icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

irriss
13. apr 2012

Nahodou nekdo z Vas nema zkusenost s balikem z CZ na SK?
Kolik stoji a jak je ohranicena hmotnost.
Pripadne 😉 -Jestli existuje vice kuryrnich spolecnosti a jak se ceny pohybuji..
Dekuju

aduskatt
13. apr 2012

@irriss do 2kg 285

aduskatt
13. apr 2012

@irriss do 5kg je ta ista suma

aduskatt
13. apr 2012

@aduskatt 7kg je uz 320

ivett1
13. apr 2012

@sonita ups, už som dávno neposielala druhou triedou, takže lístok som nenašla...ale jedna kočka ho tu už fotila...kedysi sa vydával, keď ste kupovali kolky na pošte...skúsim pohľadať stranu, kde to bolo...v tejto téme...

ivett1
13. apr 2012

@sonita no, super, hneď mi vo vyhľadávaní našlo, čo som potrebovala...doklad z pošty o zaplatení...klikni si na tento link a je to príspevok s obrázkom od gabika7706... 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/skusenosti-s-predavajucimi-na-modrom-konikovi/

sophinka2011
13. apr 2012

Ve ddobre,ale nic zle som jej nenapisalal a aprisla mi posta od viacerych a sa na to stazovali,tak preco by mala byt ona na koni a mi tie sproste...?! ale ved nehajme to tak uz,nebudem sa preboha hadam piatok konecn e zaoberat nejakou sprstou trubkou,ktora sa tu ide na nieco hrat a druheho osocovat...pekny vikend prajem🙂

nadhera
13. apr 2012

@irriss mama objednavala mojej malej bande vecicky z CZ a viem,ze dotycna babenka to odniesla na postu Sk - vyslo to lacnejsie - dotycna raz za tyzden sla na SK s balickami . 😉

irriss
13. apr 2012

@nadhera
na postu SK? co to znamena,..to funguje Sk posta na CZ uzemi?? 😨
nebo jsem to nepochopila.. ☹

a nebo byla blizko hranic?
Ja jsem mela na mysli primo Prahu 😉

nadhera
13. apr 2012

@sonita veris neveris, nemam ani jeden doma, lebo ich davam do uctovnictva znamym 😀 ked podavas list alebo hocico bez znamky, jednoducho povies - poprosim doklad a oni ti vystavia doklad na sumu , das do nakladov,resp.mas doklad o tom,ze si v ten den podavala list na poste .

nadhera
13. apr 2012

@irriss praha nie ☹ mama objednavala kdesi na morave a dotycna chodila raz za tyzden na Slovensko a tam to vsetko naraz podala. Vyslo to lacnejsie. 😉

emily76
13. apr 2012

@irriss ide o to, kam na sk to chces poslat.. ak je to blizko hranic, da sa poslat na najblizsiu postu v Cechach... moj manzel si tak dava bezne poslat baliky. 😉

sonita
13. apr 2012

@ivett1 -dakujem nasla som to

tosijo
13. apr 2012

čo by ste odpísali na toto? 😝 jedna mamička si u mna vybrala 3veci čo darujem a jednu vec za 1.60. písala, že to berie ako obyčajnú zásielku - na svoje riziko, vypýtala si číslo účtu. ked mi ani po 3dnoch neprišli peniaze, napísala som jej, či urobila úhradu. odpísala že nie, že má mesačné dieťa a nestíha 😖 . tak som jej napísala, že ju chápem, ale že ak do dvoch dní neurobí úhradu, čo je minútová záležitost, že inzeráty aktivujem. tak mi teraz odpísala: pekny den chcela som teraz spravit prevod ale namam na ucte 2,20 uz len 2,17..tak neviem ci vam mozem poslat tolko alebo ako..neviem preco je tam uz len tolko ale viac tam do pondelka nebude kym mi nedojde materska..tajte mi teda vediet. dakujem

irriss
13. apr 2012

@tosijo
Ja osobne bych souhlasila..
3 centaky urcite nepomuzou nikomu...i kdyz mozna ji ano... 😉 🙂

p.s. mne to prijde uprimne

luciferova
13. apr 2012

@tosijo napisala by som jej: uhradte kolko mozete a zvysok po materskej...
Aj tak ti to asi posle az v pondelok 😒

irriss
13. apr 2012

@luciferova

Ja si zrovna myslim, ze je to ten pripad NOUZE, ktery by nemel zustat BEZ povsimnuti..
To je (podle meho) pripad maminky, ktera momentalne nema a ma "jen"starosti...Nehledejme v tom nejaky "umysl"...nehraje v tom roli zadny umysl, ci podvod..toto je uprimny zivotni BOJ... ☹
Neverim tomu, ze 3cent. nekomu pomohou se obohatit ci vyresit situaci. Myslim si, ze v teto situaci jsou 3 cent. na dobre vuli @tosijo protoze ONA nema co ztratit, naopak, ziska Dobry pocit.. 😉

Takove mamince bych osobne poslala hned.. 😉

julinka2787
13. apr 2012

babeny, viete mi niektorá poradiť ako poslať motorku-odrážadlo? zoberú to na pošte aj v nejakom vreci? neviete prosím?

kiakocikovsvet
13. apr 2012

@julinka2787 doporučujem použiť akúkoľvek krabicu,aby neprišla poškodená trojkolka

julinka2787
13. apr 2012

@kiakocikovsvet ďakujem pekne 😉

tosijo
13. apr 2012

@irriss už som jej odpísala. len mi tam "nevoní" to, že je tu 2týždne registrovaná, 0 hodnotení... uvidíme, každý sme tu raz začínali 🙂

luciferova
13. apr 2012

@irriss ide len o princip, tri veci vratane posty za 2,20 nie je vela. Navyse na ucte musi nieco zostat, nemoze tam byt nula, preto som napisala poslite kolko mozte (nie 2,17) a v pondelok zvysok (nie v pondelok 0,03 ved to je fakt blbost) lebo nejaky ten cent / euro jej na tom ucte aj tak musi zostat, takze neposle celu zoststkovu sumu aj tak.A ani tu maminku tych 0,03 centa z biedy nevytrhne...

irriss
13. apr 2012

irriss

irriss
13. apr 2012

@luciferova
No vidis, to mne ani nenapadlo.. 😉 ze na ucte nemuze nic zustat...
Pro mne je tezke jit takto do dusledku..protoze mi neni znam system- bankovni prevod na SK.
Tady v IT bys musela ke kazde platbe pricist i castku za bankovni prevod, coz je zhruba 4,20 Eur a nebo mene, pokud by slo o bankovni prevod "vnitrne" - stejna banka kupujiciho i prodavajiciho. 😉
Ja vim, ze Bazar je prodej a koupe predevsim 😉 ...ale toto , primo tento pripad ☹ mi prijde tak smutny, ze bych "nekomu udelala radost zadarmo"
Neberte to prosim nikdo osobne ani zle, vim, ze kdyz se na Bazaru proda, ze okamzite se korunky otoci zpet a zase se koupi.. 😉 🙂

renin
13. apr 2012

@julinka2787 Ja som sa takto pýtala na bicykel.Zoberú zásielku do 15 kg,len to treba zabaliť napríklad do vreca a prelepiť páskou.

stanislavao
13. apr 2012

Predavajuce, dajte si na tuto pozor. kuriatko2309@azet.sk - Simona Tomkova (neregistrovaná/ý)
je to nejaka psychopatka, co len uraza, nic nekupi a vyhraza sa.

mandragora22
13. apr 2012

@tosijo no...........ja som uz mozno prilis podozrievava v zivote ako takom, ale mne toto uz smrdi spekulaciou a zgrlosstvom. mam pocit, akoby za kazdu cenu chcela dotycna este cenu znizit, hoc len o 3 centy. poznam ludi, ktori by si pomaly ruku dali odtat za cent, takze len tolko k tomu. neviem, mozno jej teraz krivdim, ale kedze si od teba chce vziat 3 veci zdarma, tak by som jej na tvojom mieste napisala slusne v tom zmysle, ze jej teda tie veci rezervujes, ale nech uhradi, co moze a ze pockas tych par dni (kolko 3-4??), kym dostane peniaze a ked ti uhradi zvysne 3 centy, ze jej to s radostou vsetko posles. Netusim, kedy ma ona matersku, ale uz je vysoky datum a peniazky chodievaju vacsinou medzi tym 13. a 17. v mesiaci, takze to uz nemoze byt dlho... ja neviem, bud by som inzeraty aktivovala a ked sa nik neozve, nech si to vezme ona, ked bude mat peniaze, alebo by som este tie 2 dni navyse pockala, ale urcite by som jej to neposielala za znizenu cenu, kedze uz chce dalsie 3 veci zdarma... 😖 😖

stanislavao
13. apr 2012

poradte mi, ako sa moze clovek branit tu na MK pred sibnutymi neregistrovanymi kozami, co nechcu nic kupit, len otravuju a vytacaju cloveka do nepricetnosti. pisala mi za botasky, ze kde ma zaruku, ze jej ich poslem, ked posle peniaze. tak som jej napisala, ze nech si pozrie hodnotenia. potom mi napisala, ze nic odo mna nekupi, lebo vyskakujem. tak som jej napisala, ze by som jej ich ani nepredala, lebo nepotrebujem problemy. a teraz mi pise, ze ona si kupi od ineych a da mi to do hodnotenia. proste utoci, vyhraza sa a neda pokoj. cisty psychopat. viem, ze ked mi da hodnotko, tak mi ho admin zmaze, lebo ved nic nekupila, tak za co chce davat hodnotenie. mam skoro 200 hodnoteni, vsetci spokojny, stale darcek, rychlo poslane, maximalna spokojnost a potom takato sibnuta zakomplexovana chudera, co sa asi nudi mi tu bude zneprijemnovat zivot. no hrozne som nastvana.

mandragora22
13. apr 2012

@stanislavao ignoruj, cim viac s takymi ludmi "debatujes" a vysvetlujes, tym viac ta vytocia. proste ignoruj, neodpisuj, spravy si nechaj, nemaz, aby admini videli, keby ti dala zle hodnotko, ze s takou osobou si sa proste nemienila natahovat, hoci admini to uvidia, asi aj ked spravy zmazes, takze to je nepodstatne 😀 😀 no ale po tych par vymenenych vetach....ja by som ju ignorovala. tym naozaj vytacas len sama seba a ta krava sa na tom zrejme rehoce 😉

stanislavao
13. apr 2012

@mandragora22 vdaka. ale asi som to zmazala. a aj inzerat som si zmazala, nech to tam ani nevidim, ked zas napise. ale asi neregistrovana hodnotenie nemoze dat, som zistila, ze? ako taki ludia vobec mozu chodit po svete. velmi sa musi nudit, ked toto robi.