Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@janicka11 pri takej sume by ma ani nanapadlo posielat obycajne,tiez som posielala supravu a postu som platila ja,samozrejme doporucene presne kvoli tomuto....100 balickov pride a 1 nemusi...ak sa to doteraz nestalo,raz sa to stat moze
a na druhej strane,mamicka nevedela ako si to poslala,takze je jasne,ze ak doporucene,moze sa to vyhladat podla podacieho cisla....podla mna si zasluzi spat celu sumu,pretoze chyba/bohuzial/sa stala u teba
@janicka11 balíček sa má/musí rozmerovo zmestiť do otvoru v schránke (na to má pošta určite stanovený nejaký rozmer). Pokiaľ je balíček (prípadne list) väčší a je posielaný obyčajne, tak pošta nie je povinná ho doručiť a ani nemá povinnosť doručiť oznámenie o uložení takejto zásielky na pošte.
to je zlý sen....kúpila som pančušky od -zara137-nesedela značka,veľkosť,boli špinavé-to by som ešte strávila-jedny deravé!!!!!!! modré zašité hnedou nitou na 2 miestach-v popise dobrý stav,píšem jej a ona sa mi ešte vyhráža že to sa nerobí a napíše mi tiež hodnotenie.Ide ma poraziť!Vraj ich mám poslať spať.Obchod za 4!!! eurá.Fakt sila
riešil,asi je to nie prvý krát čo skúša predám hocičo,keď nie,tak to vráť,a hlavne prvé čo ju zaujíma-či zmažem negatko-a potom čo?Bude takto fungovať usmiata dalej.A pomylila som sa obchod bol za 3 eura..... 😖
suhlasim so spisanim tych nickov potvrdilo sa to uz len tou zarou minule sa tu riesila a zase to iste takze mi pridelte strany a spisem
Tak to bol obchod storočia 😖 .Poslala mi ich za 3e s poštou,ja jej ich vrátim pre istotu doporučene lebo mam obavu že by sa "stratili" a čo nám z toho vyšlo? Že zarobila len pošta 😅
Nikoho nenútim u mna kupovať...a ked sa tovar niekomu nepáči..stále sa dá somnou dohodnuť a vratim bez problémov peniaze,samozrejme plus poštovné hradím ja...žiadne hodnotenia mi nemazali...tak neviem fakt ☹ nikdy sa nestalo,že by mi niekto napisal,že ma problem s tovarom a nereagujem na to..stále sa to snažím vyriešiť...a také čo sa ani neodpíšu a neriešia to...to je určite v poriadku...
@acer11 no len aby ti tie peniaze vratila,lebo u mna hlupa sa aj priznala,ze triko ,co som jej poslala spät jej doslo a peniaze spät mi nevratila.nechapem naco si od nej kupovala,co si necitala tie jej neg.hodnotka a to sme ju tu par prispevkov vyssie pretriasali. boze admini,robte nieco s takymi ludmi...
@ewana73 naozaj by bolo dobré hned vidiet počty negatiek .Ja som mierumilovný človek,veľa krát som radšej nenapísala nič,ale dožerie ma keď niekto urobí chybu a ešte je drzý.A vidím že opakovane.Nie sme tu preto aby sme sa hádali a keby si niektorí vstúpili do svedomia,zas fungujeme príjemne a na úrovni dalej.Za tých pár eur sa neoplatí rozčuľovať
@traktor ved hej, ale ak ma PC suseda, alebo uzivatelka ma doma 3 a rozne pripojenia.... pripadne poziada kamaratky... vies, vsetko sa asi da "ofajat"

@janicka11 pýtala si si poradiť a baby ti radia rozumne, tak sa nehnevaj, ak ti nedávajú zapravdu. Pošta nie je povinná pri obyčajnej zásielke väčších rozmerov (ktorá sa nezmestí do schránky) doručiť oznámenie o uložení zásielky. Možno je balíček naozaj na pošte adresáta a stačilo by tam zavolať ako ti píše @traktor.