icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

sticker
29. mar 2012

@lilianka1199 Ale ty máš napr. kladné hodnotenia, takže to by zavážilo, že áno, už mala dobierku prevzala... No ak niekto nemá od októbra žiadne hodnotenie a silou-mocou chce na tú dobierku... Je to riziko. 😒

stanislavao
29. mar 2012

@viera77 tak ale s tymto sa obratte na admina. to nenechajte tam. pisali ste uz martinovi jasanovi? ve nemoze predat taku spinu nepouzitelnu. ja som tak tu kupila korcule, ze nove, ale ked mi prisli, tak na kolieskach a brzde bolo jasne vidno pouzivanie. priserne som bola nastvana, pisala som predavajucej, ale ona bola velmi ochotna a vratila mi sumu, ktoru som pozadovala. cize nemozem jej ani negat.hodnotko napisat, lebo naozaj mi vysla v ustrety. ale toto jej vratte naspat a nech vam vrati vsetky peniaze, vratane vasho postovneho a urcite upovedomte admina o danej veci. ved toto tu nemoze robit. ocividne klamat, podvadzat a zavadzat, len aby predala aj hnus, co patri do kosa.

stanislavao
29. mar 2012

a ani 50 pozitivnych hodnoteni nieje zarukou, ze predavajuc,a alebo kupujuca su ok. casto sa hodnotenia negativne mazu - v minulosti co som ja napisala hodnotenie negativne, tak jej ho zmazali a pritom ho dostala velmi opravnene a bolo este dost mierne. a poucila som sa uz aj v tom, ze budem ziadat detailne foto, nestaci taka jedna fotka a dialky, kde vidiet celu vec, ale treba aj detailne foto, aby bolo vidno realny stav veci.

larmimi
29. mar 2012

baby vcera zasa...klasika...dala som kladne hodnotenie a mne nic 😒 pritom napisala ze tovar krasny max. spokojna , uz ani ja nebudem pisat hodnotenia !!

danielllka
29. mar 2012

@larmimi mne sa to stávalo na MMB, nakúpila som x vecí a mám len pár hodnotení, ja som zakaždým dala a mne nie- pritom nemohli byť somnou nespokojné- platba okamžitá, info o doručení, komunikácia myslím tiež v poriadku.. 😀 Niektorým sa asi nechce, nezapodievajú sa tým.. asi si treba na drzovku vypýtať 😀 😠

simisi
29. mar 2012

@viera77 vratila ti negatko,daj si ho zmazat adminovi 😉

danielllka
29. mar 2012

@sticker ahoj, ja by som neposielala- nevieš, na koho natrafíš, hodnotenia nemá, čiže je to rizk- tak je na Tebe, či máš chuť rizkovať 😀

danielllka
29. mar 2012

@viera77 no tak to je teda riadny rozdiel!! Veľmi dobre vedela, čo predáva, teda zavádzala a klamala- a ešte je drzá 😖 Mala by sklopiť uši a vrátiť celú sumu aj s obomi poštovnými!

danielllka
29. mar 2012

@viera77 never tomu, veľa mamičiek si hodnotenia číta a od takejto predávajúcej si radšej nič nekúpi.. a možno aj ďalšie dostanú odvahu dať negatko- pretože som sa stretla aj s takými názormi nie tu,ale na MMB), že už na to kašlú, nechajú to tak- a prečo?? Potom si taký človek ďalej veselo predáva a klame 😖 Určite to zmysel má 😉

annie13
29. mar 2012

@viera77 tak tomu mozte verit ze tie hodnotenia si cita vela mamiciek aj tu v diskusii i na ciernej listine a od pani
@badimeria si tu vela premysli kupu

a este vam dala negatko?? admin vam ho zmaze

dajna11
29. mar 2012

baby ktoré predávate neviete náhodou ako funguje ten e portál na slovenskej pošte?že si cez net zadám poadcí lístok na balíček...a ako dalej?ako to funguje? ☹

badimeria
29. mar 2012

tato zena viera77 obycajna podvodnicka a klame vela ludi ze je nespokojna a veri ze jej asi vratia cast penazi a podobne suhlasila som ze vezmem od nej tovar ale bez posty nakolko moje auto nechodi zadarmo a vobec to nemam ani v podmienkach ze berrem tovar spet no ona stale po svojom neoporucam ju!!!!!tvrdi ze nedostala dobry tovar coz neni pravda a nikdy sa ikod nestazoval a mam len kladne hodnotenia!!!asi tak zbohom

zuzanale
29. mar 2012

@dajna11 na hlavnej stránke pošty je v strede rámček sú tam tlačivá tam preklikneš potom na tlačivá na podávanie zásielok tam už vyberieš či podací alebo iný lístok otvoríš vypíšeš a dáš si vytlačiť dá sa vytlačiť aj prázdny 😉

dajna11
29. mar 2012

@zuzanale aha,a ked nemám tlačiaren?a dala som uhradu prevodom tak neviem ak by som to uradila kedy tam budu tu platbu mať a či vobec to budu vedieť nejako zistiť že je to uhradené.

tilly
29. mar 2012

@lilianka1199 ved do banky nemusis chodit, existuje taka vec, vola sa to internetbanking 😉
ja na dobierku neposielam zo zasady, je s tym vela papierovaciek a peniaze chodia dost dlho, kto ma na to cas?

zuzanale
29. mar 2012

@dajna11 no ak nemáš tlačiareň musíš vypísať na pošte inak sa nedá .... a uhradu ak myslíš šekom cez poštu cca 3dni kým príde alebo nabehne na účet ....

dajna11
29. mar 2012

@zuzanale aha,tak dík,to som potrtebovala vedeiť.si zlatá 😀

zuzanale
29. mar 2012

@dajna11 😉

simisi
29. mar 2012

@badimeria nemusite mat v podmienkach ze beriete tovar spat,toto bola vasa chyba,tovar ste neposlala v stave ako bol opisany,takze to je reklamacia,pani ho nechce vratit lebo sa jej nepaci,ale preto ze je poskodeny 😠

annie13
29. mar 2012

@badimeria 😲 😲 vsak vidime foto a este vy ju nazvete podvodnicka???

ivett1
29. mar 2012

@badimeria ahoj, nechcem sa vám do toho príliš miešať a "rozdúchavať vášne"... ale fotky od @viera77 ukazujú niečo iné...(čo hovoríte na ne?...na predchádzajúcej strane....) možno viac zodpovedajú tomu, že boli kolenačky dva-krát použité (ak na koberci, tak sa v pohode mohlo logo takto ošuchnúť už pri skúšaní...vlastná skúsenosť😉...)....škoda, že ste sa vzájomne nedohodli...lebo, ak boli naozaj kolenačky vyprané a aj potom vyzerali, tak ako na fotkách od viera77, bolo treba pozmeniť aj stav aj reálne fotky, lebo v tomto prípade tovar nezodpovedal popisu a tak ide o zavádzanie...(možno len neúmyselné...)...a kupujúca bude v práve (v tomto prípade by bolo vhodné zaplatiť aj to poštovné🙂 ak ste seriózna predávajúca-hodnotenia máte dobré, takže.... treba si priznať chybu a nerozmazávať to..(obviňovať jedna druhú...načo)...ak mala kupujúca výhrady, mali ste tovar zobrať späť a ponúknuť ďalšej záujemkyni (samozrejme až po opätovnom posúdení tovaru)...ale, predsa mi nesedí jedna vec...prečo bolo poštovné 0,50 eur, keď minimálne je 0,60 eur (teda podľa taríf SP)...toto by som ešte chcela vedieť...

lilianka1199
29. mar 2012

@tilly viem,ze to existuje,ale ja to nevyuzivam a myslim,ze ani nevyuzijem.....proste peniaze len tak cez internet neposielam,nejako tomu internetu az tak nedoverujem....

trnka77
29. mar 2012

@ivett1 ak je hmotnosť do 100 gramov poštovné je 0,50€...ja som včera platila za doporučenú zásielku 1,10€ mala 0,80gr

badimeria
29. mar 2012

@ivett1 Nechapem tu nakupujucu co uviedla to foto moje kolenacky su presne take ako su na mojej fotke!!!mam aj blocek o zakupeny kedy som ich kupila bolo to pred dvoma tyzdnami a to som ich hned hodila na net nakolko to nas nechcel stahoval doma mame podlahu koberce nie toto by som nikdy nepopisovala keby to tak v skutocnosti nebolo!!!Proste podla mna si nasla ine alebo kupila alebo mala stare take iste a boli fajn tak chcela kupit tu istu znacku a nebdem nikoho obvinovat ale toto co dala fotky su neni fotky mojich kolenaciewk!!!!!!!!!!!!!!!
Vzdy tovar co som predala sedel opis a kazdy bol spokojny chvalaohu uz nikdy tej viere 77nic nepredam!!!A nech si kazdy urobi vlastny zaver nazor to je cele co ktomu mozem povwedat.........Nakolko toto cele je smiesne

badimeria
29. mar 2012

@viera77 Vobec sa cudujem ze sa nehambite takto klamat a zvadzat ludi!!!Ak ste mali kolenacky take iste boli ste snimi spokojny a chceli ste take iste a prave ste ich zohnali umna a potom tu robit taketo gesta co robite a davat nepravdive fotografie tak to uz je silny vrchol a nenecham to len tak to si piste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Som maximalne nahnevana a toto spravanie si vyprosim!!!!Moje kolenacky boli presne take iste ako su na foto!!!!!!

badimeria
29. mar 2012

@annie13 tex som jej poslala!!! a myslim ze toto by nemalo ostat v riesenie len takouto konverzaciou a taketo spravanie si vyprosim !!!

badimeria
29. mar 2012

@badimeria Vobec sa cudujem ze sa nehambite takto klamat a zvadzat ludi!!!Ak ste mali kolenacky take iste boli ste snimi spokojny a chceli ste take iste a prave ste ich zohnali umna a potom tu robit taketo gesta co robite a davat nepravdive fotografie tak to uz je silny vrchol a nenecham to len tak to si piste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Som maximalne nahnevana a toto spravanie si vyprosim!!!!Moje kolenacky boli presne take iste ako su na foto!!!!!!

Dnes o 10:33 • Odpovedz • •

badimeria
29. mar 2012

@simisi nebudem pisat aj vam to iste co jej povazujem to za maximalnu drzot hodit fotky ktore su neni moje mojich kolenaciek ak mala take iste a bola spokojna a chcela zas tak isste natrafila nen umna a potom sem hodi tkaeto vrcholne drze foto proste toto nenecham len tak a ociernovat sa dakou pdovodnickou opakujem!!!!moje boli v top stave a presne take ake mam vyfotene u seba nemam viac co dodat len ze to budem riesit dalej a inak!!

patricia1992
29. mar 2012

nechapem !!! za par eur robit taketo podvody !!! čo z toho maju ??? len nervy si ničia.

andyb25
29. mar 2012

@larmimi mne sa to tiež stáva 😖 a dokonca aj keď ju slušne poprosím o to hodnotko aj tak nič..... hlavne že ja sa snažím dať hneď....