Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
mne ten novy bazar vobec nejde, dam filtrovat, ukaze mi pocet najdenych inzeratov cakam a nic...idem pozriet na MMB
preco by to tu nepatrilo..aj toto je skusenost a tiez by som bola nahnevana..jasne stane sa, ale nemalo by sa, zvlast, ked uz boli peniazky poslane..clovek sa tesi, / v niektorych pripadoch odmietne inu ponuku, nakoniec nebude mat ani jednu, lebo jedna si to rozmysli, druha to uz preda/..mne sa to tiez stalo , poslala som peniazky, nakoniec mi ich vratila a to vraj preto, ze dalsia zaujemkyna bola z rovnakeho mesta ako ona...tak to mohla uviest aj v inzerate, ze chce osobny odber 😖
@annie13 ďakujem, no to je ten, čo chcem 🙂 ale celý týždeň pozerám tento inzerát z Hlohovca a bola tam pofotená rúčka, na ktorej je vylúpnutá dosť veľká časť tej peny na madle a dnes som ten inzerát pozerala znova a už tam tie fotky nie sú a už to neuvádza ani v texte 😉 pritom ten inzerát sledujem už dlhší čas, tak viem, že sa jedná o ten istý kočík...zrejme usúdila, že keď uvedie tú chybu, tak sa jej nikto neozve 😒
@danabel ahoj. určite by som cez bazár kúpila len osobným odberom. tiež som tak kočík predala, predsa len je to aj väčšia suma a vidíš čo kupuješ. a predídeš potom tomu, že príde ti kočík na dobierku bude mať chyby ktoré neboli fotené a opísané v inzeráte. no a problém je na svete..
@elka74 rozumiem, toto by bola prvá väčšia vec, ktorú som plánovala kúpiť na inzerát a zrejme to takto malo byť, že nakoniec z toho nič nie je. Momentálne sa nám nedalo cestovať do Trenčína po ten kočík, tak som to chcela risknúť. Myslím, že to bol môj prvý a posledný pokus, takto kúpiť kočík 🙂
@benne ja som zase pridavala napr. okres
Nove zamky a naslo mi tam vsetko mozne, len to nie...
@skeblicka77 tak tak veru, idem sa ja opýtať do admin témy a pevne verím, že zajtra nám povedia, že je chyba v systéme a čoskoro to opravia 😉
@pietra ale cenu nezmenila, nový stál 150€ a bežne sa predáva za 90-100€ a ona ho dáva za 60€ a to je ešte 1 rok v záruke. Ostatné fotky kočíka sú tie isté a ja tam tú chybu vidím, lebo o nej viem.
Už som nad tým rozmýšľala, že by som si tú rúčku nejako opravila, ale zatiaľ ma nenapadlo ako...myslíš, že to niekde vedia opraviť?

@danabel Mne sa stalo to isté. Tiež si to predávajúca rozmyslela....čo mi bolo veľmi ľúto. Ale stávajú sa aj také veci. na bazos.sk si nepozerala, či nenájdeš kočík aj tam?