icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

skeblicka77
15. apr 2012

inak kocky, toto je divne, pred dvomi dnami sa riesilo uplne toto iste vo fotoblogoch, len predavajuca mala iny nick, tiez to bol kurier, stolicka...zda sa mi to ako velmi vela nahod
@viviennez ja som to pisala aj v tvojej teme, ze to pisala predavajuca, ale ta je teraz ina, takze asi som ti tam napisala mimo...

lucy1990
15. apr 2012

Cista schizofrenia 😀 😀 😀

piacere
15. apr 2012

@lucy1990 😅

li_la
15. apr 2012

A ešte ktovie, či bol kuriér kuriér, či to nebol pán manžel ziskuchtivej, ktorý rozváža stoličky po okolí...

poleva
15. apr 2012

@piacere fúha

viviennez
15. apr 2012

@piacere peniaze za stoličku 45,-EUR som zaplatila vopred na jej účet,k tomu mi oznámila že ma doprava bude stáť 5,-E,kuriér ale požadoval 35,-E.myslím že zarobila na nás celkom nechutným spôsobom.

sisaha
15. apr 2012

@viviennez nech ti posle doklad o zaplateni kurierovi 35 eur a takisto nech uvedie nazov kurierskej spolocnosti. Povedz jej, ze si to overis.. Smrdi mi to podvodom...a riadnym

31majka12
15. apr 2012

@halit13 tak mozno si v tom postovnom dotycna pani uctuje aj balne,,aby na niecom neprerobila 😀

stanislavao
16. apr 2012

@viviennez coze? a preco mu ona musela platit 35e? to je totalna blbost. urcite musi zaplatit prepravne naklady, ale urcite nie 35e? a naco to posielala dobierkou, ked uz peniaze mala? velmi neprijemna situacia, ale piste jej, bombardujte ju stale, to nenechajte tak, ved to je vela peniaze a napiste adminovi martinovi jasanovi, lebo ten druhy vam aj tak nic nepomoze. tak toto je sila. ze ona nebude skodna. no ved taka predavajuca je fakt ako "skodna" a malo by sa to "likvidovat" - zrusit pristum na bazar a bol by pokoj. hrozne vela klamarok tu v poslednej dobe je. to uz neni mozne, co si ludia dovoluju. v zivote by ma nenapadlo okradnut kupujucu ani len o 1e a nie to o 45e.

annie13
16. apr 2012

@kmnigvil to co bolo za kuriera ???
@viviennez aktualizovala dnes inzeraty kontaktuj admina, ja by si tiez dala tu cestu hanba

rora
16. apr 2012

prosim vas co si mam o tom mysliet, ked sa s kupujucou dohadujem o obchode, vypyta si cislo uctu, vsetko prebieha normalne, komunikacia okej, no peniaze neprichadzaju a o par dni sa mi ozve ze jej mam napisat moje priezvisko a potom mi posle peniaze, ze ho potrebuje pre nejaku kontrolu 😕 😕 😕

skeblicka77
16. apr 2012

@rora mozno vklada priamo v banke, mas slsp, ja som raz vkladala priamo v banke a oni sa ma pytali, ze ci je to ucet na meno....., mozno preto

beruska.zuzanka
16. apr 2012

@skeblicka77 ale ak to meno nevieš, nič sa nedeje 😉

rora
16. apr 2012

@skeblicka77 ale mne pisala ze peniaze prevedie cez internet banking 😕

skeblicka77
16. apr 2012

@beruska.zuzanka hej, mas pravdu, ja som ho nahodou vedela...@rora aha, tak neviem...

aduskatt
16. apr 2012

@rora nepotrebuje....pri prevode anio vklade nepotrebuje ziadne priezvisko, lebo jej banka prijemcu nemoze povedat, komu ucet patri, teda nema co kontrolovat a porovnavat

beruska.zuzanka
16. apr 2012

@aduskatt napríklad v tb sa pracovníci uisťujú, či vieš, komu účet patrí, spýtajú sa, či vieš na aké meno je vedený... ale oni sami ti to nepovedia 😉

aduskatt
16. apr 2012

@beruska.zuzanka viem, robila som tam par rokov a porusuju tym zakon a koleduju si o vyhadzov.............to sa nesmie, viem, ze to robia, ale nie vsetci.....ale to nie je dovod, aby si kupujuca pytala priezvisko predavajucej kvoli prevodu..........

beruska.zuzanka
16. apr 2012

@aduskatt myslím, že týmto spôsobom zákon neporušujú, nakoľko Ti to sami neoznámia a okrem toho na potvrdení o vklade sa údaje o prijímateľovi zobrazia...
to, aký má kupujúca dôvod pýtať osobné údaje neviem a neriešim...

aduskatt
16. apr 2012

@beruska.zuzanka zobrazia, ale az po vklade, ktoy sa neda stornovat..podla zakona ti oni nemozu ani prikyvnut, ci to je alebo nie je niekoho ucet..........ako som povedala, pracovala som v banke a priamo s tymi to vecami.ale dohadovat sa tu o bankach zasa nejdem, lebo budeme mimo temy upozorneni🙂

sisaha
16. apr 2012

@viviennez kontaktovala si admina, aby ti to pomohol vyriesit?
@kmnigvil mozes sa prosim vyjadrit k obchodu so stolickou? A zdokladovat komu si musela zaplatit 35 eur za neprevzatu zasielku? Peniaze si predsa mala na ucte.. Cena 5 eur za dopravu zodpoveda realu. Ako si prisla k takej sume 35 eur? Myslim, ze je nanajvys vhodne vratit peniaze za neuskutocneny obchod.

bodka13
16. apr 2012

@beruska.zuzanka chodím pravidelne do TB vkladať tržbu a ešte ani raz sa ma nespýtali či viem meno majiteľa(názov) účtu ...vždy mi dá skontrolovať mnou napísané údaje na displeji a potom to iba podpíšem,až keď mi vráti kópiu vkladového lístku prečítam si meno majiteľa účtu 😉

ivett1
16. apr 2012

@rora ahoj, skus sa spytat priamo jej, co myslela tou "kontrolou"...ci si chce overit (ma taku moznost v praci, alebo pozna niekoho v banke) ci je vedeny ucet na "tvoje" meno..(alebo ...)...cim jednoznacne porusuje zakon😉 ...alebo to potrebuje ako prejav dovery?...mna tiez raz zaskocila kupujuca poziadavkou, aby som jej napisla meno aj adresu,aj cislo uctu, ale, kedze mi vysvetlila, ze to posiela cez penazny poukaz na poste, tak to problem nebol...prave som si pozerala pohyby na nasom ucte a tam je po zaplateni ...resp. az ked je transakcia vykonana (fyzicky su peniazky na ucte)...objavi cislo uctu aj s menom majitela uctu🙂

stanislavao
Odpoveď bola odstránená
zanika1983
16. apr 2012

@annie13 toto co je za vymysel?!..ved ja som posielala kocik 2 komb. kurierom a bol aj poisteny za 7€...neverim tu cenu. zvedava som na jej vyjadrenie.

beruska.zuzanka
Odpoveď bola odstránená
stanislavao
Odpoveď bola odstránená
bodka13
16. apr 2012

@ivett1 je úplne jedno čo si chce overovať ....aj suseda predávala veci,nemala ešte účet tak si sumu dala poslať na môj účet -čo by v tejto situácii dotyčná zistila? označila by ma za podvodníčku? a inak aj účet ,ktorý používam je na manželove meno 😉

monulicka
Odpoveď bola odstránená
stanislavao
Odpoveď bola odstránená