Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Tak ja som mala tiež podobnú skúsenosť, ale aby som sa na 8mich stranách verejne rozpisovala o tom, čo patrí do ip, tak to mi ani vo sne nenapadlo. Ak niekto vedome spôsobí druhému škodu, tak na to treba určite upozorniť, ale ak sa dvaja rozumný ludia nezhodnú, tak hladajú spoločné riešenie a vedia to vyriešiť bez zbytočného zverejňovania a osočovania sa navzájom.. Tiež nechápem, že najprv tu zverejníte problém a potom sa navážate do toho, kto vám ho komentuje... Načo je to dobré? Komu zverejnenie vášho problému niečo dalo??
@irriss Nezvyknem sa miešať do týchto diskusií. Bolo toho až priveľa. Najprv bol človek na strane predávajúcej, potom na strane kupujúcej. Trvalo to dosť dlho, kým si niekto priznal chybu. Dalo by sa to fakt vyriešiť pokojnou cestou aj cez IP. Aj niekto, kto má veľa hodnotení, môže urobiť chybu, ved sme ľudia. Ale dokázať si ju priznať je
ešte väčšie umenie....Uplne s tebou súhlasím, presnosť nadovšetko. 😉
trosku sa upokojte, lebo nam zas zatvoria temu..a to asi nikto nechce..vcerajsok dopadol tak ako dopadol, stalo sa, vyriesilo sa to napokon, co je fajn..a hotovo..ostatok uz riesit netreba, kto , co, za kolko predava je jeho vec..ak nema nieco ok, da sa na to upozornit v IP 😉
NEJDE O CENU 😉
....pokud si tu nenastolite PRESNOST a vzajemny respekt.. jako zaruku dobreho prodeje a nakupu, porad tu bude nekdo brecet. 😉 ☹
Pekny vikend
Tiež si myslím, že nejde o cenu. JE KAŽDEHO VEC, AKU CENU DA. Sú viaceré stránky, ktoré jednu vec predávajú za úplne rozličné ceny a môže ísť aj o desiatky eur. Ja si vždy pozerám viac stránok a hladám, kde kúpim lacnejšie. Načo stále riešite ceny predávajúcich? Ak dá predávajúce vysokú cenu je to len a len jej škoda a ak si ja nezistím, že som to mohla inde kúpiť lacnejšie, tak je to len a len moja škoda, že som kúpila drahšie, ale toto nie je problém, pre ktorý treba niekoho očierňovať alebo aspom upozorňovať.
@luciagirova
@pajinka23 ja som mala asi dve veci presivane od krajcirky....ale vzdy som to so samozrejmostou v inzerate uviedla...
baby ja som vcera posielala normalne balik, a bojim sa co mi nakupujuca odpise 😀 😀 😀 😀
tato tema je nebezpecna 😅 😅 😅 😅 😅
@pajinka23 to som si všimla aj ja, ale tiež tam nie je bohvieaké to číslovanie, lebo ja tiež väčšinou kupujem v H&m alebo C&A a v H&M som kúpila 2 krát tepláky a oboje boli rovnaké veľkosti ale predsa len boli jedny menšie. Neviem ako je to možné, ale asi zle šijú. Ale to je všade 🙂
@simisi tak tak,,, nasim krsnatkam Jezisko doniesol take,,, len v bielych satockach 😉
Ochchchchch baby..povedzte mi načo maju niektore v podmienkach-pýtajte sa,pýtajte sa,pýtajte sa,keď nedostanem žiadnu odpoveď!!..akože nechápem!..niektorá sa zobudí po týždni,niektorá vôbec..
@miskakyska ved pytat sa mozes, ale asi nie je v podmienkach napisane, ze aj odpovie 😅 zial, podmienky dodrzala 😀
podla komunikacie
@pajinka23 a @irriss a barby si veru budem musiet davat väcsi pozor na "fejky 😲 " baby, ja ako majitelka chlapcekov som vobec nevedela o vyske barbin. maju aj stanovenu hmotnost?
ked uz hovorite o napodobneninach, kupila som nosic ergo, avsak fake. predavajuca mi spät vratila peniaze 🙂 . takze ked sa chce, da sa vsetko vykomunikovat face to face, ale niekedy je potrebny mediator 😀
Prosim vas ko riesite, ked ste 1.zaujemca, odpoviete na inzerat, ze mate zaujem a ked si popztate CU tak vam pani odpise, ze uz to predane druhemu zaujemcovo....je to podla vas vporiadku😠 😠 😠 😠 😠 Podmienky predaja nema vyplnene. Na inom bazariku som ju nenasla.

@pajinka23
koukam, ze jsi nemela ZLY den jen vcera 😉
opakuji v inzeratech je treba dodrzet maximalni PRESNOST - respekt 😉 vuci kupujicimu, aby se nestal zavadejicim : napr.pokud nejde o original , je treba napsat jasne: podoba se Barbie nebo je to panenka TYPU Barbie
p.s. Kdyz uz Te trapi muj pocet prispevku, podivej se i odkud jsem..tezko muzu kupovat a prodavat na uzemi SK ci CZ 🙄 😕 ..ale Tobe je do toho "prd"