Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Baby, ako riesite, ked nieco darujete (chcete pomoct socialne slabsim maminkam) a ozve sa vam neregistrovana holka, a ta len necha na seba tel. cislo, ze ja sa mam ozvat, ked chcem jej darovat veci???? je mi jej luto....ale divny pristup...nie? ci neregistrovany nemozu na MK komunikovat s predavajucim?
snazila som si vybrat maminku s detickami, ktora je sama atak......sak ja mam dobry pocit aj tak.....a ked niekto ma srdce nieco vzat a dalej pripadne predat...tak sa moze hanbit., nie?
@dreamer4
Ja uz jsem to sem psala nekolikrat..
tak jen v rychlosti..
ja jednam uz jen osobne a cilene..protoze kdysi jsem naletela tatinkovi dvojcat, ktery udajne zustal sam s detma, jeho manzelka a maminka dvojcatek u porodu zemrela..
No ukazalo se, ze jsem mu zasobila nove otevreny second-hand..a ON nebyl ON ale ONA 😠
@dreamer4 darujem známym 😉 alebo mrkni do témy slobodné mamičky, veľmi nežije, ale myslím, že niekto sa ozve 😵
@jonas17 no to je čistá hrúza tie sandálky, ani za 1€ by som ich nekúpila, fuj. Presne vedela milá pani, ako to má nafotiť, jednoznačne ide o zavádzanie, okamžite by mala vrátiť peniaze, prevod trvá max. 48 hod, podľa zákona, medzi rovnakými bankami je to ihneď. A ona ešte potrebuje rozsúdiť??? Ja by som jej dala 2 dni na vrátenie peňazí, a to na minútu presne, a ak by som ich dovtedy nemala, napísala by som negatko ako hrom a kontaktovala by som admina. A daj nick, aby sme vedeli, kde nemáme nakupovať 🙂 pretože keď má takýto prístup, tak nie je o čom...
@petkave
Ja jsem rychlik..chodim rychle, myslim rychle, varim rychle...to ostatni "rychle" dela muj muz.. 😎 😎 😔 😔
Ja jsem stihla uvarit, uklidit, dozehlit i udelat jahodovy dort - piskot, na nem zloutkovy krem, na nem jahody a polity zelatinou..
Mam dnes odpracovano. deti jsou zalezle s knizkou, manzel s milenkou ..pardòn s televizi.. 😎
@denotka vraj mi už peniaze poslala, sandále si mám nechať, alebo vyhodiť, a záver:"víťazstvo pre váš team!" 😀 tak táto téma je môj "team" 😀 a to, že ma obviní, že som sandále znosila ja, mi bolo jasné už z jej druhého IP, ked mi napísala:"fotit mozte, len ktovie ci to bude ten isty stav ako som poslala. Na mojich fotkach skutocny stav, co su retusovane? za dve eura by som ich nikdy nedala!" tak teraz neviem, čo s nimi urobím. nechcete ich niektorá zadarmo? rozmýšľam, že ich hodím na bazár zadarmo, lebo ešte ma obviní, že ich nosíme...
@petkave ved možno merala dlžku od pása 😀 rada by som jej ich poslala, ale nemám jej adresu, lebo ten som ju vyhodila, teda nie ja, ale moja mama, balík prišiel k nej, ja som vzala domov len sandále a až neskôr, ked som sa spamätala, mi došlo, že nemám adresu, ale tak som si myslela, že mi ju napíše pani... 😝
@jonas17 poslala by som jej ich nazad, dokonca doporučene - z princípu by som sa na ne nemohla pozerať, a ani ťa potom nemôže obviniť, že ich nosíš, a máš peniaze, nedajbože že ich predáš.
jej hodnotenia som čítala, fakt škoda, že si niekto s peknou kopou kladných hodnotení takto pokazí imidž, mohla to vyriešiť hneď k tvojej spokojnosti, a pekne mohla fungovať ďalej.
@jonas17 toto je niečo obdobné ako momentálne riešim ja.. vec bola v stave ako tie sandále, nositeľná na 0%, ale predávajúca si ju vyžiadala späť, má to vrátené a prebraté od štvrtka a ja stále čakám na peniaze.. skôr som tiež čakala, že mi odkáže danú vec vyhodiť a vráti rovno peniaze, ale budiš, poslala som jej to.. očividne som spravila chybu, že som nezapojila do debaty aj tento "team" 😅 😅
@petkave
no ja myslela, ze to bude zrejme obleceni pro porcelanovou panenku..ta, co sedava na posteli... 😉 pro ozdobu..
posli mi link, at se mrknu..
Vis proc mne to napadlo? Protoze jsem takto nedavno jezdila na netu s kamoskou tady z MK a zamilovali jsme se do super kocarku..ale az za pomerne douho, jsem si vsimla, ze je to kocarek pro panenku.. 😠
ale visel na netu mezi opravdovymi.. 😒

@nadhera
no ja jim to ZRALA sakra dlouho..skoda slov 😒 😒 😒