Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@ajuscha no napriklad pokial rifle neboli poskodene a boli podla popisu,je len tvoja dobra vola,ze jej rifle beries spat a v tom pripade by som postovne nevracala vobec,preco mas byt ty stratova ked sa mamicke rifle nepacia???Vratila by som iba hodnotu rifli,kedze ty si nepochybila 😎
pridavam negat.skusenost s aanulikk@azet.sk(Anna Gajdičiarová-Korna) neverending obchodik a nebola schopna napriek x mailom poslat peniazky. k nicku "patko2" tiez niet co dodat, staci si pozriet hodnotenia. nerozumiem naco si objednavaju tovar ked nie su schopni zaplatit, asi si takto kratia dlhu chvilu 😖
@simisi no takto mi to až tak nevadí, ale keby som takéto obchodíky riešila častejšie, že niečo sa mi vráti späť, tak asi by som z toho nebola nadšená, 1,20,-e je zanedbateľná položka, ale stačí 5-6 obchodíkov a hneď je suma vyššia..našťastie nemám takéto skúsenosti, že by mi maminky vracali tovar....
neskutocne ma vie nastvat, ked tu nejakej mamine predate takmer za postovne velky balik oblecenia, a ona ho tu potom predava za neskutocnu cenu...vrrrr.ako viem, je to jej vec, ale nastve to!ozaj radsej dat niekam na charitu...
@ajuscha nemusis, jej to napisat v zlom, ja by som napisala, ze ti asi zabudla poslat casopis, ktorym by si rada potesila nejaku svoju nakupujucu, ze by si bola rada keby ti ho poslala dodatocne...np ale urob ako myslis 😉
inak tych negativnych hodnoteni by tu na bazari bolo ovela ovela viac keby sa kupujuceúpredavajuce nebali vyjadrit sa zo strachu, ze im to opacna strana oplati negativnym hodnotenim...toho by som sa nebala, hned by som kontaktovala admina a posunula mu celu nasu komunikaciu 😉
Baby chcem vas upozornit na kocku s nickom andyznr .......dotycna sa javila ako spolahliva kedze par obchodikov prebehlo super, ale tento posledny nie....mojou chybou som poslala veci este pred pripisanim peniazkov, samozrejme peniaze som uz nevidela, taha sa to od 5 marca...najskor jej stale nieco do toho prichadzalo ze nemohla, bola chora atd.....potom nereagovala a vymyzala si ma uz aj z priatelov, co mi samo nevadi. A este uvadza ze predava veci nosene len jej malou! Bklbost polovica je co kupila odo mna!
Dnes som sa presvedčila o tom, že MK nie je len o " normálnych" kupujúcich.
Predala som šaty, 100% stav,žiadne poškodenia a pani mi tvrdí, že sú prefarbené...samozrejme, že prefarbené nie sú. Veci poškodené ma ani nenapadne nahodiť do albumu. Napriek tomu čo tvrdí som jej teda navrhla , že nech šaty pošle a vrátim jej platbu. Ona však šaty vrátiť nechce. Miesto toho píše hodnotenia, kde sa ma snaží očierniť. Neviem o čo jej ide. Predávam tu už dlhšie, ale takéto správanie dotyčnej skutočne nechápem 😒
@denda83 ahoj 🙂 a to som si myslela, že ja som jediná krepá, čo ju ofajala "kamoška"... mrzí ma veľmi, že aj takíto ľudia sú 😝 klamú, zavádzajú a myslia si, že keď sú "kamaráti" tak im to prejde bez slova a ešte ich pochváliš, alebo čo... 🙄
@maminocka to su take sialene psychopatky, ktore su tu len na to, aby robili zle. oni sa v tom vyzivaju. v poslednej dobe je ich tu vela a clovek nikdy nevie, kedy sa mu taka psychopatka ozve a ako cela komunikacia skonci. uprimne vas lutujem, mam podobne skusenosti, ale nastastie odhalili sa u mna vzdy skorej a nic som im nepredala. lenze aj to neni dobre, lebo potom vypisuju, ze som drza a povysenecka a podobne blbosti.
@maminocka ja si myslim, ze ak z tvojej strany bola ochota tovar vziat späť a vratit peniaze a kupujuca nechce, tak ti negatko a urazky od nej nepatria. Poziadaj admina o zmazanie. Je neuveritelne, ze niektore ani ked sa im nepaci a chcete im vyjst v ustrety, tak maju zaujem o konflikty.. 🙄
@denda83 toto mi napisala po tom co som jej napisala ze uz nemam zaujem na zaklade hodnoteni, a pisala mi aj dalsia mamicka ze od nej nakupila na bazosi a potom to tu predavala drahsie, ja uz fakt na MK nebudem kupovat
"Tak pozri ja niesom nato odkazana kludne mozes prist osobne a ja ti veci darujem aby si videla ci som natom tak ako tu tieto pisu!!!! Moja mala ma vsetko veci z benettonu je pravda od denisy som jej objednala veci ale tam su v krabici hodene lebo je to nenositelne! Takze ak mas zaujem kludne sa mozes prist ake mam ja podmienky na zivot a mala ake ma veci a potom posudzovat ci som odkazana na druhych!!!!!! A na tieto zavistlive reci!!!! Fakt som vytocena lebo co tu popisali nieje pravda!!!!! "
@stanislavao
Je to Stanka tak ako píšete, sú to psychopatky... Potrebuje sa nejakým spôsobom odreagovať, ale zle si vybrala, pretože ja to tak nenechám. Nie som zvyknutá na takéto správanie. Ja si ľudí vážim a nikdy by ma nenapadlo šialene niekoho atakovať.

@annie13 presne tak 😅 takže od dnes už posielam iba darčeky 😀