icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

damiankad
16. aug 2011

ak tu môžem pridať aj spoľahlivú maminku..tak pridávam neregistrovanú : lukakp@azet.sk -JUDr. Lucia Poláková
super skúsenosť..rýchly obchodík..odporúčam 🙂 😉

sisaha
16. aug 2011

ja pridam tiez spolahlive neregistrovane kupujuce (rychla platba a velmi dobra komunikacia): Lubica Hnatova, Andrea Horka a Jana Adamcova. 😉

gali
17. aug 2011

baby, ja mam trosku "odveci", len neviem, kde by sa to mohlo napisat, otazky pre adminov - uzamknuta tema... Niekto by sa za byv. rezimu uzivil tzv. udavacstvom. Ostala som mimo, mam nejake nepouzite veci v bazari (mozno uz len jednu, nepamatam si), normalne nadpis, ze nepouzite a v popise som sa akosi pozabudla a napisala nove. Je to tam uz takto asi 3m a dnes, ze stopnuty inzerat. OK, beriem, ale kolko je takych uz v nadpisoch? Baby, to fakt sa tu niekto takto brutalne nudi, alebo si nieco kompenzuje? Keby tam bola moznost, ze ukaze, ze kto nahlasil adminovi, som zvedava, ze kolke/i by stale posielali adminom spravy.

Ospravedlnujem sa, ze odveci, ale fakt neviem, kam inam sa "vypisat". Dakujem 😉

macamac
17. aug 2011

@gali normálka,aj mne sa to stáva 😒 niekomu aj po roku niečo prekáža 😒 v mnohom sú to fakt prkotiny a chytanie za slovíčka,tak si myslím,že tu zapracuje aj závisť možno 😒
mne sa raz stalo,že som mala blúzku po malej v inzerátoch v kategórii chlapci-a už neviem kto,ale jedna maminka mi k tomu normálne napísala správu-máte v zlej kategórii 😉 tak som jej poďakovala-bola milá,fakt to nemusela robiť,mohla ma nahlásiť,takže,ak je baba normálna,napíše do správy pod inzerát 😉
ale sú tu aj typy,čo fakt sledujú-a moc 😉 i keď neviem,kto 😀 😀 😉

andyketa
17. aug 2011

@gali ...no presne toto sa mi dnes stalo po dlhych tyzdnoch,uplne ze nevyjadrujem sa....a nebolo to prvykrat...presne, udavacky sa tu najdu,to je jasne....ze ich to bavi,asi nemaju nic lepsie na robote a takto sa realizuju....

gali
18. aug 2011

@macamac presne na to iste som myslela, ze ked mi to tak velmi vadi, tak napisem konkretne mamine a ak som uz tak posadnuta a nezmeni to, tak potom nahlasim - sice som este nic nenahlasila, ale asi tym, ze netrpim nedostatkom pozornosti 😀 😀 😀 Vies, je ine, ked tu niekto rozbieha biznis, ze ma v bazariku vacsinou nove veci, ale toto? Joj, ale tak co uz narobime, len mi to pride ozaj chore a velmi by ma zaujimalo, keby sa uverejnilo meno, ze kto nahlasil, ze kolke by v tom pokracovali.
@andyketa len to cloveka trosku zamrzi, lebo sa snazim fungovat podla pravidiel, pisem, ze nenosene, nepozite a v texte mi to fakt neprislo... Zeby za to platili? Vies, privirobili by sme si aj my 😀

denisocka
18. aug 2011

ja som tiež mala poslednu dobu asi 3-4 stopnute inzeraty,ale zas nerobim z toho teraz nejaku zlobu .proste prisli nato,že nesplnaju -ok,opravila som to. ale doteraz to tam bolo a asi si to niekto všimol.mne to nevadi . mala som tam 2x duplu inzerat -aj iný maju jednu vec vo viacrých kategoriach ,kedže som mala 3farby navlekov a hodilo som ich 2x do nosičkských veci aj podkolienok a raz som zabudla kabel k mobilu,tak som tam šupla fotku z netu,ale nato prišli hned,už je to opravene 😀

tunylyk
18. aug 2011

@gali mne tiez par inzeratov stopli,z neznamych pricin,pravidla neporusene,dokonca ked mam pochybnost,najskor si obzriem ine,no moje stopli a tie druhe tam veselo boli dalej... ale uz to mam ako sa povie na haku 😀 hlavne ked stopnu rok stary inzerat 😀 lebo ocividne to niekoho bavi,ale stve ma nieco take,ze niektore maminky predavaju veci vyslovene dokrcene rovno z vriec zo sekacu na biznis a je to aj na fotkach vidiet,tie vsak nijakym zazrakom nestopnu... a nas drbu na malickostiach 😠

lauralaplant
18. aug 2011

Fúúha, keď čítam tie trable s nakupujúcimi, či predávajúcimi, tak si musím zaklopať na drevo, 🙂 , že som zatiaľ mala šťastie a nikto sa mi nesťažoval na moje veci a ani ich nechcel vrátiť. Väčšinou posielam na dobierku a zatiaľ len raz si ju dotyčná osoba neprebrala (ale to nebolo z ModréhoKoníka) a raz mi pošta niekde zapatrošila jeden balík - dotyčný sa ho dožadoval, lebo vraj mu neprišlo oznámenie o uložení zásielky a mne sa balík vrátil s tým, že si ho dotyčný neprevzal - takže záhada, kde asi bol tých 18 dní 🙂 .
Ale ako hovorím, v drvivej väčšine mám len dobré skúsenosti, ale ja zase nepredávam nejak "vo veľkom" 🙂

pajinka23
18. aug 2011

ahoj pridavam sem predavajucu vladi24,kupila som od nej mikinu adidas za 14eur,tvrdila ze je v 100%stave a je 100percentne cierno zlata,mikina mi prisla a ked som balik otvorila,ostala som v nemom uzase,za jedno u originalu ani nelezala,za druhe pasy boli kremovo ruzove,teda zlata farba sa predavajucej pravdepodobne sprala☹mam nervy a este nakoniec som ja ta najhorsia nakupujaca???ved len chcem tovar taky aky mi opisala☹ja som velmi zatazena na veci ciernozlate od adidas,a toto ma ale faaakt N......☹a este sa somnou jedna ako ako keby som bola nejaka krava☹ja vobec niesom s tych narocnych,ale ked za nieco platim,chcem aby vec aspon vyzerala podla popisu☹ach

gali
18. aug 2011

@tunylyk tak, tak ako pises, ved to vidno, ze ked mas vyse 300 inzeratov a dokonca velkosti, ze by ich este dotycnej deti obliekli a veselo to predavaju. Ja mam aj v info napisane, ze chlapcenske veci su kamoskine, lebo nema tak casto pristup na net a dievcenske su po mojej malej. Vzdy vyprate, vyzehlene, nafotene a potom ulozene do krabice. V podstate ich predavam, aby som to doma neskladovala a zas vyhodit mi je to luto, lebo pokial to clovek robi ceste, urcite na tom nezbohatne.

gali
18. aug 2011

@pajinka23 napisala si jej aj negat. hodnotenie? Vsak nech Ti vrati peniaze, take sa nerobi. Ja som sa raz kopla pri velkosti, miesto 56tky, bola na dupkach 50tka. Ked som nahadzovala fotky, tak sme akurat toto cislo vyradovali, tak som nekontrolovala stitky. Napisala mi baba, moc sa mi nepacilo, ze ma hned obvinila, ze ju zavadzam, ale este v ten vecer som jej poslala peniaze naspat a ona mne dupacky. Takze takyto pristup nechapem. 😒

gali
18. aug 2011

@denisocka vies, ide tu o princip tych, kt. sa asi fakt nudia. Tak napisem dotycnej, aby si opravila a ako som uviedla, tak v nadpise som mala vsetko OK a v texte som si to neuvedomila a kedze je tam aj visacka je to logicke nie? Mimochodom, to potom by tam maminy nemali uvadzat ani to, ze je to "ako nove", ale mali by tam napisat, ze "ako nenosene", nie? Chapem, admini si robia svoju pracu, ale udavacstvo fakt nemusim, ked je aj ina cesta. Takze opakujem sa, ide o princip.

tunylyk
18. aug 2011

@gali ja ked nieco predam po mojich drobcoch,hned to tocim a kupim im co potrebuju 😉 nemusim minat peniazky,ktore by som musela niekde inde ubrat 😉 tazky biznis nehrozi 😀 a mozem povedat,ze som im uz kupila vela kvalitnych veciciek,za nie vela penazi a tooolko parady narobili,no treba natrafit na poctiveho predajcu

pajinka23
18. aug 2011

@gali vies nerada davam negadivne hodnotenia,ale asi budem musiet lebo bunda je fakt nie zlatocierna a ani rozmerovo mi to nesedi podla opisu☹som mala smolu☹zatial som vzdy natrafila na dobre babeny🙂no nic☹ona mi peniaze nevrati☹bundu podarujem niekomu komu sa bude pacit🙂

pajinka23
18. aug 2011

@tunylyk ved aj ja takto presne robim🙂mam dve deticky a tu na MK som im nakupila strasne vela veci a tiez vetsinou za peniazky s predaja veciciek po nich alebo po sebe🙂tusim aj od Vas som kupovala🙂v dnesnej dobe treba obracat kazde eurko ked sa da🙂

gali
18. aug 2011

@pajinka23 tak to je smutne, naozaj nie fer jednanie. Len vies, ked nebudeme davat aj take hodnotenia, tak potom su vlastne tie hodnotka zbytocne... Tiez som mala zatial stastie na predavajuce aj kupujuce, dokonca obcas ked som sla na postu, tak som hned zbalila aj balicek, na kt. mi peniazky este nenabehli na ucet, ale vzdy dosli.
@tunylyk mate pravdu, doba je taka, ze treba vzdy premyslat, na co clovek minie peniaze a co kupi.

stanislavao
18. aug 2011

@tunylyk
no sotpnute inzeraty, to je kapitola sama o sebe. sestre nieco stopli, opravi,a odstopli, napisali ,ze je to ok a o 2 dni jej to zasa stopli. to je asi podla toho, ako sa kto vyspi. z toho si nic nerobte. a na tie vrecove sekacove handry som aj ja uz nie raz upozornovala, ale to nestopnu - zrejme protekcia. co uz.

luba142
18. aug 2011

@pajinka23
@tunylyk ja mam teraz druhu dcerku takze dedi po starsej,lenze su kazda v inom rocnom obdobi takze niektore veci proste nesedia,tak pre mladsieu nejake veci nakupujem tiez tu na Mk a co jej je male,zase predavam,lebo ako vravite, nechcem aby mi to zbytocne lezalo v krabiciach a aj po sebe predavam,lenze to su take tehotenske a po porode veci co uz mi je velke 🙂

pajinka23
18. aug 2011

@gali ved aj ja tak obcas robim,ked mi nejaka mamina napise,ze poslala eurka tak odoslem balik aj ked este eurka nenabehli,zatial ma neoklamala ani jedna maminka🙂ras sa mi sice stalo ze som predala jednaj mamine skoro novu perinku+pribalila som jej navyse darcek nove body,a ona nebola spokojna,asi si predstavovala perinku vysivanu zlatom a zo zarucnym listom a za 6eur☹tej som napisala aj neg hodnotko,lebo ked je panicka a ma nato nech nakupuje v znac obchodoch🙂nie?ale inak nemam negativne skusenosti as teras s tou mikinou,co ma dost mrzi,lebo mikinu uz davno zhanam☹a uz som sa tesila a nic☹strasne sklamanie☹a popritom ta predavajuca vyzerala byt zo zaciatku taka zlata☹a vyklul sa s nej cert,co chce predat svoje veci stoj co stoj aj za cenu klamstva☹

pajinka23
18. aug 2011

@luba142 ahoj...kazda rozumna maminka v dnesnej zlej dobe takto robi🙂ja mam deti od seba len o rok aj dva mesiace,a mala uz toho starsieho pomali dorasta🙂takze musim kupovat pre oboch🙂tu na MK som im kupila ozaj nadherne veci,ktore mi chvalia aj znami ked ideme von s detickami🙂a vysli ma naozaj par eur,nie ako v obchode🙂samozrejme,ze chodim kupovat aj do normalnych obchodou,ale toto objednavanie ces net mi vyhovuje lebo balik mi pride vzdy as domou,pricom postarka je nasa znama a vzdy nam vsetko nosi🙂takze mam tym viac casu na deti a este aj usetrym kopu penazi🙂co je fajn,lebo s toho co predam vzdy kupim nieco nove detom alebo aj sebe

gali
18. aug 2011

@pajinka23 vies, mne osobne by svedomie nedalo predat take cosi. Aj teraz som nahodila vecicky a napr. viem, ze su maminy, kt. naozaj nemaju penazi navyse, alebo ako minule jedna, ze na chatu nieco, co jej nebude luto, ked deti znicia. Jednoducho dieta kt. uz stvornozkuje a takto fici po byte ako asi vyzeraju pyzamka? 😀 Ale vyhodit mi je ich luto, tak sa mozno zas najde, ale rovno napisem, ze vidno pranie, kolienka a pod. a este ked prejavi o ne zaujem, jej to pripomeniem. Vies, asi to naozaj funguje tak, ze posla seba sudim teba a ked Ty si fer, ocakavas to aj od tych druhych. Napis to hodnotenie, aspon budu maminy ostrazitejsie, len skoda, ze sa Ti take stalo. ☹

luba142
18. aug 2011

@pajinka23
@gali prave aj ja tak kupujem,ked chcem pre mladsiu nove tak na nejake prilezitosti a do mesta a nenajdem tu take tak kupim v obchode,ale na doma a na von sa oplati aj ponosene kupit a nemusim ju okrikat,aby sa nevalala po zemi a neznicila si 🙂 Ja mam rozdiel medzi detmi 5 rokov takze mam plno veci aj po starsej len tie nepredavam,nechavam ich a aj teraz uz tolko netrastie tak to nosi dlhsie tak potom uz to je suce na vyhodenia najma teplaky a nejake nohavice 😀

pajinka23
18. aug 2011

@luba142 ja som nedavno kupila pre malu balik veci od jednej mamulky,ktora ho dala za 5eur uz s postou,velmi zlata,a su tam aj fakt pekne veci,na zahradu a na piesok uplne super🙂mala mi stvorkuje ako drak tak kazde teplaciky su man super na doma🙂a to neratam tu kopu ktoru zspini pri papani😀lebo ona chce uz sama papkat🙂a ja jej nebranim🙂to je vzdy aj sranda,len sa potom doprat neviem.ale co nespravi clovek pre detsku radost?🙂preto sa neoplati na taketo prilezitosti kupovat nove veci lebo ich znici🙂na vom mame aj nove,no niekedy ich ani neobleciem co ich setrim a potom zistim ze uz su male🙂takze vela noveho naozaj nekupujem

pajinka23
18. aug 2011

@gali ved aj ja sa vdy snazim opisat veci co najlepsie,aby bola azda mamina informovana o stave veci🙂ale niektore proste nemaju chrbtovu kost a klamu as sa im s ust prasi☹to sa mi nepaci☹

sofokleska
18. aug 2011

@pajinka23 podla mna jej daj to hodnotenie,nech neoklame aj inych....aj mne sa podobne stalo-dotyčna peniaze nevratila a to čo mi poslala akurat do smetiaka za 9,20 😠 škoda že sa sem nedaju davať fotky čo niektore predavaju ☹

gali
18. aug 2011

@sofokleska daju sa vkladat, pod ramcekom mas pridaj fotky, tak odfot, nacitaj a hod a aj s menom dotycnej, bude to este lepsie, skor uputa 😉

mishaelka
19. aug 2011

Dievcata tuto pani neodporucam !!!https://www.modrykonik.sk/bazar/predajca/vladko1/ kupovala som u nej tovar sice cez bazosa ,konkretne kocik casualplay S6 a prisiel mi totalne zniceny /vyblednuty, zlomena konstrukcia a spinavy / mam aj fotky ...naststie som jej tovar vratila

dominika1988
19. aug 2011

no tak toto nie je pravda...je to normalne, ze tento tyzden sa mi TRIKRAT stalo, ze mi prisiel tovar poslany obycajne napriek tomu, ze som si zaplatila doporucene postovne a predavajuca mi to aj potvrdila, ze to tak posle?!?!?! v jednom pripade som to neriesila, od dalsich dvoch som si schvalne vypytala podacie cislo. Prva sa mi priznala, ze to posielala iba prvou triedou, ta na mne zarobila 70 centov a snazila sa ma presvedcit, ze ved som mala povedat, ze to chcem aj doporucene...citujem uryvok z nasej konverzacie
Ja - 12. augusta o 12:49
tak vas poprosim o cislo uctu a sumu s postovnym (doporucenym) dakujem
Predajca (........) - 12. augusta o 12:50
ciselko mate uz v sprave a postovne je 1, triedou doporucene aby sme mali istotu ze k vam urcite dorazi 🙂
tak preco sa snazi robit zo mna debila, to nechapem.
Druha sa ma snazila presvedcit, ze ona to poslala doporucene, a podaci listok zahodila...toto bolo este inteligentnejsie, ta zarobila 60 centov, ta si asi myslela, ze som taka tupa, ze neviem rozoznat obycajnu zasielku od doporucenej.
Akoze maju toto mamicky zapotreby? Takto uboho zarabat a este aj klamat? V zivote by som si nedovolila poslat obycajne balik, keby si mamicka zaplatila doporuceny, ako nemam slov

alusha
19. aug 2011

@dominika1988 aj mne sa to stalo minuly tyzden, zaplatila som si doporucene a prislo mi obycajne, ale stalo sa mi to zatial len dva krat, tak som to neriesila, ale uz sa naozaj vselijako snazia ludia zarobit tych par centov... ja som tiez este take nieco neurobila, a to dost balickov som uz poslala, naopak bojim sa posielat obycajne, aj ked si to kupujuca ziada...