Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
ahojte,ak niekto napise do inzeratu bezne znamky nosenia,co si pod tym predstavujete? dakujem 🙂
ahojte,no tak dnes som si prislusenstvo dokupila,takze sa da povedat ze ma oklamala o niečo vyše 15€ 😠
ahojte, nemate nahodou niektora skusenost s alena mikulaskova - neregistrovana ?
baby, poradite ohladne predaja bicykla?
idem zatial predavat prvu vec tak neviem ako sa zariadit. mam 2 otazky:
1.najlepsie je asi poslat kurierom?
2.ak mam viacej zaujemcov o bicykel, rezervujem ho az ked mi zaujemkyna zaplatila na ucet a dala adresu?
pripadne ako riesit cely predaj.
dakujem
@jajka78 a aky bicykel ides predavat? bicykel by som asi najradsej predala osobne, nikdy nemozes vediet, ze kde a ako budu s tym zaobchadzat, myslim pri preprave, nedavno sa tu riesil podobny problem s kocikom...ja som kupila bicyklik, ale malicky detsky a ten mi priniesol kurier z posty...rezervuj ho ked ti napise, ze ma seriozny zaujem, napis jej ale do kedy maximalne a ostatnym odpis, ze mas zaujemcu vaznehi a keby nieco, tak sa napr. o 5 dni ozves... 😉 😉
@jajka78 ahoj, nemusis posielat vylucne kurierom. da sa aj cez SP a vyde ta to podstatne lacnejsie. konkretne som nasla: balik 1. tr do 30€ a 15kg stoji 5,30. kompletny cennik mas na ich stranke.http://cennik.posta.sk/ ja som tak predala kocik a bolo to v pohode. rezervuj to takej osobe, ktora ma evidentny zaujem a peniaze posle. ostatnych oboznam so situaciou. je to korektne. nic sa neboj.
@jajka78 ja som posielala kuriérom SP komodu, mala cez 30kg, poštovné bolo do 5€ a prišla v poriadku. Takže sa dá kuriérom alebo, ak je to menší bicykel, stačí ho dať do vreca a poslať na pošte, tak som kúpila odrážadlo a aj bicykel, prišiel klasickou poštou, predala som tak masívnu 12kg štvorkolku, stačí označiť krehké a neskladné. A rezervačku daj do nadpisu, stopni po nabehnutí peňazí, ja to robím vždy tak pri väčších veciach 😉
@skeblicka77
@nice202
@martinka17 je to maly bicykel, detsky 12, to by asi islo ako baalik. cely zlozeny len bez pomoc. koliesok.
by som asi poslala tou postou ked tak pisete
@martinka17 , cize ked uz budem mat nahodeny inzerat je tam potom nejaky odkaz na rezervovane - a to dam vtedy ked uz budem mat peniaze na ucte?
pripadne ked uz ho nahodim na bazar sa sem este pridem spytat 😉
@jajka78 ja som 12-ku kúpila cez net, prišiel mi tuším zo západného Slovenka, mal asi 5kg, pohoda balíček, poštovné bolo 2,5 😉
@jajka78
@martinka17 ahojte baby, viem, je to uplne mimo temu, ale co je to bicykel 12-tka? citam, ze ma 5 kg, zhanam zrejme nieco podobne pre malu. vsetky bicykle, co som kde videla, maju 9 kg a to je sialene hebedo... ☹ mozete aj cez IP, dakujem!
@mandragora22 Je to polomer kolesa, teda priemer 24 cm, ak sa nemýlim. Ak sa mýlim, opravte ma. 😉 😉
@koniarova aha, no vdaka, aka som nevzdelana 😀 aj tak ma prekvapuje ta "lahkost" bicykla, rada by som sa o takom dozvedela, ak niektora viete poradit, budem rada, vsetky dobre rady prijmem radsej cez IP, aby sme nenarusali tuto temu, dakujem! 😉 😉
Ozaj ale ozaj nemám rada, keď idem vypľuť dušu pri premeriavaní vecičiek čo i len za 3 Eurá a dotyčná osoba nemá ani toľko slušnosti, aby odpísala, či berie alebo neberie.... ☹ ☹ ☹ občas je to teda riadne únavné 😒 😒 😒
@mandragora22 Zrejme to oznacuje velkost bicyklika - 12 palcov. Je to v podstate najmensi bicyklik, tak od 2,5-5 rocne deti. 5 kg bicyklik je nejaka mala vaha, to je skor ako nejake odrazadlo. Rozdiel medzi hlinikovym a ocelovym ramom nie je az taky velky, max. 0,5-1 kg pri tejto velkosti bicykla. Inak sa vaha pohybuje tam od 7-9 kg (teraz sme taky kupovali, je dost tazky).

@sabcav anoo!to je on!