Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@nadhera naše poštárky si tie lístky väčšinou vypíšu už ráno na pošte, balíčky tam nechajú, aby ich nemuseli vláčiť po meste a do schránok už hádžu iba lístočky. Teraz na ne nekydám, píšem iba to, čo mi povedala suseda pracujúca na pošte za prepážkou... Len je občas blbé, že keď si lístoček nájdem okolo 15.00 v schránke, nemôžem si ísť po balík hneď, ale až od 16.30 či 18.00... Tomu fakt nerozumiem. To tie balíky nevedia za celý deň nachystať, či ako?
Chcem sa sťažovať na inzerenta, má inzerát na CD od Podhradskej a Canakyho , m-"Starp". Má fotku Cdčiek a popis.Kus za 1,50,. Velmi som sa tešila.
Písala som mu, že mám záujem. Moje sklamanie nastalo, že mi chcel poslať napálené a bez Cd obalu len v obálke!
Zavádza a klame, fotka je zlá a vobec nezodpovedá skutočnosti!
@danielllka ahoj mne sa niečo podobne stalo so sandalkami pre syna ked som pozrela baliček bola som sklamana ,rozzurena a vytočena zaroven už mesiac čakam na vratenie peniažkov .Ten super stav niektore maminy vidia akosi inak boli zošlapane ,ošuchane a podražky prasknute a dierave.najviac ma mrzelo aky bol syn sklamany ale naštastie nie všetky maminy su rovnake ahoj 🙂
@tinylav ja si práve myslím, že je to úmyselné zavádzanie- nie to, žeby stav vecí každý videl inak.. niesom naivná, aby som si myslela, že vecička nosená bude vyzerať ako nová (aj keď sa mi stalo aj také, že som predala čiapku- opísala ju ako nosenú vo veľmi dobrom stave, mamička mi ďakovala, že je čiapka ako nová..) - ale zase nosená vec v super stave by mala byť podľa mňa nevyblednutá, určite žiadne fliačky, ani dierky- a keď už tam niečo také je, tak to pofotím a opíšem.. nehovorím, že sa nestane, že si niekto nejaký ten fliačik nevšimne, ale keď píšeš, v akom stave boli napr. sandálky, ktoré si kúpila- to je vyslovene klamstvo zo strany predávajúceho 😖
@nadhera ja som si zase "krvopotne" budovala dobré vzťahy s poštárkou, aby pekne zazvonila ...a keď budeme doma, len zbehnem dolu...tak dobrého polroka sme celkom dobre vychádzali ...a jedného pekného dňa zostal na "očr"-ke môj milý manžel a keď mu zazvonila na domový telefón, tak jej skoro vynadal, že on nemôže ísť dolu, lebo malý je chorý a tak nech nám dá papierik do schránky...a ešte ju "poučil", aby nám radšej vždy dávala papierik do schránky, lebo v takom čase, keď nosí poštu, už nebývame doma - chodíme už do práce...a dodal, lebo doma bývala manželka (to ako ja), len keď bola na MD...tak... a moje úsilie bolo za 5 minút v .... v kýbli... 😝 ...akosi zabudol, že tento šk. rok som bola dosť často doma (kvôli malému, ktorý bol večne chorý...dva týžde v MŠ-dva doma-určite to poznáte) a preto aj nakupujem cez net..lebo nemôžem behať po obchodoch...ale zbehnúť dolu-výťahom so synom sa dalo v pohodičke...skrátka CHLAPI...
@petkave keď ti hodí žltý lístok s tým, že ho vypísala už na pošte a balíček tam nechala, tak kľudne môžeš po neho ísť keď ho nájdeš v schránke, nemusíš čakať do 16.30. Ten čas treba dodržať v tom prípade, že Ti balíček doniesla a nezastihla ťa doma. Ten čas tam píšu automaticky. 🙂
ja mam zo vcera skusenost, kupovala som cez MMb tunicku a mikinku - obe veci boli OK , a z balicku mi zacali vypadavat ponozky 😀 . Tak som sa potesila asi 5tim parom ponoziek ako darcek - ale troje z nich skoncili v kosi - prederavene , a tak strasne zaprate , povodne to boli biele ponozky , teraz farba siva , a spodky totalne hnede, fuj , taka som bola znechutena . pani sa mi chcela si zavdacit, ale nechapem , ze take niekto moze posielat , hoci len ako darcek 😒 ...ved takych ponoziek mam doma kopec, a len ich pomalicky vyhadzujem do kosa , ani by ma nenapadlo dat ich zadar niekomu 😝....to len tak na okraj , maminke som to napisala, ale hodnotko dostala samozrejme kladne , ved vecicky boli v poriadku , a toto bol len ako "darcek "
dnes som zasa kontaktovala jednu maminku - peniaze za tovar som jej poslala este 9.4. a balik stale nechodi , tak som jej napisala, ze ci nezabudla na mna. Ona mi napisala, ze dnes mi ho teda posle ...udajne bola chora ...na MMb vsak prihlasena bola, , tak mi mohla napisat co je vo veci 😠 ...ved ja som momentalne tiez PN , ale taketo veci si vzdy vyriesim
@zuzana17 veď ja viem, ale určite si dokážeš predstaviť tú ochotu na pošte potom, keď to tam majú hľadať 😅
Tak som sa akurát teraz dobre naštvala. Našla som si v schránke balíček,ktorý mal prísť 2.tr. doporučene. Pani ho tak aj poslala, ale mne ho poštárka šupla iba do schránky.Nie je to nejaké divné?
tak to hej s tou ochotou, no ale kašľať na to, je to ich práca 😝 .
No ak je balíček poslaný doporučene, tak ona potrebuje tvoj podpis nie??? Ako to mohla len tak hodiť do schránky? Nechápem 😲

@nadhera aj my mame taku postarku, vsetko mi nosi domov a maly este zakazdym dostane lizatko 🙂 a aj vsetky deti v rajone 🙂