Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@zuzana1710 stavebnicové kocky (lego) nepoutieraš 🙂 len vysušíš.
@pajinka23 tak to si neviem predstavit..zahodit..co ine??aby ti deti nedostali plesen
@maggie2 no ja skladujem vo vakuovom vreci a tiez v kartonoch na suchom mieste,ale aj od toho kartonu mi to chyti taky papierovy-kartonovy puch..ale to je nic.to staci namocit do vody a je po pochu 😀 😀 😀 😀
@maggie2 jaaaj ja ze take velke 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no nevadiiiiiiiiiiii...ale ja by som to radsej najskor umyla,vysusila a az potom inzerovala.
@zuzana1710 spóry plesní sú veľmi nebezpečné to áno. Roztočov a podobných zvieratiek to by som sa nebála. To zlikviduje pranie, teplota, slnko vyvetranie (blchy, vši, roztoče) a i čas - keď nemajú čo papať zdochýňajú po pár dňoch (svrab)
@damiankad aj ja vetsinou periem vsetko nez posielam,ale ak nestiham poslem rovno so skrini kde mam vzdy vsetko ciste🙂ja by som nemohla poslatu smradušske 😀 😀 😀 boze to je aj smiesne🙂ras mi dosla aj mikina ale ta smrdela ako hnoj☹ale islo to po prvom oprati dolu,myslim ten pach 😀 😀
@zuzana1710 asi to aj skonci v kosi,lebo uz namam nervy to furt prat☹fuuuuj smrad citim v celom byte☹SLAVA OSVIEZOVACOM VZDUCHU 😀 😀 😀 😀
@pajinka23 30eur je dosť...sa opýtaj maminy čo si od nej kúpila v čom pere...ja som jednej surovo napísala, že nech sa nehnevá, tričko stálo 12 ečok a smrdí jak šlak...tak potom asi zbadala že sppravila chybu alebo jej to bolo trápne...lebo vedela že už si ani ja ani moje kamošky od nej nič nekúpime...tak mi vrátila polovicu sumy 😉 A to bez hádok či naťahovania...kamoška jej veci poslala nazad( neboli drahé) že nech vyperie a potom pošle...vecí neprišli ale peniažky sa jej vrátili 😉
tak zienky magdalene gregorovicovej som napisala ci jej prisli peniaze a viete co mi napisala:
ste velka podvodnicka a zlodejka aj postarkou ste to mali dohodnute,ved
vo vasom dedinskom rajone to tak byva da sa s postarku prehovorit,ako to
spravit,myslita ze je niakto padnuty na hlavu,ako ste vy,hanbite sa aj s
postarkou,este aj tu ste do hanby dostali,hanba vam fuj fuj...
mne nevadi ze som na nastenke,ja nic nepredavam,nemam sa za co hanbit,co
pisem ako mi huba narastla,vy ste neurazali,mna,ja som s vami husi
nepasla,ani kamaratke by som takto nepovedala,nemate spravanie,voci
starsim ludom,mne ako som pisala nastenka vobec nevadi este sa
zasmejem,len pre vas to bude horsie,ze predavate smradlave veci ze
ktore,pytate nehorazne peniaze a nevraciate...bozar ma vryt
a pokracovanie :
ako som uz pisala,ze ste prva zacali mne dnes pisat a same urazky su v
prvom rade od vas,mozte dat aj do zadku palovej mne je to fuk,takych ako
ste vy do rana nastim plny kybel...hahahaha
ja som jej nic urazlive nenapisala len ci uz vyriesila tie peniaze a ci jej prisli a ona na mna takto
@misicka2207 sanka dolu sefe...onemela som.s postarkou ste sa pekne spikli 😀 😀 😀 😀 😀
@misicka2207 a najlepšie je to: bozár ma vryt 😀 😀 😀 😀
pokracovanie2: mam viacej trocha,ale ako mladica sa citim,si mlada a nevies s kym si
pises, a zacnes urazat,a pisaqt mne ze dostanem na hubu a co ja som
nejaky sopliak,ved ti krk vykrutim ako husati..si myslit ty standa mlada
ze co si ty..podprsenka bola seda a smradlava zrejme tak smrdi vsetko od
vas,a dokonca som pisala ze ked bude mala poslem ju spet,takze som
urobila,tak ze som na nu pozrela smrada nedam ani zasvet na seba aby som
nedostala nejaku choleru,a ja si poznam svoje podprsenky aj ako vyzeraju
aku chce,jane som pisala,ci je korzetova,ale ano je v poriadku,nebola
vobec korzetova ani v poriadku,uz nebudem odpisovat mudrejsi
ustupi,hlupi zostane len hlupim...hahaha
skor si ty precitaj svoje maily,nauc sa pisat,mala by si si peniaze ist
pytat do skoly,aj tie by sa urcite zisli,na ucenia slovenciny..uz som
pisala ze nebudem sa bavit,s mladym co nevie ako co sa patri,uz nebudem
reagovat na vase maily...paaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@maggie2 baby a ona napisala mne ze sa mam naucit pisat ma 51 rokov a je z BA a mne napisala ze som scanda z dediny takto mi to napisala
@misicka2207 to je sila 😀
@zuzana1710 no dobre nie ja svoju postarku ani poriadne nepoznam a pritom sme spolocne podvodnicky a zlodejky no chuda keby o tomto vedela 🙂 🙂 🙂
@misicka2207 dala som si tu namahu a presla som tvoje hodnotenia...mas 12 stranovy zaznam a jedine jedno negativne hodnotenie....inak ta vsetky ospevuju,takze ja by som sa na tvojom mieste vobec nezaoberala s nejakou Magduskou..(inak ja som tiez Magduska 😀 ).Pani evidentne trpi nedostatkom sebavedomia,ked si kupovala podprsenku od babenky,ktora je od nej urcite o par rockov mladsia (neviem tvoj vek 😀 ) a tym padom je logicke,ze podprsenka pravdepodobne ani nemohla sadnut jej tak ako tebe....a na staznost farby jej poskytni farenbu skalu odtienov dostupnych na internete 🙂
@cmulinko dakujem velmi pekne aj to jedno co tam mam zle nebola moja chyba lebo som bola odcestovana ale asi nikam nemozem chodit ale bola to aj chyba tej baby co si odo mna kupovala saty neopytala sa na rozmerky na nic
@misicka2207 viem...precitala som si aj tvoju odpoved na negativne hodnotenie 🙂
@cmulinko ale takyto extreem ako je ta magdalena to som este nevidela a to predavam vecicky uz viac ako 2 roccky
@misicka2207 ale nemala by si sa nad nou ani len pozastavovat...vies po tom co som si precitala prispevky co ti napisala sa hanbim,ze som svojho psa predala,lebo nebol dost inteligentny....neviem co by som spravila s danou pani v mojej domacnosti 😕 😀
@sofokleska tak to je naozaj strasneee, fakt je asi naj, hodit sem foto, meno dotycnej a poslat link aj tej pani, aby videla, ze aj ostatne maminy sa o tom dozvedia... Vsak taketo veci idu u nas rovno do kosa, ani by som to nedarovala... 😠
@dominika1988 tiez si poviem, ze ked sa neozve, ze je asi vsetko OK, len potom sa mi hromadia tie listocky, tak raz za mesiac urobim prievan v penazenke 😀
@gali ved prave dakuje za pomoc ako mam pridať foto..škoda že sa to neda pridavať do hodnotka bo takto to ludia ani moc neuvidia.....
@gali no ja si podacie listky nechavam, pre istotu, mam na to taku krabicu, tam davam aj dolezite bloky z obchodov, takze miesto mi to nezabera, vies, ludia su vselijaki, keby nahodou niekto mal problem...ale niektori "vraj" zahodia podaci listok hned po poslani, to moze hovorit tomu, co seno zerie 😀
@gali link som jej neposielala,ale nebola tu asi 2 tyždne podla bazarika....,ale na BB pokračuje dalej tam ma len pozit. hodnotka...tam som nepisala nepisala kedže obchod prebehol tu..... ☹ tam by to už admin riešil ale žial sa nedalo ☹

@maggie2 cozeeeee????tak mala si dat tu namahu a pekne po jednom vyutierat..ja ked nieco chcem predat,tak sa snazim urobit cokolvek pre to aby to bolo co najlepsie..aj kocik som drhla jak blezen nech je pekny a bol jak novy 😀 😀 mne raz prisla tak vyzmolkana mikina,ze take zmolky som este nevidela a malej som to ani na doma nedala..hrozne to bolo skarede 😀 😀 😀 😀