak najneskor zajtra? ☹ predavajucej som peniaze poslala ešte 25 februara,s tym že platby pokial bude mať na učte platby baliky budu odoslane 2 marca,kedže mi balik nechodil 9 marca som pisala predavajucej či bol odoslany lebo mi neprišiel,napisala že je mimo a vrati sa v pondelok tak sa na to pozrie,v pondelok sa neoznala,tak som jej pisala či mi to pozerala a napisala že hej že balik bol v sobotu poslany a v utorok/čiže dnes/by mal byť u vas,no neni 😒 ,myslite že ak bol posielany druhou triedou teraz v sobotu že pride až zajtra?asi my ho zabudli poslať a podielali ho až po mojej urgencii

tkmama
13. mar 2012

nikolca, balíky 2. triedy majú 3 dni na presun, mne sa už stalo, že prišiel až na štvrtý deň. tak skús ešte vyčkať...

nikolca
13. mar 2012

@tkmama no tak snad pride,asi mi ho vtedy toho 2.marca ozaj len zabudli poslať,lebo ja som jej pisala v piatok,potom ho asi v sobotu poslala a včera mi vlastne napisala že v sobotu bol posielany

stanislavao
13. mar 2012

@nikolca urgujte ju kazdy den. mali ste ho dostat dnes, no este zajtra pockajte a zasa ju urgujte. viete co, niektore robia aj to, ze neposlu nic, lebo dufaju, ze sa kupujuca neozve a budu mat peniaze. ale urgijte, urgujte a urgujte.

tkmama
13. mar 2012

Inak toto je pravda, jedna predávajúca sa tvárila, že balíček poslala a až keď som jej dva razy napísala, konečne prišiel...

dosa
13. mar 2012

@nikolca je rozdiel, ci je to poslane ako balik, alebo ako list. list druhej triedy by mal prist o dva dni, balik az o tri...

zanika1983
13. mar 2012

@dosa mne aj obycajny pride hned na druhy den-2tr.🙂

dosa
13. mar 2012

@zanika1983 ano, aj mne sa to stava. ak su mesta v dobrom prepravnom uzle, je to mozne...

zabka8423
13. mar 2012

mne sa stalo, ze som podavala balik v sobotu, ale odisiel az v pondelok a kupujuca mala vo stvrtok doma. @nicolca sak si vyziadajte podacie cislo ci uz listu alebo baliku a overte si na poste ci odisiel alebo ako. baliky sa daju overit cez web posta.sk sekcia sledovanie zasielok. na doporucene listove to ale nefunguje :/

nikolca
13. mar 2012

@dosa abo balik druhej triedy
@stanislavao no praveže neviem či zabudli poslať,mal byť poslany2 marca,v piatok som ju urgovala,a asi v sobotu ho poslala,a pritom aj adresu mala moju a že jej to nebolo divne,peniaze mala od kedy na učte 😒 ,a snažila som sa to hned uhradiť aby to toho 2.marca bolo poslane ☹ a pritom mala v podmienkach pisane že sa treba informovať kedy budu dalšie baliky poslane aby zbytočne neprišlo k nedorozumeniam,informovala som sa aj tak to vtedy neposlala 😝

poleva
13. mar 2012

mamičky neviete mi poradiť,chcem kúpiť jedny super nohavice z čiech
čo potrebujem od kupujúcej? asi len nie číslo účtu,však? poštovné je veľmi drahé,ale čo už...páčia sa mi,dakujem

pietra
13. mar 2012

@nikolca ak ho podala na postu v sobotu, tak realne z posty odide az v pondelok. Balik 2. triedy ma dobu dodania 3 pracovne dni po dni podania, takze ma este cas na to, aby prisiel. Mozno pride uz zajtra, ale do stvrtku ma cas

zanika1983
13. mar 2012

@poleva hlavne sa opytaj pre istotu aky je postup pri reklamacii, kolko ta bude stat.