icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

winipega
6. apr 2012

@sabcav anoo!to je on!

mircalla
6. apr 2012

@winipega Chapem

mircalla
6. apr 2012

@winipega Vidis lahko sa to hlada🙂

winipega
6. apr 2012

koceny zajtra ju poriesim aj tam,idem sa na to vyspat,dobru noc vam zelam.

little84
7. apr 2012

ahojte,ak niekto napise do inzeratu bezne znamky nosenia,co si pod tym predstavujete? dakujem 🙂

annie13
7. apr 2012

@little84 zmolky
ale iste nie flaky a diery

benne
7. apr 2012

@little84 nenechávam to na svoju predstavu, ale jasne sa spýtam, či má žmolky, fľaky, diery, stratu farebnosti a tvaru 😉

little84
7. apr 2012

@annie13 @benne dakujem 🙂

ollski
7. apr 2012

@little84 ...ze bola vec prana a nosena, samozrejme nie flakata a derava, ze to uz nie je ako nove, ale urcite sa radsej predavajucej spytaj 😉!! ...lebo kazdy ma asi svoju vlastnu predstavu, co je "bezne"

winipega
7. apr 2012

ahojte,no tak dnes som si prislusenstvo dokupila,takze sa da povedat ze ma oklamala o niečo vyše 15€ 😠

katarinasifrova
8. apr 2012

ahojte, nemate nahodou niektora skusenost s alena mikulaskova - neregistrovana ?

little84
8. apr 2012

@ollski urcite sa opytam predavajucej ako to je myslene,len este vaham ci sa na inzerat vobec ozvat,lebo tovar sa mi paci ale na to ze uz na znamky nosenia sa mi to zda byt drahe..ale ved za opytanie nic nedam 😉

jajka78
8. apr 2012

baby, poradite ohladne predaja bicykla?
idem zatial predavat prvu vec tak neviem ako sa zariadit. mam 2 otazky:
1.najlepsie je asi poslat kurierom?
2.ak mam viacej zaujemcov o bicykel, rezervujem ho az ked mi zaujemkyna zaplatila na ucet a dala adresu?
pripadne ako riesit cely predaj.
dakujem

skeblicka77
8. apr 2012

@jajka78 a aky bicykel ides predavat? bicykel by som asi najradsej predala osobne, nikdy nemozes vediet, ze kde a ako budu s tym zaobchadzat, myslim pri preprave, nedavno sa tu riesil podobny problem s kocikom...ja som kupila bicyklik, ale malicky detsky a ten mi priniesol kurier z posty...rezervuj ho ked ti napise, ze ma seriozny zaujem, napis jej ale do kedy maximalne a ostatnym odpis, ze mas zaujemcu vaznehi a keby nieco, tak sa napr. o 5 dni ozves... 😉 😉

nice202
8. apr 2012

@jajka78 ahoj, nemusis posielat vylucne kurierom. da sa aj cez SP a vyde ta to podstatne lacnejsie. konkretne som nasla: balik 1. tr do 30€ a 15kg stoji 5,30. kompletny cennik mas na ich stranke.http://cennik.posta.sk/ ja som tak predala kocik a bolo to v pohode. rezervuj to takej osobe, ktora ma evidentny zaujem a peniaze posle. ostatnych oboznam so situaciou. je to korektne. nic sa neboj.

martinka17
8. apr 2012

@jajka78 ja som posielala kuriérom SP komodu, mala cez 30kg, poštovné bolo do 5€ a prišla v poriadku. Takže sa dá kuriérom alebo, ak je to menší bicykel, stačí ho dať do vreca a poslať na pošte, tak som kúpila odrážadlo a aj bicykel, prišiel klasickou poštou, predala som tak masívnu 12kg štvorkolku, stačí označiť krehké a neskladné. A rezervačku daj do nadpisu, stopni po nabehnutí peňazí, ja to robím vždy tak pri väčších veciach 😉

jajka78
8. apr 2012

@skeblicka77
@nice202
@martinka17 je to maly bicykel, detsky 12, to by asi islo ako baalik. cely zlozeny len bez pomoc. koliesok.
by som asi poslala tou postou ked tak pisete
@martinka17 , cize ked uz budem mat nahodeny inzerat je tam potom nejaky odkaz na rezervovane - a to dam vtedy ked uz budem mat peniaze na ucte?

pripadne ked uz ho nahodim na bazar sa sem este pridem spytat 😉

skeblicka77
8. apr 2012

@jajka78 jasne, maly bicykel urcite postou...

martinka17
8. apr 2012

@jajka78 ja som 12-ku kúpila cez net, prišiel mi tuším zo západného Slovenka, mal asi 5kg, pohoda balíček, poštovné bolo 2,5 😉

mandragora22
8. apr 2012

@jajka78
@martinka17 ahojte baby, viem, je to uplne mimo temu, ale co je to bicykel 12-tka? citam, ze ma 5 kg, zhanam zrejme nieco podobne pre malu. vsetky bicykle, co som kde videla, maju 9 kg a to je sialene hebedo... ☹ mozete aj cez IP, dakujem!

koniarova
8. apr 2012

@mandragora22 Je to polomer kolesa, teda priemer 24 cm, ak sa nemýlim. Ak sa mýlim, opravte ma. 😉 😉

mandragora22
8. apr 2012

@koniarova aha, no vdaka, aka som nevzdelana 😀 aj tak ma prekvapuje ta "lahkost" bicykla, rada by som sa o takom dozvedela, ak niektora viete poradit, budem rada, vsetky dobre rady prijmem radsej cez IP, aby sme nenarusali tuto temu, dakujem! 😉 😉

31majka12
8. apr 2012

@winipega a to aky kocik mas?
teda znacku?

kajkape
9. apr 2012

Ozaj ale ozaj nemám rada, keď idem vypľuť dušu pri premeriavaní vecičiek čo i len za 3 Eurá a dotyčná osoba nemá ani toľko slušnosti, aby odpísala, či berie alebo neberie.... ☹ ☹ ☹ občas je to teda riadne únavné 😒 😒 😒

nae
9. apr 2012

@mandragora22 Zrejme to oznacuje velkost bicyklika - 12 palcov. Je to v podstate najmensi bicyklik, tak od 2,5-5 rocne deti. 5 kg bicyklik je nejaka mala vaha, to je skor ako nejake odrazadlo. Rozdiel medzi hlinikovym a ocelovym ramom nie je az taky velky, max. 0,5-1 kg pri tejto velkosti bicykla. Inak sa vaha pohybuje tam od 7-9 kg (teraz sme taky kupovali, je dost tazky).

klody1010
9. apr 2012

@kajkape takto to tu robia viacere,ja by som tiez vtedy vrazdila! 😠 😠

kajkape
9. apr 2012

@klody1010 och, to je slaby vyraz.... Ja som minule tri dni riesila jednu vec za 2,30 ... Na treti den, ze ona ich vezme ak by som dala taku cenu aj s postovnym...musela som vela predychavat...

alicia28
9. apr 2012

@kajkape ,hahhah tu by som spravila toto,,,poslat do prdele ...potom zrusit zo zaujemcov a ide sa dalej 😀

klody1010
9. apr 2012

@kajkape no aj toto,natahuje ,vec za babku a nakonec postovne na predavajuceho,ako keby to postovne zostavalo pre predavajuceho...clovek musi mat niekedy nervy zo zeleza,ale ja som ako tak zvyknuta,cely zivot robim len s ludmi,niekedy fakt hruuuza 😉 😒

klody1010
9. apr 2012

@alicia28 ani do tej prdele sa nevojde vsetko 😀 😀