icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

dasababincova
16. mar 2012

mamičky chcem Vás upozorniť dávajte si velký pozor na sofia456 a teraz si zmenila na sabrina3570 je to podvodníčka,poslala som jej adidas tepláky a puma tričko a peňazí už som sa nedočkala ☹ chcem Vás len upozorniť aby ste jej nenaleteli a teraz už prestala aj komunikovať 😠a to slubovala že mi to zaplatí na 100%14.3 skoro mesiac som čakala a nič ☹ a ešte chcela odomňa aby som jej zmazala hodnotenie,som sklamaná ale píšem sem preto aby ste sa jej vyhli...

nelinka0401
16. mar 2012

@dasababincova ty si jej to poslala skôr ako ti nabehli peniaze za veci?

gabika7706
16. mar 2012

@ivett1 ja som si raz tak chystala veci na zabalenie, na chvilku som odbehla do kuchyne a za ten cas mi mala stihla fixkou popisat bundu, kt. som mala odoslat...Nebolo to nejako extra vidno nastastie a na takom mieste, ze sa pri noseni strati, no ale hned som fotila a pisala kupujucej, co sa stalo, dohodli sme sa na zlave, budnicku chceli aj tak, ale odvtedy davam extra pozor 🤐

dasababincova
16. mar 2012

@nelinka0401 ano bohužial som spravila takúto hlúposť,mala som vela balíčkov naraz a jedine od nej mi ztial neprišli peniaze tak som poslala už aj jej balíček no ale doplatila som na to ☹ peniaze už ku mne nedorazili

nelinka0401
16. mar 2012

@dasababincova mne tiež raz tak jedna mamička poslala balíček skôr ako som jej ho zaplatila.aj som jej hned dala vedieť,že prečo ked ho nemá ešte vyplatený 😉 ale peniažky som hned poslala.sú mamičky ako ty,čo veria,že sa im zaplatí ale ako tu čítam,tak čím dalej tým viac je tu takých čo čakajú ,že sa im pošle skôr-v dobrej viere,že zaplatia a potom ani obraz ani zvuk 😠

ivett1
16. mar 2012

@gabika7706 ...ešteže to nebolo také hrozné... 😉

aduskatt
16. mar 2012

@akika722 dakujem za info-----dufam, ze sa mi ozve..v piatok vraj posiela balicek a este v schranke ziadny oznam.sa mi to zda dlho

akika722
16. mar 2012

@aduskatt no dlho to je kedže dnes je piatok..ja som posielala velky balik v utorok a už je na adrese

ewana73
Odpoveď bola odstránená
maznacik007
16. mar 2012

@nikolca bola takato akcia v deichmane v BA ja takto zvyknem kupovat detom topanky ... nam kupujem inde... ze boli pozlavnovane a druhy par bol za 50 centov...
ako ale zasa povedzme si ze to nie je v kazdom deichmane... ja sa bezne stretavam aj s tym ze napr. tesco v ba v petrzke ma omoho vacsie akcie ako ine tesca a najma na obuv a oblecko a hracky... a to aj oproti inym tescam viac na vychod neviem preco je to tak... ale je...

ja preto ani tu nekupujem na bazariku ... lebo napr. som pozerala leginy pre malu tu a za jeden kus tu chceli 5 eur a to prosim jednofarebne ... a v mothercare som v pohode kupila trojbalenie za 12 EUR jedny namornicke, jedny kvetinkovane a jedny jednofarebne a kus po jednom mali tiez po 5 eur ale nove... detto ceny v nexte a to podotykam neboli zlavy ...

zanika1983
16. mar 2012

@maznacik007 presne tak, tu ma niekto este vyssie ceny ako nove v obchode :-/, teraz maju totalny vypredaj vo winnersporte, nove Nike tenisky len za 12€ 🙂

luciferova
Odpoveď bola odstránená
monka9999
17. mar 2012

baby neuverite,ta recarre čo som sa s nou tolko natahovala,mi nakoniec poslala 5eur a ona mi nadrzaka napisala zle hodnotenie.tak nakoniec ja možem zato ,že ona nevie napisat inzerat.

zanika1983
17. mar 2012

@monka9999 ti naschval, aby nezaostava :-/ tebe ho admin zmaze, ale jej nie 😀 ma pisat skutocny stav a nezavadzat, aby predala...

monka9999
17. mar 2012

@zanika1983 ale uznaj.no bez hamby.je normalna?!ja neviem.že si neda pokoj

zanika1983
17. mar 2012

@monka9999 to sa neda definovat 😀 samu seba predstavila.

emkaa
17. mar 2012

Mamičky, ja síce nepredávam dlho, ale nerozumiem takej veci, že predávajúca (či nakupujúca) má samé pozitívne hodnotenia, aká je milá, spoľahlivá, rýchla a čo ja viem čo ešte, a ja s ňou mám negatívnu skúsenosť. Neverím, že niekto môže byť taký super a len úplnou náhodičkou sa mu stane, že si nechá u mňa rezervovať vec, vraj kým dostane materskú, tak ja čakám aj viac ako je nutné, a potom vôbec neodpovedá na správy, ale pritom je aktívna a aktualizuje si inzeráty. Prečo sa mamičky boja dávať negatívne hodnotenia? Však to je potom zavádzanie, ja dosť dávam na tie hodnotenia.

radustek
17. mar 2012

maminy prosim vas poradite mi???tu na mk som si od jednej maminy zajednala stolicku vsetko sme sa dohodli ako ju zabali ze ju posle na dobierku a stale jej pisem ze kedy ju ide poslat a to este nepytala ani moju adresu stale jej pisem uz od stredy vobec nereaguje ja stolicku uz potrebujem na krmenie uz by som ju rada mala len sa vobec neozyv predomnou mala este jednu zaujemkynu len vraveli ze je z daleka a tak daleko ze nechce posielat...neviem ci mam este cakat ma inzerat pozastaveny a teraz neviem ci mam kupit druhu...vela sprav som jej uz poslala vobec neodpisuje uz od stredy..myslite ze si mozem kupit druhu???alebo amm cakat dakujem vam

nikolca
17. mar 2012

ja by som asi nečakala,pokial sa neozyva,tak by som si kupila druhu a jej by som napisala,že pokial ste sa mi neozvali a ja tu stoličku surne potrebujem ,tak si musim isť kupiť inu
@radustek

radustek
17. mar 2012

@nikolca uz aj ja som rozmyslala len sa bojim ze ak tu od vtedy nebola prihlasena co neverim tak aby sa potom nehnevala a nedala mi zle hodnotenie

radustek
17. mar 2012

@nikolca aj sme si pisali do coho ju zabali ale nevypytala ani adresu rozmyslala som ci to nema pre tu druhu rezervovane ae napisala som jej ze kludne nech mi to napise ja mam vlastne terazs ancu kupit stolicku hned zajtra kedze som z okresu prievidza tak jedna mamina tam ma stolicku a neviem co mam spravit ☹

zabka8423
17. mar 2012

@radustek kup si tu, ktoru mas blizsie, a tejto napis, ze kedze nereagovala na tvoje vyzvy, tak si sa rozhodla kupit inde vzhladom na to, ze si ju urgentne potrebovala. a ked ti aj negatko da, tak admin ti ho zmaze. nie je to tvoj problem, ze nekomunikuje. ty si ju urgovala, ale ona nereaguje...

radustek
17. mar 2012

@zabka8423 jej dakujem vam maminy tak napisem tej druhej ze zajtra berem jej stolicku....pockam do zajtra ci sa neozve a ked nie tak jej napisem ze uz mam este raz dakujeeeem 😉 😉

traktor
17. mar 2012

@radustek nema tvoju adresu, cize ti ju neposle..a kedze sa neozyva, tak by som jej napisala..napriek mojim odkazom ste sa neohlasila a kedze stolicku surne potrebujem, kupila som si ju inde, za pochopenie dakujem...., negatko ti neda, nema za co ti ho dat..a ak predsa, admin ti ho zmaze

radustek
17. mar 2012

@traktor len ma inzerat pozastaveny a neviem preco ci kvoli mne alebo kvoli tej prvej zaujemkyni ma este jednu len nechce daleko posielat mozno ju jej poslala a nevie ako mi to ma napisat

traktor
17. mar 2012

@radustek tak jej to aspon ulahcis..napis , ze neberies a hotovo..mala dost dni, aby sa ozvala, nema ani tvoju adresu, nic..tak naco to predlzovat..a ak je uz teraz taka slaba komunikacia, nechcem vediet co by bolo, keby bola stolicka chybna..tym jej nechcem krivdit, ale aspon ozvat sa mohla, ..aj ked ju uz predala..ved by si ju nekusla..

radustek
17. mar 2012

@traktor aj som jej pisala ze ak ju dala tej druhej mamine tak mi to moze kludne napisat a stale nic..... 😉

nanika
17. mar 2012

Baby, chcem sa poradit, dala som negatko a nechcem krivdit. 3. marca kupujuca prejavila zaujem o jedno cedecko z balicka hier, ktore som predavala. Napisala som jej, ze ano, ze ho mam. Ozvala sa zasa 11.3, ze za co predam z toho balika ine cedecko, ze to predtym, co sa pytala uz kupila. Tak som jej napisala, ze nech si navrhne cenu. 12.3. Mi navrhla cenu, ktoru som nasledne akceptovala a poslala jej udaje k platbe. Vcera mi to uz nedalo a napisala som jej, ci mi uz poslala peniaze a adresu. Strucna odpoved, ze nie. Tak som jej napisala, ze co teda teraz, ze ci uz nema zaujem? Nato prisla dnes od nej reakcia, ze zatial nema. Este si premysli a ma ma ulozenu, tak ked nieco, lahko napise. Na to mna uz dozrala cela komunikacia a len som jej strucne odpisala, ze nech si ma zmaze, ja ju mazem, uz o predaj veci jej osobe nemam zaujem. Napisala som jej strucne hodnotenie "Neodporucam, po dohode o cene neposlala peniaze, nedala vediet, ze uz nema zaujem, komunikacia o nicom. " Nasledne ma zacala urazat a atakovat. Dala som jej to hodnotenie neopravnene? Nechcela som, aby som na nu znova nadabila, alebo ina predavajuca bola vodena za nos. Pride mi nefer, ze ma natahovala od tretieho a vraj sa nedostala k pocitacu, preto komunikacia viazla. Zaujimave, ze co ona predavala nieco, tak na nete bola 🙂 Ja ako taka krava som tyzden cihala na ucet, ci to nabehne, aby som to neprehliadla a nezabudla jej to poslat. Prehnala som to? :(

traktor
17. mar 2012

@nanika pre mna je to na neutral..a poviem preco, ..ak by vahala, ok, môze si premysliet..ak by chcela pockat do urciteho datumu a nakonic napise, ze si to rozmyslela, ok..ma na to pravo...ale ked niekto pyta cislo uctu, uz to pre mna nie je ok..uz je to spekulantvo..lebo aj keby si to rozmyslela, mala ti o tom hned napisat..viete co, vaham, mam vas ulozenu, este sa vam ozvem..ale tym, ze mala cislo uctu a nic ti nenapisala, pre mna to ok nie je..lebo su mamicky , ktore posielaju aj dopredu..viem, ze je to ich chyba, naco posielat dopredu..ale aj tak..naco jej cislo uctu, ked uhradu aj tak nechcela urobit?to bol taky problem napisat, ze este vaha, premysla ci si ho zoberie..?.mne tu fakt velmi chyba rozdelenie hodnotenia na dobre, zle a na neutral a mohlo by uz byt aj farebne rozlisene , aby sa to neplietlo

zanika1983
17. mar 2012

@nanika aj ona tebe napisala negatko a dost drze .-/ aj ja by som jej take neutralne napisala, ved mala hned napisat, ze si to chce premysliet a nie takymto stylom.