icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

mau
21. mar 2012

@janicka11 pýtala si si poradiť a baby ti radia rozumne, tak sa nehnevaj, ak ti nedávajú zapravdu. Pošta nie je povinná pri obyčajnej zásielke väčších rozmerov (ktorá sa nezmestí do schránky) doručiť oznámenie o uložení zásielky. Možno je balíček naozaj na pošte adresáta a stačilo by tam zavolať ako ti píše @traktor.

janicka11
21. mar 2012

@mau to nebol veliký balíček,bola tu supravka v normálnej velkosti.teda premna to nebol veliký balíček...ja som ani nŕaz nikomu z vás nenapísala že sa mi nelubia tie odpovede...ani raz!pýtala som si radu tu mám.

simisi
21. mar 2012

@janicka11 pri takej sume by ma ani nanapadlo posielat obycajne,tiez som posielala supravu a postu som platila ja,samozrejme doporucene presne kvoli tomuto....100 balickov pride a 1 nemusi...ak sa to doteraz nestalo,raz sa to stat moze
a na druhej strane,mamicka nevedela ako si to poslala,takze je jasne,ze ak doporucene,moze sa to vyhladat podla podacieho cisla....podla mna si zasluzi spat celu sumu,pretoze chyba/bohuzial/sa stala u teba

mau
21. mar 2012

@janicka11 balíček sa má/musí rozmerovo zmestiť do otvoru v schránke (na to má pošta určite stanovený nejaký rozmer). Pokiaľ je balíček (prípadne list) väčší a je posielaný obyčajne, tak pošta nie je povinná ho doručiť a ani nemá povinnosť doručiť oznámenie o uložení takejto zásielky na pošte.

janicka11
21. mar 2012

@simisi
@mau okej....

acer11
21. mar 2012

to je zlý sen....kúpila som pančušky od -zara137-nesedela značka,veľkosť,boli špinavé-to by som ešte strávila-jedny deravé!!!!!!! modré zašité hnedou nitou na 2 miestach-v popise dobrý stav,píšem jej a ona sa mi ešte vyhráža že to sa nerobí a napíše mi tiež hodnotenie.Ide ma poraziť!Vraj ich mám poslať spať.Obchod za 4!!! eurá.Fakt sila

aduskatt
21. mar 2012

@acer11 tento nick ( zara) sa tu tusim nedavno riesil

mata90
21. mar 2012

@janicka11 nie ty si ju neposlala zadormo, ty si ju poslala, mozno jej aj dosla, a nebudes mat ani supravku ani peniaze ☹

janicka11
21. mar 2012

@mata90 jáj takto to lepšie asi vyznie že?

zanika1983
21. mar 2012

@aduskatt ano uz sa riesila, ma dost negatiek:-/

zanika1983
21. mar 2012

@acer11 posli jej ich spat, ak to navrhla, uz ma zopar negatiek:-/

acer11
21. mar 2012

riešil,asi je to nie prvý krát čo skúša predám hocičo,keď nie,tak to vráť,a hlavne prvé čo ju zaujíma-či zmažem negatko-a potom čo?Bude takto fungovať usmiata dalej.A pomylila som sa obchod bol za 3 eura..... 😖

traktor
21. mar 2012

@acer11 aj keby bol za cent..ja by som vratila vsetko, ziadala vratit plnu sumu + spätne postovne a negatko by dostala tiez

mata90
21. mar 2012

Nieze lepsie, ale pravdepodobne je to tak

mata90
21. mar 2012

@acer11 ta zara ma zo 70 hodnotení minimálne 10 negatívnych ...

zanika1983
21. mar 2012

@mata90 a podla mna jej este aj zopar zmazali ked vratila peniaze 😠

nikolca
21. mar 2012

@acer11 a prečo si od nej kupovala?no negatiek ma viac ja by som od nej isto nič nekupila ☹ 😒

annie13
21. mar 2012

@mandragora22 @fukylove

suhlasim so spisanim tych nickov potvrdilo sa to uz len tou zarou minule sa tu riesila a zase to iste takze mi pridelte strany a spisem

annie13
21. mar 2012

@acer11 par dni do zadu s nou boli problemy

adminom by sa nedalo riesit to nejak cervenym oznacenim alebo podobne po 3 negatkach napriklad po 5 vymazat alebo tak lebo niekoho to evidentne bavi

acer11
21. mar 2012

Tak to bol obchod storočia 😖 .Poslala mi ich za 3e s poštou,ja jej ich vrátim pre istotu doporučene lebo mam obavu že by sa "stratili" a čo nám z toho vyšlo? Že zarobila len pošta 😅

annie13
21. mar 2012

@zara137 opakovane zavadza opisom veci nemali by sa taky blokovat ?? @hirjak

acer11
21. mar 2012

@nikolca vyzerali tak,že sa na nich nedá nič pokaziť 😅

zara137
21. mar 2012

Nikoho nenútim u mna kupovať...a ked sa tovar niekomu nepáči..stále sa dá somnou dohodnuť a vratim bez problémov peniaze,samozrejme plus poštovné hradím ja...žiadne hodnotenia mi nemazali...tak neviem fakt ☹ nikdy sa nestalo,že by mi niekto napisal,že ma problem s tovarom a nereagujem na to..stále sa to snažím vyriešiť...a také čo sa ani neodpíšu a neriešia to...to je určite v poriadku...

ewana73
21. mar 2012

@acer11 no len aby ti tie peniaze vratila,lebo u mna hlupa sa aj priznala,ze triko ,co som jej poslala spät jej doslo a peniaze spät mi nevratila.nechapem naco si od nej kupovala,co si necitala tie jej neg.hodnotka a to sme ju tu par prispevkov vyssie pretriasali. boze admini,robte nieco s takymi ludmi...

acer11
21. mar 2012

@ewana73 moja chyba,nemám toľko času preverovať predávajúcich a obchod za 3e sa mi nezdal rizikový a keď si myslím že všetci sú féroví -dobre mi tak!

ewana73
21. mar 2012

@acer11 vsak to ,ze nie kazdy ma tolko casu aby cital 15 stran hodnoteni...ani ja niekedy nemam,preto apelujem na adminov nech konecne rozdelia tie hodnotenia aspon na kladne a negativne lebo toto je o nicom...

nikolca
21. mar 2012

@zara137 no nech ti pekne tie pančušky v dobrom stave=zaštopkane vrati 😠 😠 😠 😠 😠 a ty vrať
@acer11 platbu+spätne poštovne 🙂 😉 ,a ked ti tie pančušky pridu späť tak ich prosim ťa daj do smeti,zaštopkane veci nie su hodne tu ponukať na poredaj 😔

acer11
21. mar 2012

@ewana73 naozaj by bolo dobré hned vidiet počty negatiek .Ja som mierumilovný človek,veľa krát som radšej nenapísala nič,ale dožerie ma keď niekto urobí chybu a ešte je drzý.A vidím že opakovane.Nie sme tu preto aby sme sa hádali a keby si niektorí vstúpili do svedomia,zas fungujeme príjemne a na úrovni dalej.Za tých pár eur sa neoplatí rozčuľovať

mandragora22
21. mar 2012

@traktor ved hej, ale ak ma PC suseda, alebo uzivatelka ma doma 3 a rozne pripojenia.... pripadne poziada kamaratky... vies, vsetko sa asi da "ofajat"

mandragora22
21. mar 2012

@annie13 ja neviem, zatial sa neozval nik, tak skus 21-40 😉 @fukylove co povies?