Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@aduskatt tak asi ako spomenula pietra ze uz si asi kurieri platia za telefonovanie 😒 plati aj u ostatnych nielen pre UPS,,, no zatial som skusenost s nevolanim mala iba s UPS. je pravda ze DPD mi naposledy prislo asi pred Vianocami, ale to aj UPS,,, a uz vtedy mi nevolali 😒
@silvia1983 https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/v-ktorej-banke-sa-oplati-mat-ucet/
ja som bola mam ten balik za 4,99 ale ze vela platim kartou preto navyse 2,25 tak mi dalli kreditku ze mam platit tou tam je to v cene a na konci mesiaca naraz previest tu sumu ktoru budem platit v obchode ale bojim sa toh o
@zuzinr
@luciferova
@stanislavao
@pietra
@xlea dakujem dievcata za info ,kurier bude volat a k tym peiazkom som necakala ze to bude tak skoro,som si myslela ze ked to objednam v pondelok a su teraz tie sviatky tak ze to bude az po velkej noci .nevadi zase som sa ponaucila.este raz dakujem.my odchadzame v stredu poobede a dufam ze to do obedu stihne ten kurier 😅
@slniecko103 tak podla poslednych prispevkov k teme kurier uz by som sa nespoliehala ze zavola 😒
@slniecko103 doobeda ku mne kurieri chodia fakt vynimocne... v 90% pripadov dojdu poobede po 14tej.....tak drzim palce nech tebe dojdu kedy maju 🙂 aj doobedne dorucenie sa da doplatit ako sluzba
@slniecko103 ked objednate kurierom, mate to rychlo. a uz dost casto hned na druhy den. ku mne chodi okolo obeda, alebo okolo 4 poobede.
@annie13 ak mozem doporucit, s tou kreditkou je to cisty marketingovy tah... Raz vratis cele, potom zase a potom si povies ved postupne, lebo toto sa zide kupit a hento a ked uz mam kreditku a uz to ide... takze na to by som si dala pozor. Inak nechapem, preco za platby kartou platis take poplatky, ja mam Tatra banku a v nej za to ze vela platim kartou dostanem 50% zlavu na balik, nie ze este banka si vezme poplatky 😕
za platby kartou platite? zmenit treba banku. ved to je hlupost. a kreditku by som urcite nepouzivala, lebo tam sa vam to tak nazbiera, ze sa z toho o par mesiacov nevysomarite a budete mat len dlzoby.
@annie13 ja by som tiež na Tvojom mieste zmenila banku, ja v Tatrabanke platím mesačne za balík 5e, v tom mám naprosto všetky úkony-a je ich dosť, a ak za mesiac 10x platím v obchodoch kartou, platím odrátajú mi za balík 2,50, tak ako píše zuziq . Výber v bankomatoch tatrabanky je zdarma.
@annie13 aj ja mám v balíku zľavu za určitý počet platieb kratou🙂 a výbery z bankomatu zadarmo...hm, treba si popozerať, čo kto ponúka a prípadne sa aj osobne popýtať v tej ktorej banke (alebo cez info linky v bankách)...inak, teraz, keby som hľadala, určite by som našla nejakú banku, ktorá ponúka výhodnejšie a lepšie finančné balíky ako mám v súčasnosti 😅 ...a voči kreditke som zatiaľ skeptická (teda už dosť dlho a to hlavne kvôli tomu "zadlžovaniu"...som z generácie, ktorá má nedôveru k "životu na dlh", čo je teraz- v dnešnej dobe- úplne samozrejmé, bežné a dokonca aj nevyhnutné...a v budúcnosti sa asi ani inak nebude dať fungovať...)
@slniecko103 mne minule doviezli balik, nemala som pri sebe hotovost a boli ochotni doviezt mi ho aj dalsi den domov (to som ale odmietla, bola moja chyba, ze som nemala peniaze a tak som sa s nimi dohodla, ze si ho pridem prevziat sama 🙂 ) - ak si dobre pamatam, tak "druhe dorucenie" aj od kuriera by malo byt v cene,, za tie dalsie pokusy o dorucenie sa plati a ak ta nezastihnu doma a nepodarilo by sa im s tebou skontaktovat, tak isto by ti mali nechat papier o pokuse o dorucenie...
@tehulka14 to je zosuchane? Na foto to vyzera, ako keby to bola len spina. ale dost vela 7€.

@pietra zajtra cakam UPS-kara a GLS tak hodim infosku 🙂 ale to u mna su uz vsetci jak doma, obcas sa mi tu zrazaju aj 2-3 naraz tak ale vzdy mi zavolaju