icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

natty53
23. apr 2012

@jonas17 strasne,,súce do charity....

natty53
23. apr 2012

@garzonka dikes,uz sa to vyriesilo...poslala balik na inu adresu,tu co mam zadanu na mmb 🙂

julka154
Odpoveď bola odstránená
heni79
23. apr 2012

Dievčatá, mám dilemu. Stala sa mi taká vec - predala som bundičku, na zips. Posielala som ju určite zapnutú. Všetko ok. A dnes mi pani píše, že zips je zlomený. 😕 Síce si nie som vedomá viny, ale navrhla som, nech prípadne vráti tovar, alebo jej vrátim časť sumy, akože za zips.
Ja neviem, postupujem správne? Ja síce naozaj o chybe neviem, ale zas sa nechcem cítiť vinná. Ja som taký poctivý pako, že všetko opisujem do detailov a mrzí ma, že mi vytkla, že som ju na to neupozornila. Ale však ja som bundu pred poslaním zapla! Ako sa môže zips zlomiť? Mohla som to urobiť nevedomky ja, pri balení? Ale však som to nezapínala ako divoch. Ach jo, čakám, čo napíše.

sisaha
23. apr 2012

@heni79 nech ti to odfoti...a uvidis, ci to bolo možné...

heni79
23. apr 2012

@sisaha
Neviem si predstaviť ako by to odfotila. 😕
Už napísala, že súhlasí s vrátením časti peňazí. Tak jej uhradím nový zips a budem mať pokoj. Ja stále premýšľam, či som niečo nepokašľala pri balení. Takto budem mať svedomie na 150% čisté. 😀

danielllka
23. apr 2012

@jonas17 no akože otras!! A ešte bude drzá a trvať na nejakom posudzovaní, či čo.. Mne je aspoň každá jedna ochotná vrátiť peniaze, namiesto doťahovania.. aj keď znechutená som tak či tak..... Daj nick predávajúcej, nech sa jej vyvarujeme- aj na čiernu listinu by som ju hodila, keď je drzá a nechce vrátiť peniaze! Takým konaním už nepredá ani šnúrky do topánok!

jonas17
23. apr 2012

tak tieto sandále stáli 7€. keby mi bola napísala, že su také, tak ich nechcem, ja sandále na dvor nepotrebujem, som jej napísala, že keby stáli 2€, tak ich nekúpim, ona by ich vraj za 2e nedala, lebo podľa nej sú v poriadku, že čo chcem za 7e. a že ked dám fotky, tak to nemusí byť pravda...teda neviem, či som to teraz namaľovala, či čo. najradšej by som ich rovno vyhodila a vykašľala sa na to, ale prečo by jej to malo len tak prejsť a mala by mať moje peniaze za toto? ona ich totiž mala odfotené zhora, špice nebolo vôbec vidno, a mňa ani nenapadlo sa pýtať, v ako stave sú špice, šak po troch týždňoch sporadického nosenia to nikto takto nedokáže skopať. a ešte vraj kožené! ja som kúpila nedávno elefanten, nosené, no vyzerajú ako nové, bez jedného škrabanca. fakt mi nenapadlo sa jej vypytovať, a ktovie, či by mi bola povedala pravdu, ked tieto sú podľa nej v pohode, lebo stáli 20e...

sisaha
23. apr 2012

@heni79 preco by to nemohla odfotit? co ak si vymysla? ved zips nie je vyparana nitka, ktoru nemozno odfotit?

sisaha
23. apr 2012

@jonas17 ja by som ich ani za 2 eura nekupila. Tie sandale urcite nie su nosene iba 3 tyzdne. A nezahadzuj ich do kosa, ale pekne na nu pritlac, nech ti vrati peniaze. Poziadaj o pomoc admina, daj sem ten jej nick a dufam, ze si jej dala riadne negatko.

danielllka
23. apr 2012

@heni79 súhlasím s @sisaha, nech odfotí ten zlomený zips- normálne zblízka, kde je to zlomené- čo ak si vymýšľa, lebo chce bundičku lacnejšie? 😝 Nechcem nikoho krivo obviňovať, ale možné je tu všetko...

sisaha
23. apr 2012

@danielllka presne tak, treba dôverovať, ale aj preverovať.. 😉

bendy
23. apr 2012

@jonas17 otrasné sandale, to by som sa teda hanbila aj na bazár dať. Podla mna to už patrí do koša. Ani 50 centov by som za ne nedala. Za kolko si ich kúpila?

bendy
23. apr 2012

aha už čítam

cicus13
23. apr 2012

@jonas17 sú otrasné, že sa tá mamina nehambí predávať fuj !!! to by som hodila do koša, alebo tak akurát na dvor a potom do koša !!
Mne je jedna mamina poslala akože zadarmo tenisky na donosenie k objednávke 😠 ale tenisky sa rozlepovali, podrážka sa rozlepovala a boli roztrané 😠 😠 😠 takže išli rovno do koša 😠 😠 akurát ich mohla vyhodiť ona a nie ich ešte poslieť. Ja toto nepochopím, ja by som sa pod zem prepadla takúto haraburdu vôbec poslielať.

bendy
23. apr 2012

@jonas17 veru aj ja by som na nu pritlačila ved 7 eur nieje málo.

karmenta
23. apr 2012

@jonas17 já ted prodávám boty (jsou teda zimní, ale pro ilustraci), které malá opravdu nosila sporadicky taky necelý měsíc a kdyby mi to nebylo blbé napíšu že jsou úplně nové, protože na nich není ani škrábaneček. Ty tvoje koupené boty jsou nošené sporadicky 3 týdny, ale celým sídlištěm. To bych určitě chtěla peníze zpět a to vč. poštovného, protože toto není možné :(

jonas17
23. apr 2012

@sisaha ešte som jej nedala negatko, lebo stále čakám, že sa spamätá. vraj si mám poslúžiť, ked ju chcem potopiť, lebo ona vie, ako to tu chodí...čo ked nemohla byť na nete, tak jej nechcem ublížiť, ešte chvíľu počkám a šupnem sem jej nick...vraj sa snažím zbaviť niečoho, s čím nie som spokojná...nemohla mi vrátiť peniaze a nepísala by som jej raadšej nič, no chcela "súd"...tak to tu má..

adahk
23. apr 2012

@jonas17 hrozné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, to by som nedala ani darom, fuj!!!! pýtaj naspäť peniaze, toto je nehorázna drzosť.

julka154
23. apr 2012

jonas17 pytacj prachy speť daj sem nick!!!!nech si herečku pozriem 😠 😠 😠

sisaha
23. apr 2012

@jonas17 myslim, ze zbytocne cakas a hadzes jej sancu. Negatko jej daj hned a jej mozes napisat, ze ho zmiernis, ak ti vrati peniaze. Seriozny predajca je ten, kto riesi problem hned. Ak niekto zaujme postoj, ze si mas posluzit si je vedomy, ze konal neseriozne a snazi sa zarabat za kazdu cenu.

halit13
23. apr 2012

@jonas17 nick?

bendy
23. apr 2012

@jonas17 však za také topánky sa môže hanbiť. Ja som nedávno predala za 7 eur sandale protetika a boli fakt ako nové

jonas17
23. apr 2012

už začiatok nášho obchodu bol divný, ja som chcela poslať obyčajne, nemám s tým žiadnu zlú skúsenosť a to mi týždenne chodia aj tri balíky, pokiaľ niekto vyslovene nestojí na tom, že obyčajne neposiela, tak si to beriem na vlastnú zodpovednosť...poštárka je moja kamarátka a nosí mi to do ruky priamo..tak napísala, že dobre, že potom euro naviac, tak reku, šak to stojí len 60 centov..mne fakt nejde o tých pár centov, ale potom si radšej doložím 20 a mám to doporučene, nie? tak som jej zaplatila len tých 60, že ak by to stálo viac, že doplatím..ale sa neozvala, tak asi aj u nich na pošte stojí obyčajné poštovné 60 centov. ja nikdy nikomu, ked predávam, takto nezaokruhľujem...

bendy
23. apr 2012

@jonas17 veru daj nick aj ja som zvedavá 😉

danielllka
23. apr 2012

@jonas17 napíš jej, že keď Ti nebude ochotná vrátiť peniaze, rozmázneš jej meno v diskusiách, dáš ju na čiernu listinu, plus nahlásiš adminovi- keď jej stopne predaj, môže potom predávať na ulici susedom, či kamarátkam- keď jej to stojí za tie sandále.. keď to nejde po dobrom... 😠

evca35
23. apr 2012

@jonas17 ani ja by som také sandálky nepredávala. Určite by som trvala na vrátení peňazí.

sisaha
23. apr 2012

@danielllka
@jonas17 presne tak, len ked sa aj kupujuci budu riadne branit, tak sa to tu od neserioznych môže očistiť tým, že budu stopnutí...

jonas17
23. apr 2012

nick má vixi..hodnotenia má sa mé dobré...a to ani nehovorím, že boli špinavé, na podrážke ešte minuloročná tráva, ale dobre, umyla by som si to, ale tak sa nepredáva, ja ešte pred tým, ako balík zabalím, tak aj periem..tak toto pripustila, že hej, nevyšuchala ich...

danielllka
23. apr 2012

@sisaha presne tak, veď na takú osobu a jej podobné môžme doplatiť koľké.... a ona sa nabalí...