icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

luciagirova
30. mar 2012

@pajinka23 Nebude sa riešiť, lebo nemám vo zvyku si vymýšľať, ale to čo tam je, tam je.........a to že ste si to nevšimla vy, ja by som vám to uznala, keby ste to uznali aj vy. Čo ja mám s tým, že ste si to nevšimla, musím za to teraz pykať ja ?

traktor
30. mar 2012

ja neviem, ci plakat a ci sa mam smiat..normalne si idem dat cokoladu, bo toto je *ina* zapletka 😅

luciagirova
30. mar 2012

@pajinka23 Pre vašu info, ja mám hodnotenie aj na babybazer, mimibazare a mimiaukciách a je ich dosť, viac než vy máte tu a na podiv sú všetký kladné.

pajinka23
30. mar 2012

@luciagirova anooo som spolahlivá, nebojte sa, mám hodnotenie tu, na babybazare 26, na mimibazare 14 a na aukciách 5

pajinka23
30. mar 2012

@luciagirova asi je to vyse 300😀

luciagirova
30. mar 2012

@pajinka23 Neurážajte moju postavu, ked mi napíšete zlé rozmery, tak rifle nemôžu sedieť a vyprosím si vaše tvrdenie, že som vedela že mi budú malé a aj tak som ich kúpila. Akože nie som blbá, myslíte si ,že stojím o vaše urážky ? Že stojím o tento trápny rozhovor ? Že rada rozdávam neznámym peniaze ? Neurážajte moju inteligenciu. Akože vás do toho nič, ale robím v školstve, tak nejaké to vzdelanie mám, takže si vaše urážky vyprosím.

luciagirova
30. mar 2012

@pajinka23 To si píšte.

zanika1983
30. mar 2012

@pajinka23 mozete mat aj 10000xy hodnoteni 😀 😀 😀 ale vas pristup je nekorektny a navyse arogantny 😠

luciagirova
30. mar 2012

@pajinka23 Mám ich aj inde, tieto vám mali stačiť. Pokiaľ máte slabé info, je tu kopec inzertných stránok a keby som vám ich napísala všetky, určite by ste ich všetky nečítala.

pajinka23
30. mar 2012

@luciagirova uz v konverzacii ste si sama vyprosila ci tie 2cm povolia!to je uz jedno laskavo mi gate poslite spet,peniaze vam vratim,chcem to poslat doporucene v bublinkavej obalke a tiez samozrejme aj s trickom!!!!a uz vas vzivote nechcem ani vidiet v mojom bazariku!!!!!!!!!!!!!!!!!

pajinka23
30. mar 2012

@luciagirova ano ja viem vy ste vsade bola vsetko viete take poznam😀

traktor
30. mar 2012

ja by som poprosila @martinjasen skuste sa na to niektory admin pozriet, fotky su tu pridane, stranky dozadu a nech sa to uz uzavrie..je to nekonecny pribeh a kto si pride po radu sa tu v tychto natahovackach uplne strati.. 😖

nikolca
30. mar 2012

@pajinka23 vrať jej peniaze,viditelne si pochybila,stoji ti to za to sa tu strapnovať? 🙂 😉,uvidiš že ked si admin pozrie fotky tak da
@luciagirova za pravdu,alebo tych 16 euro tak straaašne potebuješ alebo si v horšej finančnej situacie?,no aj keby tak bolo nemaš pravo si ponechať platbu kedže si kupujucu neinformovala o tom že bolo do rifli zasahovane ☹ 😒 tiež by som takto reagovala ved 16 euro je dosť na to aby vyhodila za rifle ktore su pre nu nenositelne

pajinka23
Odpoveď bola odstránená
traktor
30. mar 2012

@pajinka23 jj jasne..ak uz nemas co povedat, tak si hoc aj kopni..do mna môzes ..som odolna 😉

pajinka23
30. mar 2012

@nikolca uz sa nestarajte,ja som jej uz pisala....sa tu vsetky dalej zabavajte na inych,a stale tie iste dookola 😀 😀 😀 od densneho dna sem nenapisem nic,vsetko budem riesit ip a admin🙂pa

pajinka23
30. mar 2012

@traktor to nie v zlom,ale vedia to viacere,ze to robis😀

nikolca
30. mar 2012

@pajinka23 tak snad to vyriešiš,nemuselo to zajsť až takto daleko,nemusel nikto o tom ani vedieť 🙂 😉

maca_p
30. mar 2012

@pajinka23 zuzene rifle uz nie su rifle. ak by mi prisiel taky nepodarok, tak budem nespokojna ako @luciagirova a ziadam peniaze naspät!! su otrasne zuzene, rifle bez stepu - kto to kedy videl. este ako-tak z vnutra od stehien, ale z vonka????

inuskaa
30. mar 2012

prepáčte, ale nie je táto niekoľkostranová diskusia vlastne o ničom? Veď tie rifle sú očividne nekvalitne zúžené, a to je neodškriepiteľný fakt /podľa foto/, takže je jasné, že ak to predávajúca neuviedla v popise, mala by peniažky vrátiť späť. Ale na strane druhej, nechápem, ako si môže niekto objednať rifle "na telo" na základe uvedených rozmerov v inzeráte, hlavne, ak nie sú elastické. To by som si ja nikdy netrúfla, veď to treba vyskúšať.

traktor
30. mar 2012

@pajinka23 ved ok..ked vedia..môzu si tu tiez prist *kopnut*, ked maju iny problem a pomôze im to..v pohode..mne to nevadi, ak ma niekto so mnou problem, som tu, otvorena pocuvat, nebranim sa komunikovat 😉..ale brala by som, keby sa otvorila nova tema, nazov si vymysli, aky len chces..lebo tu sme teraz mimo temu ...

zanika1983
30. mar 2012

@traktor a velmi ti zato DAKUJEME!!! 😉

nikolca
30. mar 2012

@inuskaa ja som raz tak kupila rifle na mma,no sa mi zdali že su elasticke,no negboli a už ked som ich zbadala no veru s mojim zadkom sa do nich nevpracem 😨 😕 😔 no obliekla som ich a aj ich nosim,no sitim sa v nich zvlaštne a to nehovorim ked si mam v nich sadnuť 😵 hrozneeeeee

mamkakatka
30. mar 2012

@pajinka23 kroťte svoje vášne na adresu @traktor, ja pani osobne nepoznám, ale jej príspevky vypovedajú o jej objektívnosti, sledujem to tu dosť dlho nato, aby som si sama urobila názor na ľudí.

luciagirova
30. mar 2012

@pajinka23 Nehovorím, že všetko viem, len hovorím aby ste neurážala človeka o ktorom nič neviete.

inuskaa
30. mar 2012

@nikolca tak to asi nebude také hrozné, keď si sa do nich vpratala 😉

luciagirova
30. mar 2012

@inuskaa Kupovala som na základe rozmerov, ktoré boli zlé, kebyže boli správne, tak sa do nich vtrepem.

argyro
30. mar 2012

@luciagirova ako vidím, nakoniec ste sa dohodli, a predávajúca vám vráti peniažky, vy jej vrátite rifle + darček, môžete na to použiť rovnakú bublink. obálku, kt. vám zaslala, stačí prelepiť adresy 😉 Chvíľu to trvalo, ale nakoniec si predsa len uvedomila svoju chybu, čo je super. A vlastne je dobre, že sem napísala ako prvá, takto sa pod tlakom ostatných rozhodla tovar prijať naspäť, ktovie ako by to dopadlo, keby sa to nerozoberalo tu. 🙂 A ak vám pridala negat. hodnotenie, mala by ho ešte vymazať, potom už bude všetko v poriadku. Škoda len, že to tak dlho trvalo.

inuskaa
30. mar 2012

@luciagirova no ja som schopná za ten čas, kým mi prídu rifle, kľudne pribrať 1,5 kg, takže nemôžem objednávať podľa rozmerov ☹ Už kašlite na to, veď Vám tie peniažky pošle späť, dúfam, ale ináč sú tie rifle fakt pekné... Ale je to smutná situácia, ktorú ste riešili, lebo mamina by mamine mala pomáhať, nie? Veď tých peniažkov nemáme počas materskej nazvyš.

nikaa123
30. mar 2012

Zienky nerieste banality,mame zdrave a stastne deti tak co viac nam treba.Ja mam dve male deti a poviem Vam vaha mi ide dole ako diva nove veci nestiham ani kupovat a aj ked kupim o tyzden mije to velke...