Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@larmimi No ja posielam len na dobierku, lebo nemám účet v banke, ale nejde o to. Ona sama chcela by som jej to poslala na dobierku, a písala som jej už 2 krát neozvala sa, poslal som to a tiež s nehlási. No uvidím snád to preberie. No poprípade mám adresu tak s manželom nie je problém osobná návšteva 😠
@simona112 ja na dobierku posielam len registrovanym s dobrymi hodnoteniami kde nie je take riziko neprebratia. ale teraz ma jedna pani predsa len ukecala ze ona nema po ruke postu, banku atd. tak teraz trpnem ci si to preberie, ak nie tak uz ozaj dobierka nikdy viac. a potom sa mozu cudovat ze nechceme posielat na dobierku.
ved na dobierku ich to vyjde este drahsie...ale ked niekto nema banku..postova poukazka stoji 1€ !
@zuzkazivcak Vidíš Zuzka, príď na návšetvu a vyberieš so osobne.. Ušetríš poštu aj nervy.. 🙂 🙂 Pozdravujeme..
@rainee aj ja som posielala auotsedačku aj prebalovaciu podložku v tých vreciach na odpad.sú pevné a nič sa v nich nepoškodilo 😉
@tatiana1985 No asi ano....teraz mi napisala ze mi poslala zvyšok späť. tak som zvedava....
@andrejka30 ved som pozerala ci mas take na bazariku ale som nenasla...ja stale pozriem tvoje prve az tak idem dalej🙂
@zuzkazivcak mne uz prislo... ale ja mam csob ako ona, preto hned do hodiny prislo 🙂 🙂
@tatiana1985 no ja som zvedava kedy pride....ale pekne, ved sme si to zaplatili....
Môžem sa vás opýtať, či by ste poslali na dobierku, niekomu kto je registrovaný od 10/11, ale nemá žiadne hodnotenia, ani príspevky nič.... 😒 Skúša ma nalomiť, ale popravde nemám s tým dobré skúsenosti, takže som viac naklonená pre nie ako áno... Prebehla som aj pár posledných strán s nespoľahlivými nickmi a nebola tam... Ďakujem
@katarinasifrova Aj ja som posielala.... Ale teda naozaj po prečítaní toľko negatívnych reakcií na dobierku a aj po vlastnej skúsenosti teraz váham.... Možno keby tam boli nejaké pozitívnej hodnotenia.. Aj keď viem, že ani tie nezaručia solídnosť osoby... Ach jaj, tak neviem 😒
@sticker ja som sa uz tiez popalila , ale prave pri platbe na ucet. peniaze som poslala atovar nikdy nevidela. Takze chapem aj kupujuce, kt. nechcu platit dopredu.
Bohuzial, tento mesiac mam uz druhu negativnu skusennost, pridavam do zoznamu predavajucu pod nickom Badimeria, ma len kladne hodnotenia, tak som ju kontaktovala........a predala mi kolenacky akoze 2-krat pouzite v TOP stave, este som sa jej na ich stav aj pytala, nech mi ho potvrdi a dnes mi prislo toto? Na prvej foto jej jej inzerovana fotka a na tych dalsich su kolenacky, ktore mi dnes prisli a este k tomu aj spinave......hned som ju aj kontaktovala, raz tvrdi, ze nie su poskodene a su v top stave, potom, ze ich uz v takom stave kupila, potom, ze jej ich takto zodralo dieta, potom, ze za 2 pouzitia nie je mozne, aby ich dieta zodralo......odmieta mi vratit peniaze, vratane mnou zaplateneho postovneho a dokonca sa uz aj vyhraza, absolutne arogantne spravanie! 😠 😠 😠 Vlastne mi ich predala s vedomim, ze su poskodene a este chce na mne aj zarobit, tym, ze mi nevrati spat postovne??? Ved to som si zaplatila predsa ja a dokonca som jej hned navrhla, ze jej tovar poslem spat na moje naklady! A este sa jej nieco nepaci a hra sa hrdinka na urazenu???
a toto je jej posledna reakcia: "viete co este chvilu ma stvite a robte si snimi co chcetee a nevezmem ichh spet v podmienkach to nemam!!!!!!!!! ". A to si mila pani predavajuca vyuctovala za postovne 0,60eur a platila len 0,50eur, teda MNE este dlhuje 0,10eur! No comment!
@sisaha uz sa stalo 😉 negatko + cierna listina, len bohuzial, toto je vsetko, co mozem voci takymto predavajucim urobit! Velmi ma mrzi, ze sa tu taketo pripady nijako neriesia...jednoducho, predavajuci je tu pan a moze si s kupujucimi robit co len chce! ☹ ☹ ☹ A to jedno negatko? Predsa ja som ta blba kupujuca, co naletela a nechala sa oklamat a urcite si celu situaciu len vymyslam, tie fotky som si niekde zohnala a zamerne chcem uskodit tak prikladnej a ustretovej predavajucej, s ktorou som mala prave tu cest.........
Inak zienky, ja beriem, ze mate zle skusenosti,ale nemali by ste kazdeho hadzat do jedneho vreca,lebo ja som DOBIERKARKA 🙂 ...celu vybavicku a vseliake pomocky som nakupovala len na dobierku,este aj veci z lekarne a kozmetiku,a nerozumela som tomu,preco s tym ma niekto problem,ked to chce predat,ved je to stale o dovere,tak ako si ja neprevezmem balik,tak mi ho mamicka nemusi zaslat,ked jej dam peniaze na ucet...ja som napr.nemohla chodit stale do banky,mam ju daleko a bola som dlhodobo na marodke a cestovne by ma stalo viac ako postovne a dobierka a este mohla prist aj kontrola zo socialky......takze je to skor o ludoch ...no a hodnotenia,tak tiez som tu nakupovala strasne vela a vsetko si prebrala a este aj komentare pisala a davala vediet,ze balik prisiel a ja mam len nejake 4-5 hodnotenia.....

@simisi akoze baby ja uz vazne nechapem co sa to tu deje,ako to tu tak citam,niekedy mam taky pocit,ze predavajuce len skusaju ,poslu poskodenu vec ,vsak nie kazdy sa ozve no nie...??? ked sa ozve,tak to sa tvaria ako ,ze oni su v prave a zapieraju a ked kupujuca nepolavi ,tak sa nakoniec aj chyba prizna a su ochotne sa dohodnut...