Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@alusha ved na tom sa uz musim normalne smiat, aka je trapna, si sama nas...a do huby 😀 😀
@sisaha este cakam na odpoved na IP, podla toho uvidim, este raz sa zo mna bude pokusat urobit blbu, leti jej negatko...urcite mi ho vrati, ale to uz su jej komplexy 🙂
ja som cakala 10 dni odkedy som poslala dotycnej peniaze na ucet,neozyvala sa,pritom veci do bazaru si pridavala...potom nakoniec,ked som jej napisala,ze to budem riesit s adminkou,tak mi poslala tie veci,ale hrozne nenositelne...7 veci som si objednala a az 1 sa da nosit...a aj postovne si uctovala 2,20 pritom platila 1,60 a este je urazena,ze som jej dala zle hodnotenie.....aj ja davam do bazaru veci,ale ak je tam enjaka vada,tak nafotim,napisem,proste su nosene veci,ale treba napisat,aka je tam vada a tie jej veci boli uz len handry...
@dominika1988 to negatko jej daj aj tak..., aby sa neobabrali dalsie baby, ktore si kuknu len prvu stranu. vratit ti ho nemoze, lebo v podmienkach je napisane, ze na oplatku z pomsty to urobit nemoze..Admini ti ho zmazu... 😉
@dominika1988 akurat tak
@danielaj ved prave...ja by som sa take niečo aj hambila poslať a darovať tak isto bo tie chyby su volnym okom viditelne-takže sa to neda ani nosiť. Inzertuje aj na babybazare....lenže obchod bol robeny tu tak adminka z BB s tym nevedela nič robiť. Tu sa mi adminka ani neozvala☹
@sisaha jaj, to som nevedela, ved vlastne ani nema zaco, ja som jej peniaze okamzite poslala a este aj navyse, ako som zistila
@dominika1988 no tak jej ho tam rychlo supni...a ked si ho precita mozno ti aj tie peniaze vrati
@sofokleska ahoj..tusim raz sme sa bavili o tom,ze sme obe dostali nepekny tovar a ja som svoj vratila a dostala som peniaze nadaz.dnes som zistila ,ze mamicka znova predava tu vec co som ja vratila,lebo z mojho hladiska ta vec splna iba kategoriu Darujem...neviem teraz co mam robit?upozornit ju ci upozornit na to ostatne mamicky ci sa do toho radsej nemiesat.
@cmulinko určite to napiš do hodnotenia čo predava a v akom je to stave že ty si jej to vratila a upozorni aj adminov. Nechapem takych predavajucich čo z toho maju....obohacovať sa na ukor inych 😠
baby chcem sa opitat jednu drobnost🙂ktora s vas kupila od nejakej maminky veci a straasne smrdeli ale tak,ze ani po tretom oprani ten smrad nezisiel dolu,a to som aj na 60tke prala ☹ ☹ ja som sa stym stretla uz viac krat ako nakupujem na MK 😀 😀 😀 je to sice take blbe ked totu pisem ale potrebujem radu ako sa toho smradu mam zbavit 😀 😀 lebo ak to nepojde oprattak ich asi pravdepodobne plasnem do kosa☹lebo nebudeme nosit smradlave veci 😀 😀 😀 prosim o radu
@kukujka ved aj ja by som sa hambila ako pes taketo smradošky predat fuuuuj 😀 😀 to s tou avivazou som skusila aj pred aj po prani ale nepomohlo a uz ani nevravim,aka som stoho nervozna lebo aj vodu kolko miniem aj prach avivaz a vsetko,ked to periem furt,ma to vide dost draho,to pranie 😢
@pajinka23 ja som take dostala a smrdeli ako naftalin...tiez to neslo vyprat ani na 10x a nasmradli mi aj ostatne veci v skrini od toho,tak som to vyhodila aj ked to bolo pekne..som sa bala aby mala nedostala nejaku korelu..chapem,ze niektore veci su take jemne zatuchnute,ked niekde dlhsie lezia..aj ja mam take po malej co mala ako babatko a su v tom vakuovom vreci a su vsetky vyprate,ale proste to ked neni vetrane,tak to chyti taku zatuchnutost,ale to sa da v poho oprat.. 😵
@kukujka aviváž môže smrad len prekryť, nie odstrániť. Tie plesne môžu vzniknúť aj tak, že babenka pred odoslaním veci poperie, potom nachytro ani riadne neposuší, zabalí do igelitu a tam vo vlhkom prostredí je potom raj pre bujnenie baktérií a plesní, aj na dobu tých pár dní čo to ide poštou to stačí, že sa veci takto zničia a znehodnotia.
@zuzana1710 tak jedine oprať na 90 stupňov, bez pardonu, bohužiaľ, ak niečo nevydrží. A potom dať riadne na slnko vypiecť. Pokiaľ odev nemá umelohmotné časti, zipsy, gombíky a pod, tak by som skúsila i nasucho to dať na čistý plech do rúry na 100-110 stupňov po dobu 15-30 minút-ale to bez záruky uspešného výsledku, snáď i za cenu zničenia
@pajinka23 Ahoj, tak toto sa aj mne stalo zopár krát...veci zapáchali...takzvanou stuchlinou..to je pach ako ked nieco hnije....ked ich niekto nahadže do vreca a oni navlhnú, alebo sú vlhké...fúúúúúúúúj...poznám-...tento pach sa mi nikdy nepodarilo ani po x praniach odprať...a ešte je pach ked veci dlho stoja na spodku skrine s inými starými vecami...to som vyprala ručne..dala som viacej Arielu a dobrú aviváž napr. Lenor..potom to zišlo...a naposledy som dostala taký voňavý balíček...voňal aj cez obal...od jednej milej maminky...to je ten najsuper prípad... 😀 (týmto pozdravujem Lucku,)
Ja osobne kým neposielam úplne nové veci tak ich vyperiem....
@maggie2 no to by som teda nerobila..ja ked to chcem oprat,tak sa ospravedlnim a napisem,ze nech pocka jeden den,ze to chcem preprat a nebudem to posielat vlhke..ale kto vie,kde to aj mali.
mne nevadi,ze mi pridu trosku stuchnute veci..aj tak vzdy vsetko operiem..ani spinave mi nevadi pokial to ide dolu,ale ozaj zatuchnute jak hnoj,tak to by som nezniesla...to sa cloveku az zaludok dviha..fuj
@maggie2 no v tomto mojom pripade nepomahala ani svatena voda..to bol grc.aj ked som to oprala v avivazi,tak to pekne vonalo,ale ked to uschlo,tak zase naftalin..mne to pripadalo ako tie veci od cinanov..aj tie niekedy tak dost smrdia..ale toto bolo neskutocny smrad..
@zuzana1710 mne tak raz došla stavebnica s kockami, nebudem menovať známu značku, celá premočená, a píšem babe, že to asi prala, lebo čo? A ona že áno umývala, ale usušila. No neusušila dosť, neuvedomila si asi že zo spodnej strany kociek sa tam voda vie držať aj 7 dní a viac, hlavne keď ich suší spodkom dole
@zuzana1710 ved aj ja skladujem po malich vo vakue ale to nieje taky smrad ako to co mam doma☹ale toto smrdi inak ako naftalin
@zuzana1710 základ je, že šatstvo sa nesmie skladovať v igelite, radšej v kartónových škatuliach. Igelit by bol ideálny len vtedy, ak máme istotu, že ad1 šatstvo je naozaj suché a ad2 uzavretie je skutočne nepriedušné (vákuum), bez možnosti aby zvonka mohol ísť vzduch, nakoľko v mnohých bytoch, či domoch je vo vzduchu zvýšená vlhkosť.

@dominika1988 to ale robi z teba hlupanu?? a co na to povedala, ked je tam znamka za 0,60? Dufam, ze si jej dala dalsie negatko.. 😉