Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@pattinka ..posta by to nemala dopustit,balik sa moze otvorit az po prevzati,ako si moze dovolit otvorit balik kt neprevzala,po prave nieje este ani jej..na nasej poste to nepovoluju...a to som si chcela skontrolovat ci tovar v mojom pripade porcelan po ceste nerozbili,ale tak to bol iny pripad,a nie tam dets. ci ine bazar vecicky...apropo nepovolili mi to....porcelan bol nastastie cely 😀 ..ak ta to velmi skrie zavolaj na postu kde to povolili
@bamblbi Veď to ... teraz ma zase jedna maminka poprosila, či by som jej poslala na dobierku detsky zupan z mojej ponuky - ponúkam ho za 1,50 ... nestihla som dobierku poslať ako sme sa dohodli v stredu, alebo vo štvrtok, lebo som mala chorú dcérku ... tak som jej vo štvrtok večer písala, či môžem poslať v pondelok, či to preberie aj skoro o týždeň neskôr ako sme sa boli dohodli ... ale sa mi už neozvala, tak neviem ako s tými dobierkami, či sa mi to ozaj oplatí riešiť a to pri takých mrňavých sumách 🙄 😠 ☹
kočky, čo mám napísať, keď sa ma záujemkyňa pýta, že, či tričká "sedia veľkostne?...mám tam uvedené miery priamo v inzeráte (merané krajčírskym meradlom...)...tak, neviem...fakt, potrebujem poradiť...
@benne
@nikolca
@yvetulka
ďakujem....mám tam uvedenú veľ. 98, 2-3 roky (ako má tričko na vysačke) a sú tam aj tie miery...tak som teda napísala, ako ste vlastne všetky poradili, že nech si pozrie aj tie rozmery... 🙂 lebo môj synček je vysoký, ale chudý a tak nosí veľ. od 98-110 ...ale, tiež sa mi zdala tá otázka trošku ...."zbytočná"...
@ivett1 aj mňa sa toto často pýtajú-alebo kedy sme to my nosili
ja mám preto v každom inzoši aj miery a odporučím maminám,nech sa riadia podľa nich
lebo fakt každé dieťa je v aj v rovnakom veku iné 😉
a každý výrobca šije inak, dokonca som sa stretla s tým-mám doma, od Next tričká, jedno na 3--4roky, druhé na 4-5rokov a obe navlas rovnaké rozmery 😅
@martinka17 no len tesco je 20 km od nas,to som si dnes spravila autobusom s deckami vyletik,ale tiež ma mohlo napadnuť ich rozbaliť len mala mi hučala bolaom rada že som pri nej aspon čosi kupila 🙂 😉
ma niekto skusenosti s: bacenka@centrum.sk - Renata Romančíková? neregistrovana, chcela odo mna nike tenisky, chcela zlavu, zamietla som, suhlasila s cenou, ze si ich vyzdvihne osobne, potom ze posle sestru, napisala som jej adresu, moj mobil, odvtedy ani bu, ani mu, cakala som ako taka koza a to sme sa dohodli, ze pride dnes. napisala som jej, ze som do 19.00 ochotna cakat, inak posuvam dalej a ju zle hodnotim, kedze toto sa nerobi.
viete čo sa mi včera stalo? som sa ozvala na jedno tričko za 1,50 e. madam mi po čase napísala, že tá po mne ponúkla viac, nech sa nehnevám, že ho predala jej. kašlem na tričko, ale je toto korektné?keby mi bola napísala, že je tu niekto, kto dá viac, možno by som pridala aj ja, ale takto..
@jonas17 , no tu je to trochu ine,,,toto nie je drazba 😀 ,,ked chces pridavat pozri www.mimiaukcie.sk tam sa niekedy dobre kusy daju najst 🙂 a mozes prihadzovat, viac adrenalinu bude 🙂
Určite to nie je prijemne, ale predavajuca ma pravo predat komu chce. Ak sa najde niekto kto zaplati viac, tak skratka preda za viac...hoci aspon by sa patrilo napisat ostatnym ze ma lepsiu ponuku....Mne sa to teda zatial nestalo, ale manzel tiez nakupuje cez net (sportove- a foto potreby), a stava sa mu celkom casto, ze uz uz su dohodnuti, ze to kupi a vtom mu predavajuci napise, ze predal za viac...
No co uz. Treba to brat sportovo,,,, 🙂
@garzonka ved ja to beriem športovo🙂 si myslím, že je to jej vec, ale tak aj tak si myslím, že je to nečestné.ja som bola prvá, asi preto sa tam píše, ktorý som záujemca, nie? to ja ked mám na nejakú vec 3 záujemcov, tak mám urobiť dražbu? a prvý chce necjať rezervovať do materskej, druhý chce zaplatiť hned, tak ako sa mám zachovať? čakať na prvého, či si to nerozmyslí, alebo to hned predať druhému? aj pri obchode by mali platiť isté pravidlá slušnosti, nie?

@monulicka ok, no tak ja este dva dni pockam, mozno sa ozve 🙂