Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@localoca akoze to je sila, obycajna zasielka nejde vobec cez system posty, preto sa neda vystopovat. pokial si mila pani nevsimla, ked sa posiela obycajny list, tak tam pracovnicka posty da razitko alebo nalepi znamku a tym to hasne. a co jej akoze policia pomozete, sak oni sa tym ani nebudu zaoberat, pane boze to kde sme.
@tkmama ako pise, je to hra o nervy. nenechaj sa zneuzit.
fakt by som jej napisala ako som pisala vyssie, ze pre teba je to uzavrety obchod, chcela obycajne postovne na jej triko, ze ti je luto, ze balicek neprisiel, ale pre teba je to uzavreta zalezitost.
adminovi si pisala nech ti s tym pomoze a tie jej invektivy voci tebe nech stopne.
hlavu hore, nenechaj sa dobehnut a hlavne nerezignuj. 🙂
@localoca Ktovie kde je. Možno príde neskôr. Stáva sa že na triediacej pošte, to zle zadelia a listy pochodia celé
Slovensko. Koľko dní čaká na list? Podľa adresy na liste druhej triedy to nikto nebude hladať.Nerozumiem
vôbec ich vyhrážkam. Ak súhlasila s obyčajnou zásielkou, a máš to ked ste si dohadovali obchod, máš dôkaz.
Ale toto, čo dotyčná dotvára....Hrozné, aký sú ľudia.
ja mam jasne napisane v PP ze obycajne posielam len na riziko kupujuceho, tiez ked si objednavam ja obycajne som ochotna niest toto riziko. predsa ani ja ani druha strana nemozeme za to ked sa zasielka niekde strati a drahsie veci (ja aj banalitu nad 5e) si hadam dam automaticky poslat doporucene alebo ako poisteny balik, za max. 2,20e mi to stoji 😉 ine je ked niekto posle akoze obycajne, skasiruje peniazky nic neposle a potom sa tvari ze nedoslo, aj toto tu uz bolo 😝 a tiez nechapem ako je mozne ze niekedy mi maly balicek postarka prinesie domov a niekedy nie (plati pre doporucenu aj obyc. zasielku), ked som sa na to pytala nevedeli mi povedat na poste 😠
no ked to tu čítam ake su problemy ked sa pošle obyčejne,ja mam zajtra poslať tovar za 7€ a pani to chce obyčajne.Tak to sa na pošte asi odfotim,že som to poslala 😒
@nadhera
@nadhera
@koksatko ja som jej napisala jednu postu tuna z okoli ze tam som to podavala,aby mi uz dala pokoj,a kks ona tam zavolala,no asy mysleli nieco,ako ja jej nebudem nic vysvetlovat,kde ako za kolko som to podavala,napisala som jej ze podam staznost na postu akym sa to nevyriesi tak nech necaka odomna nic,akoze ja jej mam vratit peniaze a tovar co som ja odoslala?tak ten co?ja mam prist aj o tovar a aj o peniaze?
@natalitimk inak, to je vyborny napad toto, odfotit to na poste uz s razitkom a znamkami, ci co to tam lepia na tie obalky 🙂
fotim komplet balenie obycajnej zakazky, ale na poste vam isto nedovolia fotit. to sme tu s jednou maminou prave preberali, ze na poste by boli vsetci sokovani, ked nabehnem a fotim.... 😉 😉 😉 ako zakazka za 60centov odchadza.
@mandragora22 no tak to je dobry napad, len ci sa tu bude dat, dnes idem za tetou na postu, hned prezistim, ci sa to moze, odfotit obalku aj s razitkom. len skoda nie vzdy davaju znamky alebo razitku, mne sa kolko krat stalo, ze obycajne listy davaju bokom a potom razia alebo davaju znamky, ak nestihaju a muju vela ludi.
@koksatko
@natalitimk
u nas stale kopa ludi, nahluchla postarka za okienkom /pisala som tu na MK ,ze poviem 2.tr a nalepi ako na 1.tr. a este hodi dotaz,ze ci vadi? / a ja fotim???? neviem,ci by ma nebrali v kazajke 😀 😀 😀
Musim pochvalit maminu, ktora tu sice chodi ale nic nepredava, ohlasila sa mi na dotaz, kto chodi v meste X do velkoskladu XX. Vyhliadla som si vec za 5,4€ a tukam,tukam a postovne 5€. 😨 Ponukla sa,ze ona tam chodi,pojde na prechadzku s drobcom,kupi a posle. Dohodli sme sa, nepockala ani na € na ucet a uz mi to poslala. 😀 Jasne,ze za 1,2€. 😀 😀 😀
@koksatko asi dva dni dozadu som to pisala, super postarka u nas robi a parkrat sa mi podarilo k nej dostat ,pytam druhu triedu a ona - viete, ja uz automaticky /davam 1.triedu/ . A ked som tam bola v pondelok a ona za okienkom, skrikla som "2.trieda" a dala presne 1,2€. 😀 Vsak si aj myslela, aha ju vadnu. 😀
@localoca no nezavidim ti tuto situaciu. by ma asi porazilo, keby som natrafila na takutu kupujucu. chcela som si ist lahnut k malej, ale tato diskusia ma tak rozhonila, ze sa mi uz ani nechce 🙂.
ja mam nastastie skusenost taku, ze hned pisem postovne doporucene 2. triedou a maminy s tym suhlasia aj pri veci 3€, tak som mala asi stastie na take maminy, ktorym usetrenych 0,60€ nestoji za to, aby prisli aj o peniazky aj o tovar.
ja som mala tiez jednu skusenost, nastastie dobru, chcela som mikinu doporucene, ale predavajucu mi poslala obycajne 1.triedou, bola som prekvapena, ale tak nastastie mi balicek prisiel. napadlo ma az potom, ze som mohla maminu natahovat, ze mi balicek neprisiel. ale to v dobrom, nech si predavajuce davaju pozor, ked niekto chce doporucene tak poslat doporucene a nie, ze ja som zabudla, posielal manzel a podbone vyhovorky. nikdy v zivote by mi nedalo svedomie, ze by mi tovar prisiel a ja by som to zatajila.
napadlo mi, ci je mozne,aby v hodnoteniach predavajucich sa nedalo trosku ulahcit nakupujucim a to tak, ze napr. pri kazdom hodnoteni das okrem popisu - palec hore /ale zeleny puntik/ a ked nie si spokojna,problem, palec dole /cerveny puntik/ . Ak ma niekto 80hodnoteni a 5 zlych kade tade po 8 ich strankach roztrusenych, nemozes to precitat ☹ a tak viem, ze ma 80hodnoteni - 75 dobrych, 5zlych a tie si precitam, kde bol problem.
inak, ked je zasa rec o tom postovnom... vyhodou doporuceneho je, ze mi to postarka prinesie hore do bytu na 7. poschodie, lebo potrebuje podpisat papier... ale raz som si dala poslat tricko obycajne samozrejme na vlastne riziko, ze vsak co, snad pride... vsak aj prislo, nasla som si ho dole na chodbe, v schranke napchata obalka spolovice vytrcala... len ma k tomu napadlo, ze aj takto sa mozu "stracat" zasielky...

@localoca ta zasielka stala 25 € ??? tak to sa na nu uplne vykasli, je to jej problem, ze to chcela obyc. a jej problem, ze to nedala poistit - ak sa to vobec stratilo. mne to skor smrdi spekulaciou. ma tovar doma a skusa "vymahat" naspat aj peniaze 😠