Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
neviete mi nahodou niektora povedat, ked ma uzivatelka status aktivny, kedy naposledy mohla byt na konikovi?
A to zlavovanie ma vie niekedy fakt vytocit ludia nemaju trosku sudnosti. Priklad predavam za 500 novy iphone ktory pod 650 e v obchode nekupim. Viem este nieco mozno spustit ale na maily typu dam 200 ani nereagujem, to si ho radsej necham. 😠
Mamičky, prosím Vás, viete mi poradiť. Idem posielať kočík na dobierku, jedná sa o športový kočík. Aké by mala dobierka spĺňať kritériá, na čo si mám dávať pozor? Ešte som neposielala balík väčších rozmerov, tak sa chcem vopred informovať, aby som neurobila niečo zle.
Musí byť zabalený v krabici, alebo stačí pevný igelit, prípadne pevné igelitové vrece?
Koľko to asi vyjde, neviem sa na stránke Slovenskej pošty nejako vysomáriť, našla som si cenník síce, ale dobierku som nevyčítala, len ako doplnkovú službu.
Veľmi pekne vopred ďakujem a prajem pekný piatkový deň 🙂
@iwuskaaa ja by som kocik poslala radsej kurierom na dobierku - kludne aj cez postu, je tam menej vypisovania a nemusi to byt tak pobalene ako dajaky balik na poste... staci zajst na postu kde prijimaju EMS zasielky, ono mozno v konecnom dosledku to kurierom vyjde lacnejsie ako nejaky balik na dobierku...
@iwuskaaa odváž si kočík a tam na taj stránke pošty máš cenu a plus dobierka.tá vide okolo 2 eurá.ak si dáš poslať peniažky na účet tak je to lacnejšie ako na adresu domov
@rainee no ved to,ja som kupila v tescu rollup rifle v akcii za 5,50 a taka som bola rada,že som ich tak lacno kupila,a presne tie iste len v inej velkosti tu predavala mamička za 9,50 a ma vyfoteni štitok kde bola cena 11,50eura,a ani ma nenapadlo jej vypisovať prečo ich predava za taku cenu ked ja som ich zohnala podstatne lacnejšie 🙂 😉 ona možno štastie na akciu nemala
@nikolca tak to je už podla mna na každej z nás,či niečo také kúpime alebo nie 😉 tiež tu niekedy vidím väčšie ceny ..ale to už je na ich šikovnosti a ochote kupujúcej za kolko predá alebo kúpi...no prečo ja nikdy nemám šťastie na tie výpredaje??? 😝
@nelinka0401 tušim malo chodime po obchodoch,v daichmane bežne kupujem ale za taku sumu som veru ešte zimne topanky nikdy nekupila ale som jej napisala že ak budete o takej super akcie vedieť nech mi da vedieť a nech mi pozrie či maju velkosť 39 🙂 😉 že hned si ich pôjdem kupiť do dôchodku vynosim 🙂 😉
@miran_da ahoj, ja by som to určite riešila, napísala jej, že niesom spokojná- že to, čo prišlo, 100% stav určite nieje a počkala si, ako sa vyjadrí 😉
@nikolca tak to by sme mali asi chodiť od rána do večera len po obchodoch 😀 aj ja zvyknem kupovať v deichmane.hlavne deťom a veru žiadna akcia ešte nebola ked sa tam my dotrepeme 🙂
@rainee ale vies zohnat aj lacnejsie🙂 priatel si akurat kupil novy S4 a bol menej ako 500€🙂
@iwuskaaa ahoj, ja som pred 2tyz. posielala cez kuriera sl.posty, bol zabaleny v lepiacom v igelite, do coho sa bali nabytok, nezohnala som velku krabicu-moj bol 2kombinacia, napisala som POZOR KREHKE! prisiel neposkodeny-nastastie. Postovne s poistenim ma vyslo 7,50€ este si vypytaj tel.cislo alebo mail, budes to potrebovat pri vypisovani sprievodky.
kocky prosim poradte mi,kde najdem do akej miery beru este ako list a kedy uz ako balik.predavam kocky,su lahke ale balik bude velky.tak som z toho jelen,dik
@patricia1992 sucet vysky, sirky a hrubky musi byt menej ako 90cm a zaroven ziadna strana nesmie mat viac ako 60cm
kuk sem, je tu vsetko o listoch, aj rozmery, aj dlzka dodania atd. http://www.posta.sk/sluzby/list-slovensko
dakujem pietra,takze to uz nebudem mat ako list, ☹ ,vzdy som bola z toho jelen,teraz uz viem 😉
@3zuzka ahoj, no to ma mrzi ze si jej nanechala hodnotenie. Ona si u mna pytala cislo uctu a 2 tyzdne sa mi neozvala. napisala som jej ze vec posuvam dalej a ona mi buchla 4 negatka ktore mi admin nastastie uz zmazal. Asi cakala ze jej to poslem pred nabehnutim aj ja. inak vystupuje aj pod nickom rencita - tak pozor.
@nextik tak to ma mrzi ale ona nebola registrovana a myslela som že stači ju spomenut tu a nepisala nahodou potom že si to rozmyslela a že ti pisala mail ? A tiež mi pride trochu divne že dva tyždne posiela peniaze 😕 a možno fakt čakala že jej to pošleš no mne nakoniec peniaze poslala asi po 2 tyždnoch ani žiadne dakujem nič. Manžel jej napisal spravu že dakujeme za peniaze 😠 a dobre si užite dupky a potom čuduj sa svete asi za 3 dni peniaze prišli ale nemala som potrebu som to už sem pisat pretože pre mna je nespolahliva a jednanie svedči o všetkom 😠 Doteraz som si nejak extra neoverovala kupujuce ale asi začnem. Dobre vediet že už ma aj nick 😕
ahojte maminky, mrzí ma to, že to musím napísať, ale nemám to rada, keď mi maminka napíše a poprosí si všetky rozmery od A-Z, všetky informácie okolo danej vecičky, ja jej to s radosťou napíšem, ochotne premeriam a ona nie že len to, že sa na to vykašle keď o to nemá záujem, že jej to nesedí alebo prestala mať záujem, ale nenapíše ani ĎAKUJEM, neberiem to...toto ma vie naozaj nazlostiť, kedže to, že jej to vypisujem netrvá sekundu ani desať a ona sa neozve...skúsenosti s týmto prípadom s týmito nickmi: karolin09, 01angle, silvia92, lubulka2, zavojnatka1 a nanusa10....dúfam, že sa to v budúcnosti nezopakuje! 😠
ahoj, čo som zase včera vyviedla 😝 ...predávala som jednu značkovú súpravu a kupujúca sa dlhšie rozhodovala-asi dva dni (hlavne sa pýtala...ešte som jej robila aj doplňujúce foto) a konečne sme sa dohodli...previedla mi peniažky a ja som už mala nachystanú súpravku, len sa mi zdala, že je pokrčená...tak som ju išla prežehliť a na tepáčikoch som zbadala (v oblasti kolena) maličkú "žmolku", tak...že ju odstránim...a ...potiahla som a jasné, že som urobila dierku, skoro ma porazilo 🙄 😝 ...no, tak som musela zrušiť obchod...neviete si predstaviť ako ma to trápi...(hlavne, keď to bola jedna z tých slušných a milých kupujúcich...)...peniažky som jej obratom poslala na účet (mali sme rovnakú banku, tak ich mala asi ešte v ten deň)...ale, kým som nabrala odvahu napísať jej správu..."hrúza večná"...neželám to nikomu ☹ ...ešteže to pochopila, dúfam 😅 ...(ja by som bola teda poriadne nasr...nahnevaná ...)...zobrala som si z toho ponaučenie, že čo je už raz skontrolované a pripravené na odoslanie - pošli a neskúmaj...

@nikolca pozri, mohla ich kúpiť za tú cenu...napríklad aj v exisporte bol teraz výpredaj, za jedny topánky si mala druhé za euro...v deichmane tiež, druhý pár za 50 percent...ale čo sa stará...ved nech sa teší, že má také isté za toľko a hotovo...a je tvoja vec, koľko za tovar pýtaš...kto chce, nech za to toľko dá, kto nechce, nech sa nestará..ja osobne by som za topánky v bazári toľko nedala, to by som si radšej kúpila nové v zľave, fakt je teraz výber...ale čo je mňa do toho, koľko za nich pýtaš...dakto asi chce pokecať, tak vypisuje...ináč mňa tiež mrzí, ked kúpim niečo drahé a potom to chcem predať, samozrejme, že musím ísť hlboko pod cenu, aby som predala...je tu strašne veľa vecí...