Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@nadhera
@nikolca
@zanika1983
@pipka Dievčence, neuveríte, botasky prišli, a stav zodpovedá popisu-sú super. Nechápem, prečo si tá osoba takto komplikuje život. Ale myslím, že keby som nezistila, ako sa volá, a nepostrašila ju, tak by ani neprišli.
@mmacca ahoj, aj mne to pripadá ako výhovorka, ak to posielala cez IB...lebo tam mi vždy vypíše, že sa transakcia nedá uskutočniť, ak sa náhodou pomýlim a dám zlý kód banky, alebo dám menej číslic (ak je menej napr len 9, tak musím začínať 0 a potom číslo účtu)...no, ak to posielala poštovou poukážkou (alebo priamym vkladom v banke), tak peniažky sa jej môžu vrátiť...keď sa pomýli...
baby prosim vas,chcela by som nieco kupit od jednej predavajucej a ma tam v popise,ze tovar kupila vo viedni.ma tam aj fotky tovaru a na jednej je sfoteny obal s cenovkou kolko to stalo povodne a je tam suma v slovenskych korunach a pod tym suma v eurach .je to mozne,ze by v rakusku preratavali venu tovaru na slovenske koruny ??? sa mi to nezda nejako...
no mna napadlo,ze prelepila cenovku aby akoze tovar vyzeral,ze bol drahy a pri tom ho mohla kupit na slovensku vo vypredaji ...
@denotka ahoj, našťastie to dobre dopadlo🙂... tak ako ja s tou kabelkou nextkou, niekde som tu o tom písala...konečne ju mám a je tiež v super stave🙂...jáj...ale po vyše dvoch týždňoch - skoro až troch ...a tiež až po mojich správach cez web, e-mail a aj cez bazárik a ...aj na pokeci som ju hľadala...
@ewana73 ahoj, ak ho kúpila po roku 2010, tak sa slovenské koruny neuvádzali, na cenovkách sa píše len xy eur (SK-ako cena pre Slovákov...(cena tovaru u "susedov" sa už nepreratúva na sl. koruny...) tak príliš tomu nerozumiem...ja som mala (možno ešte mám) krabice od topánok, ktoré som kúpila tu v SR, tak tam bola uvedená cena v euro a pod tým prerátaná na sl. koruny...ale...veď sa spýtaj priamo predávajúcej, možno jej vysvetlenie bude úplne v pohode a nejde tu o žiadne cenové špekulácie😉...za to nič nedáš a nič sa ti nestane 😉
ahojte, prosim mate skusenosti na mmb,ze ste kontaktovali adminov a ked ano ako? Lebo poslala som pani peniaze za tricko a odvtedy sa neozvala,vymazala inzerat a aktivna je kazdy den. Dakujem
dievcata, poradte mi prosim, ako co najlacnejsie poslat detsku postel? Postel by sme posielali v demonte a este aj matrac k tomu... postou by to asi nezobrali, rozmyslam, ze tym kurierom SP, neviete kolko to stoji a ako to treba zabalit? Este som neposielala takuto vacsiu vec... dakujem
@natty53 kontrola1@mimibazar.cz klikni si na stranku mmb a celkom v pravo na pomarancovej liste, co je pod zelenou je, kontaktujte nas a tam to najdes
@alusha ja som posielala kocik 2 komb. kurierom posty a stalo ma to s poistenim 7,50€
Baby, som strašne sklamaná.. musím sa znova posťažovať ☹ Ja už fakt neviem, či serióznych a čestných predávajúcich je stále menej a menej, pomaly sa vytrácajú, alebo len ja mám v poslednej dobe samé zlé skúsenosti- už ma to fakt odrádza tu nakupovať ☹ Kúpila som synovi dres Arzenal- na MMB- pani ho opisovala ako zachovalý. Moja otázka napriek tomu znela- ako vždy- či nemá nejaké fliačky, dierky, alebo iné poškodenia. Pani odpísala, že nie, že je bez poškodenia, že syn ich má veľa a stále ich zunuje.. Dres prišiel, rukávy aj goliér namiesto bielej šedé- pofarbené- a okrem toho samý fľak- na rukáve aj prednom diely, zadnom diely... 😖 Čiže handra.... Som zvedavá, ako zareaguje, ale už ozaj nemám energiu toto stále dookola riešiť... raz sú to šaty, potom teplák. súprava, rifle, potom dres.. som z toho hrozne smutná a sklamaná ☹
@skeblicka77 dakujem,lebo presne takto som to robila vcera a mail sa mi vratil 😒
@natty53 A komunikuje ta predavajuca s tebou ci vobec nereaguje na odkazy? Ako je to dlho, co si poslala peniaze? Ake ma hodnotenia?
Ak nekomunikuje, hoci je prihlasena ale vobec neodpoveda, kontaktuj cez odkazy http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=43078
@danielllka presne viem, o čom hovoríš...ja stále riešim tie moje sandále...predávajúca mi napísala, nech tu dám fotky, aby nás nestranní "rozsúdili"..nechápem, čo má kto súdiť. ja tie sandále vidím, v opise nebola zmienka o okopaných špicách, v skotočnosti sú okopané, tak čo vlastne má kto súdiť? sandále boli vraj nosené 3t sporadicky, tak počítam s tým , že dieťa malo medzitým na nohách aj tenisky, iné sandále, papuče..nechce sa mi už toto riešiť, peniaze mi nechce vrátiť, tiež ma už nebaví tu nakupovať...a ani koža to nebude, tá sa tak neodlupuje...teda aspoň som takú kožu nevidela..som už z toho unavená, ťahá sa to od štvrtku, ešte nakoniec povie, že som ich znosila ja, odpisuje mi pomaly raz za dva dni..

@nikuska27bb ahoj, aké je to rôzne🙂 a ja som si vždy myslela, že to trvá deň podania+2 dni...t.j. na tretí deň peniažky mám (ak mi ich posiela kupujúca poštovou poukážkou na adresu (a nie na účet) a potom si ich prevezmem od poštárky, alebo mi ich vyplatia na pošte pri okienku...)
ps: ale aj tak je najlepšie, keď mi peniažky posielajú na účet 😵 - potom môžu byť poslané aj tou poštovou poukážkou (aj adresu napíšem, ak je to nutné🙂...)...ak sú už na účte, tak mi len pípne sms 😀