icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

irriss
31. mar 2012

@pajinka23
koukam, ze jsi nemela ZLY den jen vcera 😉

opakuji v inzeratech je treba dodrzet maximalni PRESNOST - respekt 😉 vuci kupujicimu, aby se nestal zavadejicim : napr.pokud nejde o original , je treba napsat jasne: podoba se Barbie nebo je to panenka TYPU Barbie

p.s. Kdyz uz Te trapi muj pocet prispevku, podivej se i odkud jsem..tezko muzu kupovat a prodavat na uzemi SK ci CZ 🙄 😕 ..ale Tobe je do toho "prd"

zuzana581
31. mar 2012

Tak ja som mala tiež podobnú skúsenosť, ale aby som sa na 8mich stranách verejne rozpisovala o tom, čo patrí do ip, tak to mi ani vo sne nenapadlo. Ak niekto vedome spôsobí druhému škodu, tak na to treba určite upozorniť, ale ak sa dvaja rozumný ludia nezhodnú, tak hladajú spoločné riešenie a vedia to vyriešiť bez zbytočného zverejňovania a osočovania sa navzájom.. Tiež nechápem, že najprv tu zverejníte problém a potom sa navážate do toho, kto vám ho komentuje... Načo je to dobré? Komu zverejnenie vášho problému niečo dalo??

pleval
31. mar 2012

stotoznujem sa @irriss ,treba dodrzat presnost-inak je to zavadzanie kupujucich.Ak sa predsa stane chyba,treba si ju vediet priznat 😉

pajinka23
31. mar 2012

@pleval ale hadam tu nikto nemoze porovnavat babiku original s babikou za 15eur ved tam je 335eur rozdiel...a opet uvadzam,ze toto patri do ip!!a nikde nemam pisane ze je to original!!kopletne je nafotena aj krabica!

simisi
31. mar 2012

len tak z mima,ta akoze Barbie bola v tescu za 9.90 😀

kocko
31. mar 2012

@irriss Nezvyknem sa miešať do týchto diskusií. Bolo toho až priveľa. Najprv bol človek na strane predávajúcej, potom na strane kupujúcej. Trvalo to dosť dlho, kým si niekto priznal chybu. Dalo by sa to fakt vyriešiť pokojnou cestou aj cez IP. Aj niekto, kto má veľa hodnotení, môže urobiť chybu, ved sme ľudia. Ale dokázať si ju priznať je
ešte väčšie umenie....Uplne s tebou súhlasím, presnosť nadovšetko. 😉

pajinka23
31. mar 2012

@simisi ano?no mozno v akcii moja🙂ja som ju kupila za 15eur!a bol somnou aj muz takze o cene sa tu rozpravat ani nebudem😀

nikolca
31. mar 2012

@pajinka23 presne tuto istu babiku mame aj my,kupili sme ju v tescu a za taku cenu ako piše
@simisi

simisi
31. mar 2012

@pajinka23 nevhodny darcek 😝
ved to ja len tak,lebo som ju tam videla zoparkrat 😉

simisi
31. mar 2012

@pajinka23
@nikolca
nemusime tu rozoberat tu cenu,ja som si to len vsimla ked som si prezerala bazarik,tak mi to nedalo,pekny den dievcata 🙂 🙂 🙂

pajinka23
31. mar 2012

@simisi ano nevhodny darcek ktory sme na rychlo kupili pre nasu dceru co na 20mesiacou!

pajinka23
31. mar 2012

@pajinka23 na vianoce!

traktor
31. mar 2012

trosku sa upokojte, lebo nam zas zatvoria temu..a to asi nikto nechce..vcerajsok dopadol tak ako dopadol, stalo sa, vyriesilo sa to napokon, co je fajn..a hotovo..ostatok uz riesit netreba, kto , co, za kolko predava je jeho vec..ak nema nieco ok, da sa na to upozornit v IP 😉

pajinka23
31. mar 2012

@traktor dakujem a ospravedlnujem sa ti aj tu🙂si naozaj fajn🙂

irriss
31. mar 2012

NEJDE O CENU 😉
....pokud si tu nenastolite PRESNOST a vzajemny respekt.. jako zaruku dobreho prodeje a nakupu, porad tu bude nekdo brecet. 😉 ☹

Pekny vikend

zuzana581
31. mar 2012

Tiež si myslím, že nejde o cenu. JE KAŽDEHO VEC, AKU CENU DA. Sú viaceré stránky, ktoré jednu vec predávajú za úplne rozličné ceny a môže ísť aj o desiatky eur. Ja si vždy pozerám viac stránok a hladám, kde kúpim lacnejšie. Načo stále riešite ceny predávajúcich? Ak dá predávajúce vysokú cenu je to len a len jej škoda a ak si ja nezistím, že som to mohla inde kúpiť lacnejšie, tak je to len a len moja škoda, že som kúpila drahšie, ale toto nie je problém, pre ktorý treba niekoho očierňovať alebo aspom upozorňovať.

larmimi
31. mar 2012

@luciagirova
@pajinka23 ja som mala asi dve veci presivane od krajcirky....ale vzdy som to so samozrejmostou v inzerate uviedla...

baby ja som vcera posielala normalne balik, a bojim sa co mi nakupujuca odpise 😀 😀 😀 😀
tato tema je nebezpecna 😅 😅 😅 😅 😅

janka196
31. mar 2012

cARL.

simona112
31. mar 2012

@pajinka23 to som si všimla aj ja, ale tiež tam nie je bohvieaké to číslovanie, lebo ja tiež väčšinou kupujem v H&m alebo C&A a v H&M som kúpila 2 krát tepláky a oboje boli rovnaké veľkosti ale predsa len boli jedny menšie. Neviem ako je to možné, ale asi zle šijú. Ale to je všade 🙂

pajinka23
31. mar 2012

@simona112 presne asi to zle siju,lebo moja mala ma 20mesiacou a niektore nosi veci s tychto znaciek aj 74 a popritom zodpovedaju skor velkosti 86/92☹treba deti brat vsade zo sebou a skusat skusat skusat😀

simona112
31. mar 2012

@pajinka23 No ja niekedy neskúšam, lebo segra im kupuje alebo mamina ale zatiaľ vždy dobré veľkosti, a ak náhodou netrafia veľkosť buď to vymenia alebo to predám hneď ako nové 🙂

pajinka23
31. mar 2012

@simona112 aj tak ti zavidim,ze mas dvojicky🙂mas to aspon lahsie s vecickami🙂medzi mojimi drobcami je 14mesiacou rozdiel,ja som si myslela,ze mladsia bude nosit veci po synovi,no zial nie☹lebo ho normalne dorastla😀

simona112
31. mar 2012

@pajinka23 no ono je to dosť náročné na to oblečenie takto, lebo všetko dvojmo, ale tak veľa vecí sme podostávali, a som vďačná za každú pomoc 🙂 no samozrejme že si niečo odkladáme, keby náhodou motyka vystrelila, ale tak hádam, že keď tak sa nám podarí už len jedno 🙂

pajinka23
31. mar 2012

@simona112 ale co jedno😀dvojicky a rovno dievcatka😀nech mate veseloooo😀

simona112
31. mar 2012

@pajinka23 ale mi dopraješ 🙂 vieš čo to je za nervy toľko detí? keď tak stačí jedno alebo už stačí to čo máme 🙂

missy97231
31. mar 2012

@simisi tak tak,,, nasim krsnatkam Jezisko doniesol take,,, len v bielych satockach 😉

miskakyska
31. mar 2012

Ochchchchch baby..povedzte mi načo maju niektore v podmienkach-pýtajte sa,pýtajte sa,pýtajte sa,keď nedostanem žiadnu odpoveď!!..akože nechápem!..niektorá sa zobudí po týždni,niektorá vôbec..

luciferova
31. mar 2012

@miskakyska ved pytat sa mozes, ale asi nie je v podmienkach napisane, ze aj odpovie 😅 zial, podmienky dodrzala 😀

maca_p
31. mar 2012

podla komunikacie
@pajinka23 a @irriss a barby si veru budem musiet davat väcsi pozor na "fejky 😲 " baby, ja ako majitelka chlapcekov som vobec nevedela o vyske barbin. maju aj stanovenu hmotnost?

ked uz hovorite o napodobneninach, kupila som nosic ergo, avsak fake. predavajuca mi spät vratila peniaze 🙂 . takze ked sa chce, da sa vsetko vykomunikovat face to face, ale niekedy je potrebny mediator 😀

klara9
31. mar 2012

Prosim vas ko riesite, ked ste 1.zaujemca, odpoviete na inzerat, ze mate zaujem a ked si popztate CU tak vam pani odpise, ze uz to predane druhemu zaujemcovo....je to podla vas vporiadku😠 😠 😠 😠 😠 Podmienky predaja nema vyplnene. Na inom bazariku som ju nenasla.