icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

irriss
24. apr 2012

@nadhera
no ja jim to ZRALA sakra dlouho..skoda slov 😒 😒 😒

sisaha
24. apr 2012

@nadhera mne dnes prisiel balik od mamy, pasky som odlepila a krabica sa este zíde.. 😉. Naco kupovat nove, alebo pytat dalsie peniaze od kupujucich akoze balne?

irriss
24. apr 2012

@sisaha
Vhodne jsou krabicky od parfemu a drogerie celkove..zkuste si vypytat na predajni 😀 😀 😀

sisaha
24. apr 2012

@irriss od parfemu mi nezoberu - to tiez musi mat nejaku minimalnu velkost, ale zatial ich mam dost a zas az tak vo velkom nepredavam 😀

dreamer4
24. apr 2012

Baby, ako riesite, ked nieco darujete (chcete pomoct socialne slabsim maminkam) a ozve sa vam neregistrovana holka, a ta len necha na seba tel. cislo, ze ja sa mam ozvat, ked chcem jej darovat veci???? je mi jej luto....ale divny pristup...nie? ci neregistrovany nemozu na MK komunikovat s predavajucim?

irriss
24. apr 2012

@dreamer4
rada: pokud mas dobre srdce,a nechces se "zranit" ,-tak jedine osobne.. 😉
a nejlepe, kdyz si ve svem okoli vytipujes nejakou maminku sama a budes se tesit v parku z toho, ze to jeji deti nosi a dela jim to radost.
Na slepo uz NIC nedam 😎 😒 😠

dreamer4
24. apr 2012

snazila som si vybrat maminku s detickami, ktora je sama atak......sak ja mam dobry pocit aj tak.....a ked niekto ma srdce nieco vzat a dalej pripadne predat...tak sa moze hanbit., nie?

irriss
24. apr 2012

@dreamer4
Ja uz jsem to sem psala nekolikrat..
tak jen v rychlosti..
ja jednam uz jen osobne a cilene..protoze kdysi jsem naletela tatinkovi dvojcat, ktery udajne zustal sam s detma, jeho manzelka a maminka dvojcatek u porodu zemrela..
No ukazalo se, ze jsem mu zasobila nove otevreny second-hand..a ON nebyl ON ale ONA 😠

skeblicka77
24. apr 2012

@dreamer4 no veru, najlepsie je osobne, suhlasim s
@irriss , ja som tiez tak darovala osobne... 😉 😉 😉

nadhera
24. apr 2012

@dreamer4 uz som pisala,zopakujem - davala som ciganecke so 4mi deckami veci, ktore uz by som nepredala - boli celkom pekne. Ona vsak ako som neskor zistila - veci predavala v osade ☹ Vsetko hadzem do kontajnera a kto najde, ma 🙂

martinka17
24. apr 2012

@dreamer4 darujem známym 😉 alebo mrkni do témy slobodné mamičky, veľmi nežije, ale myslím, že niekto sa ozve 😵

denotka
24. apr 2012

@jonas17 no to je čistá hrúza tie sandálky, ani za 1€ by som ich nekúpila, fuj. Presne vedela milá pani, ako to má nafotiť, jednoznačne ide o zavádzanie, okamžite by mala vrátiť peniaze, prevod trvá max. 48 hod, podľa zákona, medzi rovnakými bankami je to ihneď. A ona ešte potrebuje rozsúdiť??? Ja by som jej dala 2 dni na vrátenie peňazí, a to na minútu presne, a ak by som ich dovtedy nemala, napísala by som negatko ako hrom a kontaktovala by som admina. A daj nick, aby sme vedeli, kde nemáme nakupovať 🙂 pretože keď má takýto prístup, tak nie je o čom...

petkave
24. apr 2012

@mery.maja ja som tu zlé miery riešila minulý týždeň. Pani uviedla šírku 28 cm, ale ja som namerala 33 a to bolo môjmu synčekovi veľa. Nakoniec sme sa dohodli na vrátení tovaru. Ty to máš asi ťažšie, keďže pani nekomunikuje 😖

irriss
24. apr 2012

@nadhera
nadhera, to je nadhera..resignace zvitezila nad "bojem" a dobrou mysli i srdcem!! 😀 😀 😀

petkave
24. apr 2012

@irriss Ty si tu zase? Či ešte stále? Inak, s tým sekáčom som to teraz čítala. Tak to je fakt, že sila. To mi rozum neberie! 😠

irriss
24. apr 2012

@petkave
Ja jsem rychlik..chodim rychle, myslim rychle, varim rychle...to ostatni "rychle" dela muj muz.. 😎 😎 😔 😔

Ja jsem stihla uvarit, uklidit, dozehlit i udelat jahodovy dort - piskot, na nem zloutkovy krem, na nem jahody a polity zelatinou..

Mam dnes odpracovano. deti jsou zalezle s knizkou, manzel s milenkou ..pardòn s televizi.. 😎

sisaha
24. apr 2012

@irriss mnam, dala by som si...dajme si rano stretko, prines tu uzasnu tortu, ja spravim kafe 😉

irriss
24. apr 2012

@sisaha
uuplne jednoducha, ver never za 20 minut hotova..jo, hodilo by se mi, kdyby si nekdo kus odkrojil...ja drzim dietu a svadi mne.. 😠

petkave
24. apr 2012

@irriss tak to si moja krvná skupina, mne môj muž občas hovorí, že nie som aktívna, ale až rádioaktívna 😀

irriss
24. apr 2012

@petkave
ty si u toho poustis "raaaaaaaadio"?

bacha, jsme mimo temy....tady jsou sice skusenosti - ale s prodavanim, ne se s......... 😉
Najdi temu, klidne se zasmeju.. 😉 🙂

jonas17
24. apr 2012

@denotka vraj mi už peniaze poslala, sandále si mám nechať, alebo vyhodiť, a záver:"víťazstvo pre váš team!" 😀 tak táto téma je môj "team" 😀 a to, že ma obviní, že som sandále znosila ja, mi bolo jasné už z jej druhého IP, ked mi napísala:"fotit mozte, len ktovie ci to bude ten isty stav ako som poslala. Na mojich fotkach skutocny stav, co su retusovane? za dve eura by som ich nikdy nedala!" tak teraz neviem, čo s nimi urobím. nechcete ich niektorá zadarmo? rozmýšľam, že ich hodím na bazár zadarmo, lebo ešte ma obviní, že ich nosíme...

petkave
24. apr 2012

@irriss Dnes som odpísala na inzerát - milé šaty, také slávnostnejšie. Veľkosť 36. Chcela som rozmery.A pani mi napísala, že dĺžka je 55 cm a sú pod kolená. Tak som rozmýšľala, že aká vysoká (nízka) by som musela byť, aby mi boli po kolená 😅

petkave
24. apr 2012

@jonas17 Ja by som jej ich poslala späť a pribalila jej aj nejaké deravé ponožky k tomu 😀

irriss
24. apr 2012

@petkave
panenka z porcelanu 😀 😀 😀

jonas17
24. apr 2012

@petkave ved možno merala dlžku od pása 😀 rada by som jej ich poslala, ale nemám jej adresu, lebo ten som ju vyhodila, teda nie ja, ale moja mama, balík prišiel k nej, ja som vzala domov len sandále a až neskôr, ked som sa spamätala, mi došlo, že nemám adresu, ale tak som si myslela, že mi ju napíše pani... 😝

denotka
24. apr 2012

@jonas17 poslala by som jej ich nazad, dokonca doporučene - z princípu by som sa na ne nemohla pozerať, a ani ťa potom nemôže obviniť, že ich nosíš, a máš peniaze, nedajbože že ich predáš.
jej hodnotenia som čítala, fakt škoda, že si niekto s peknou kopou kladných hodnotení takto pokazí imidž, mohla to vyriešiť hneď k tvojej spokojnosti, a pekne mohla fungovať ďalej.

irriss
24. apr 2012

@jonas17
co ma za cislo mala?

- ja uz si nevzpominam na cislovani.. 😒

benne
24. apr 2012

@jonas17 toto je niečo obdobné ako momentálne riešim ja.. vec bola v stave ako tie sandále, nositeľná na 0%, ale predávajúca si ju vyžiadala späť, má to vrátené a prebraté od štvrtka a ja stále čakám na peniaze.. skôr som tiež čakala, že mi odkáže danú vec vyhodiť a vráti rovno peniaze, ale budiš, poslala som jej to.. očividne som spravila chybu, že som nezapojila do debaty aj tento "team" 😅 😅

petkave
24. apr 2012

@jonas17 @irriss fakt doteraz nechápem, ako to myslela tú dĺžku. Hádam sa ešte ozve a vysvetlí mi to 😲 Lebo od ramien po kolená 55 cm určite nemám 😅 A to je asi aj škoda, lebo tie šaty sa mi veľmi páčia 😅

irriss
24. apr 2012

@petkave
no ja myslela, ze to bude zrejme obleceni pro porcelanovou panenku..ta, co sedava na posteli... 😉 pro ozdobu..
posli mi link, at se mrknu..
Vis proc mne to napadlo? Protoze jsem takto nedavno jezdila na netu s kamoskou tady z MK a zamilovali jsme se do super kocarku..ale az za pomerne douho, jsem si vsimla, ze je to kocarek pro panenku.. 😠
ale visel na netu mezi opravdovymi.. 😒