Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
neodporúčam predavajúcu adelusus,opisuje tovar ako nenosený,alebo 1 krát obuté a pritom ho pošle poškodený a nosený,k tomu vulgárne správanie,má tu asi viac nickou,nakolko sa jej fotky opakujú,ešte k tomu drzé správanie, 😠 ☹ berie to tu ako zárobkovú činnosť,nechcela som aby mi vrátila peniaze ale mohla sa aspoň ospravedlniť na čo bola jej odpoved že ona ich také kúpila,tak potom neviem kde kupuje nenosené topánky poškodené ☹
@sisaha a to mi tvrdí že ona mi ich posielala a balila tak vie aké mi ich posielala,poslala som adminovi nech sa na ňu pozrie,tvrdí že sa mi už nepáčia tak preto to tvrdím 😉 ,keby sa mi nepáčili tak si ich asi neobjednávam,sú super aj my sedia na nohe ako uliaté,len čo ked ich asi nevynosím moc dlho ☹
kocky, inak ak by ste chceli, ja mam CR tu 3 km a teraz ma napadlo, da sa zaslat tak, ze na moje meno a vyzdvihnem na ceskej poste a potom by som vam to poslala normalne. sak az etraz mi to docvaklo. tu ludia bezne tak chodia, tovar z ciech si daju poslat na postu hodonin, vyzdvihnu normalne a su v pohode. inak by bolo vysoke postovne z CR do SR 🙂
timea4 akože prepač ale by som tu žensku žiadala o prachy to čo je akože za spravanie nenechaj to tak!!!!vela peniažkov si poslala?
timea4 tak načo to riešiš ja na tvojom mieste by som jej dala na vyber bud vrati prachy alebo bude mať problem!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠
baby ako je to s tym sledovanim zasielok??bol mi poslany balik no on mal byť poslany ešte 2 marca no len predavajuca napisala že mi ho zabudli poslať,ved hlavne že boli peniažky na učte! 😠 😠 pisala mi že bol poslany v sobotu,kedže ani dnes neprišiel tak som jej napisala aby mi poslala čislo že ked nepride ani zajtra tak sa pojdem spytať na poštu,čislo mi poslala a ked som to nahodila tak tam bolo napisane šaľa 1,ˇšturova1,92701,ˇšaľa a datum tam bol 12.3 ked to posielala v sobotu tak tam daju datum pondelka?či ako to je? a ešte mi napisala že som povedala ved už počkam a že sa mi ospravedlnila 😒 ano ospravedlnila ale za dlhšiu dobu čakania ale nie za to že oni zabudli balik poslať 😠 😠 keby som sa neozvala nemam ani balik ani peniaze 😝 😝
Ahojte,chcem sa spytat ci niekto pozna predavajucu ninaricci okres Prešov,poslala som peniaze za suknu sice len 2,60eura ale ide o princip,povedala ze to posle v piatok a stale nic aj som pisala 3krat a nic tak neviem
nikolca ano je to pravda aj ked posielaš v sobotu odošlu to až v pondelok ale ked to neposlala 1triedou tak sa to može vliecť až do konca tyždna... 😒 😒 😒 😒
nikolca a čo ja viem heh ťažke otazky mi davaš 😎 😎 😎 😎 ja len viem že cez vikendik teda v sobotu to funguje takto že sa čaka do pondelka kym sa to odošle cez tyžden by to malo byť hned asi
@nikolca dátum na obálke musí byť zo dňa podania,teda ak podala v sobotu, musí byť dátum zo soboty. Okrem toho, ak je pošta otvorená v sobotu, má vozbu aj v sobotu a mne sa už stalo, že som poslala v sobotu a v pondelok bol list na mieste 😉

@poleva aj ja by som to riesila takto - naozaj super ammina, ze sa ponukla , nastastie moji susedia maju decka v CR, takze tiez nemam problem z Ceska objednavat 😉