Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@bodka13 veď, preto som to aj dalej komentovala...aj mne sa to zda zvlastne, ked bude platit cez IB, ale ...ako som uz pisala, mozno uz zaplatila, pozrela vypis a je zvedava, ci je to "spravny ucet" 😅 ...ktovie... preto sa treba spytat a nech to aj vysvetli...(teda ja by som sa urcite spytala...)...ps: aj ja pouzivam ucet na manzelovo meno 😉...
@skeblicka77
@stanislavao
😕 nerozumiem o čo vám ide kočky ....každý môže predávať to čo uzná za vhodné a cenu si určuje sám....je na nás=kupujúcich,aby sme sa správne rozhodli ....ak je niektorá mamina ochotná zaplatiť takú sumu za "kvalitný" tovar je to jej vec ...
@skeblicka77 no a teraz som 😲 ☹ ....skúste sa zabávať každá na svojom bazáriku a nekritizovať niekoho,s kým ste neuskutočnili žiaden obchod,verejne ju kritizujete ....nechajte ju žiť,a čakať či niečo predá....ak budete spolu obchodovať a nebude to Ok potom je vhodné písať o nej a jej tovare v tejto téme
ahojte, mozete mi poradit, ako ina mozem poslat peniaze ak nie internet bankingom? postovou poukazkou? alebo este aj nejako inak?
Podle meho jde o zenu a maminku, ktera nema nejen prehled "o moderni krase" ale nema ani prehled o hodnote ..podle meho "nezna penize"..
Pochazi z tizivych podminek a na to je smutny pohled...smich mne zarazi a prekvapuje...smutek vsak prevazuje.. ☹
To, ze nam "otevrela" dvere sveho bytu znamena, ze je rada, ze je tu a s nama...Kdyby si byla vedoma "sveta okolo", urcite by k nam neprisla..
Ja si myslim, ze jako "uvitani" pristup nekterych je strasny..i kdyz je mozne si uvedomit a predstavit vice...ze samotnych obrazku i fotek 😉
Mozna by bylo vhodne ji mnohe v dobrem! "vysvetlit"..drive nez padat na zem smichem a drzet se za bricho..Ja se chytam v techto situacich za srdce...
Kazdy mame kousek (krucek) od podobneho Sveta... 😉
@zuzana76 mozes poslat postovou poukazkou na adresu, potom postovou poukazkou na ucet a aj vlozit priamo v banke...
@bodka13 toto je o upozornovani na predavajuce/kupujuce, co ked niekto nema sajnu kolko stoja nove a kupil by? Toto je neseriozne z jej strany, preto je dobre na to upozornit, ako potom riesit nasledky..
pridavam sa k
@bodka13 ..a len doplnim, ze tema sa vola *Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi*.. par stran dozadu sa tu uz o tom pisalo, neprebehol obchod, nie je skusenost s predajcom, tak to tu nepatri..ak to chce mat v bazariku, nech ma..pokial tovar opise pravdivo, nie je co riesit..a aj to aku ma cenu, je len na nej.. to ci to preda, je otazne..ale nas to trapit nemusi, no nie?..a ak zavadza, staci kliknut na inzerat..ale myslim, ze nie je na mieste tu pisat o nej, bez nej, nepozname ju, nezijeme jej zivot.. :/..a dalsia vec..je to mimo temu a snad nikto nechce, aby sa tema zas zamkla..
@stanislavao ...tak nějak a u inzerátu s tangama jsem to raději překlikla zpátky sem 😅 😔 😀
to už je i na mě moc 😅 😝
@zuzana76 ahoj, presne tak, poštovým poukazom ...buď na účet http://www.posta.sk/sluzby/postovy-poukaz-na-ucet, alebo na adresu http://www.posta.sk/sluzby/postovy-poukaz-na-ad...
😉
@zuzana76 najlacnejšie je to poslať cez poštu s poukazom na účet,vtedy sa platí 0,30€,ale musíš mať adresu a číslo účtu predavajúcej
@skeblicka77
@kocko
@bodka13 myslím si to isté-každý nech si predáva čo chce......,niektoré mamičky sa fakt na RD nudia 🙂

@stanislavao ani plakať ani smiať....jednoducho pohľadom zhodnotím,že tovar nie je hodný tej ceny a idem ďalej,nezaujíma ma či to predá alebo si to niekto kúpi 😉