Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@mandragora22 este nie ale asi si to zacnem pisat aby som sa vyhla podobnym osobam
@mandragora22 no ja si ich asi zacnem pisat 🙂 Taky zoznam by bol super, dost by to tu ulahcilo robotu.
@aduskatt ja som mala na mysli znacit si vsetkych, ktorych tu najdes na tejto stranke 😉 😉 ale take nicky, kde uz ozaj ze "prehnali". niekedy sa tu spomenie nick len kvoli tomu, ze napriklad sa baba pyta nejake veci a potom sa uz neozve predavajucej a predavajuca ju tu hned pise, ze je nespolahliva, tak taketo nicky pisat nebudem (otvaram si uz zoznam haha), ale nicky, kde vyslovene vidime, ze "preserkala" ci uz predavajuca alebo kupujuca, take si pisat asi zacnem. mozno budem pomalicky prehryzavat tuto temu, ale skor si myslim, ze sa k tomu nedostanem ☹
@zuzanale jasne, vsetko je o ludoch. nasu postarku tiez nemaju vacina ludi radi, lebo ze je neprijemna. aj na mna bola, ked sme sa pristahovali, ale stacilo jej par krat dat zapravdu, ze to ma tazke, povedala som jej, ze nech mi vacsie zasielky nenosi, lebo ja to mam na postu blizko, tak aby zbytocne nenosila tazsie veci, a postarka je hrozne mila, ochotna, ustretova a ja som s nou maximalne spokojna. ked cakam baliky a idem nahodou prec, zastavim sa na poste, poviem jej, nech moju postu vobec nenosi, ze dnes nebudem doma a ona sa potesi, ze nemusi zbytocne nosit postu. vsetko je o ludoch.
@pattinka - otvorit to mozes aj na poste... len tam ti asi reklamacia ako taka nepomoze - nakolko tovar sa isto neposkodi cestou.. 🙂 potom treba riesit reklamaciu s "dodavatelom" 🙂 ak si dobre pamatam - tak som len pisala este dodatok k tomu, co si napisala ty... ze pravo prekontrolovat a podat reklamaciu na poste je vtedy,, ak sa jedna o krehku vec a hrozi poskodenie pri prevoze... apropo - takto by som odporucala kuk kazdy kocik, ktory sa posiela postou... ci nema vidielne poskodenie, napr. nieco odlomene a pod - lebo ak si dobre pamatam, tak sa tu riesil aj taky pripad... 😉
babulky - dost nas tu je 🙂 keby sme si rozdelili napr. stranky - povedzme po 20 - nepridali by ste sa ku mne a k vytvoreniu zoznamu z nickov, ktore zazneli tu od zaciatku temy? 🙂 🙂 🙂 ak by ste o nieco podobne mali zaujem, tak mi napiste IP, povedzme do nedele budem "zhrabavat" nicky a potom napisem hromadnu spravicku 🙂 keby sme si diskusiu rozdelili, tak si myslim, ze by to islo rychlo,, do tyzdna je zoznam na svete.. a navrhla by som ku kazdemu nicku napisat aj to co sa stalo a take tie - vypytala si rozmery a neozvala sa a pod. vynechat...
@mandragora22
@annie13
@mafia102 asi by pomohlo dať za možnosť pridať oblubeným pridaj k nespoľahlivým ale to už je zas na tvorcoch stránky ......
preco sa stracaju hodnotenia , vysvetlenie - *prebehlo precistenie hodnoteni - hodnotenia od uzivatelov ktory boli blokovany (porusovali pravidla, davali si sami hodnotenia inych nickov, pripadne ich konto bolo zmazane) boli odstranene.*
@tosijo mala si si pozriet aj hodnotenia. ma ich 8, z toho jedno od teba a 4 od nickov, ktore akoby zahadou vznikli vo februari a marci tohto roku. nic v zlom, nechcem nikomu ublizit, ved kazdy raz chce alebo nejak musi zacat predavat, len mi to je v suvislosti s tvojimi problemami divne, ze nick mavalu vznikol 8.2. a nahodou od nej kupili styria ludia, ktori sa zaregistrovali tesne pred nou alebo tesne po nej. je to divne. neviem, nechcem sudit, ale ja by som si davala v takomto pripade asi viac pozor. ☹
@fukylove ahoj, to nie je zly napad, len ja neviem, ci stiham do nedele precesat 20 stran 😅 😅 ale mozem to aspon skusit, mozeme si ich delit od zaciatku. ja si mozem vziat STRANY od 1-20, moze byt? postupne nech sa baby popridavaju, ak maju zaujem, len treba sa pozorne citat, aby 2 baby nerobili tie iste strany. a ozaj...presne ako pises, tiez si nemyslim, ze je podvodnicka ta, co sa pyta na veci a napokon tovar nevezme. ine je, ked uz tvrdi, ze platba sla a pritom nesla. to uz povazujem za zavadzanie. inak, idealne by to bolo robit napr. v exceli, a poslat to potom jednej osobe mailom, aby ta to mohla spracovat v konecnom stadiu podla abecedy, urychlilo by sa tym hladanie nicku, lebo tu ich bude urcite neurekom..
TAK BABY, hlaste sa, ci budete spracovavat dalsie strany! ak ano, ja si beriem 1-20! zatial, ak stihnem, tak budem pokracovat tam, kde skonci posledna z vas!
Stala(no zatial to neni isté)no chcem vedieť čo urobiť..teda potrebujem poradiť.Minulý týžden som predala dosť veci a aj jednu značkovu adidas dámsku supravu.a posielané bolo v stredu všetko naraz no všetky balíky dorazili ok,len na tu supravku mi mamina píše že furt neprišla....no ide o to že platila prevodom,písali sme si medzi sebou dosť vela konverzácii,a ako čítam tak čítam tak nikde nev idím že by chcela doporučene poslať.ja to berem tak(neviem či to je zlé),že ked mama nespomenua automaticky je to obyčajne,Ved aj ha ked nespomeniem niekomu že to chcem doporučene iba napíšem poslať tak je to snád obyčajne alebo samýlim...??Poradte mi,všteky balíčky boli posielané obyčAJNE všetky došli v poriadku aj hodnotenia mi pridali..Nikdy som nič zlé neriešila..Len toto je slovo proti slovu..Len mne príde velmi nespravodlivé aby som poslala adidas supravu a teraz verila že naozaj neprišla a potom ešte aj peniaze vratila...ja neviem čo spraviť..viem ešte to možno len prehánam,a možno supravka zajtra dorazí,ja neviem naozaj len teraz si píšeme a bavíme sa vlastne len otom že ona si myslela že ked som jej navrhla aže poštovné zaplatím tak to je doporučene,popritom som to nikde nespomenula.chápete?proste ona mylsí tak ja inak..ja som iba napísala zaplatíte supravku a poštovné hradím ja kedže to nieje malá suma..som na vine??Ja neviem čo robiť??Napísať adminovi preposlať mu anšu konverzáciu nech on uzná čo a jak..?? ☹ POradte mi,len viete mne ked sa raz stratil balík,nikto sa somnou ani nebavil,proste bolo to poslané obyčajne nechcela som doporučene tak automaticky je to namioju zodpovedosť nie na jej.ltak to je,a nie?A príde mi velmi zvláštve uviezť dovod že ona pod pojmom ked som jej napísala POSTOVNE MATE GRATIS,TO ZAPLATIM JA ?:hned ona myslela že to he doručene..A nie aby sa ma to spýtala..Viete až teraz po týždni skoro jak supravka(ževraj nedošla)sa ma spýta ako ste to posielali?? 😒 ☹
@janicka11 podla mna,ak sa dohodnem ,ze ak vezme nejaku vec a ja zaplatim postu-vzdy posielam doporucene,aby ma druha strana nemohla napadnut,ze som neposlala,alebo podobne,na obycajnu postu sa pytam osobitne-vzdy podotykam,ze je to na kupujucej zodpovednost...ak sa balick strati,a je namon napisana spiatocna adresa ,moze sa po cca 20tich dnoch vratit adresatovi,pokial bola napisana zle adresa a pod...inak s tym nic nespravis,kedze bol posielany obycajne...Komunikacia zlyhala,dohoda je na vas,ja by som jej pre dobre meno vratila prachy,ale zase kde je napisane,ze jej supravka neprisla?
@exupery jasné že aj mna to napadlo,len toto je podla mna taká vec na dlhé hodiny sa možme onej baviť každý alebo možno len ja máme uplne iné myšlienky.Neviem no.ale posalť supravku niekomu len tak zadarmo???viete a vidím a čítam čo sa tu deje,povie že balík neprišiel,a bude ho mať a ja nebudem mať nič??hm...
@janicka11 no neviem ako ti poradiť, ja väčšinou všetko posielam doporučene alebo ako list 2.triedy a všetko prišlo v pohode, lepšie je ak máš podací lístok na to, lebo potom sa môžeš ísť informovať na poštu, Takto je to ako si písala tvrdenie proti tvrdeniu, ona možno súpravu má ale píše že nedošla a chce koruny naspäť, alebo ešte jej vážne neprišla. Je to ťažké ti poradiť. Skús toho admina alebo sa dohodnite že nech ešte počká do konca týždňa a potom to zariadite vrátením koruniek. Inak neviem ako poradiť. Strata balíka alebo zásielky je možná, ale že by sa z neviem koľkých balíkov ktoré si poslala stratila zrovna tá súprava, tak to mi je trošku divné. No držím v každom prípade palce 🙂
a čo ma teraz ešte napadlo napísať sem,,že v ten den som poslala viac balíkov nielen tento jeden a všetky boli obyčajne ako vždy(ked ma o to niekto nepožiada)a všteky prišli,len táto najdrahšia vec nie..... 😒

@mavalu je to v tejto teme a ta tema je tu na to aby tu mamicka mamicku neokradala