Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@sharka17 aký ma nick?môžeš ju napísať na čiernu listinu,tu na fore
Písala som už aj adminovi, len zatiaľ som nedostala žiadnu odpoved. Ano bola to nosená súprava Nike za 19 euro aj s poštovným. Bez poštovného bola za 15 euro. jej nick je Rompet07. A to niečo také existuje tu ako čierna listina?
no ja som chcela mať tú súpravku hned na druhý deň. Len bohužial prešli dva mesiace...
prosím kde tu nájdem tú čiernu listinu. dakujem
@mamkakatka mamička dakujem Vám
kocky,neviem ci sa to tu uz preberalo,jedna sa o "balne" mala som zaujem o jednu vec za 2€ maminka mi napisala ze balne 0,60€ !! nie je to trochu privela? ja balim do plastovych obalok ,ktore si objednavam z netu,ale nepytam si za ne ani cent...takze v tomto pripade by ma to vyslo 2+0,60+1,20 cize 3,80€
@klody1010 No je to veľa, ale je to na každom predávajúcom, či si bude pýtať balné, koľko bude pýtať za poštovné, či len tak, koľko bude v skutočnosti ozaj platiť alebo si tam priráta aj spálené kalórie z cesty na poštu... A druhá vec je, či na také podmienky kupujúci pristúpi. Ak s tým nesúhlasíš, nekúp...
@li_la no v podmienkach to nemala,napisala mi to az ked som mala uz vazny zaujem,keby to bola nejaka "symbolika 0,20€ co tak zhruba tie obalky vychadzaju tak nepoviem,ale 0,60€ ??!! ...co sa tyka postovneho,tak to sa sa priratava podla toho ako kupujuci ma zaujem ,ja ked som lenivy vytiahnut vahu 😉 tak si radsej vypytam menej
Aj mne sa stalo niečo podobné 19.4. som previedla jednej predávajúcej na účet 22e a dodnes nič ani peniaze ani tovar ani neodpovedá už som to postúpila aminovi stránky doteraz som komunikovala len zo slušnými mamičkami .
Predávajúca pochádza z Púchova a ja som od TN tak sa mi nedá za nou íst doteraz som myslela že to je len nedorozumenie ale ona nereáguje ani na internú poštu je to blondinka1108.
rompet07...je to moja byvala svagrina a moze sa hanbit zato co robi!!!!!!!!!!!! je to fakt necestny a falosny clovek 🙄 🙄 🙄 🙄
@klody1010 je to strašne veľa, ak to nemala v podmienkach, tak ja by som to nekúpila. Žiadať si tretinu z ceny ako balné????? Nech si to balné dá do ceny tovaru a nie takto. Nenájdeš tú vec aj u inej maminky? A kúpiš bez balného 😉
Ešte nie najskôr som jej mala napísat internú poštu na nu vôbec nereágovala tak idem napísat adminovi dúfam že on si s takýmito predávajúcimi vie poradit.
Je mi luto že sa aj takéto niečo môže stat na modrom koníku doteraz som bola s mamičkami velmi spokojná ale už nakupujem s obavami či mi pošlú čo so m si zaplatila dúfam že môj problém admin stránky vyrieši aj tebe želám aby sa to vyriešilo skoro a kladne treba dúfat že vedia aj s takýmito nezodpovedními predávajúcimi zatočit.
Ano potom sa ozvem dúfam že to dobre dopadne

@sharka17 ona predava ako profesional,to bola nosena suprava?skus požiadať o pomoc admina ked sa s nou neda,aky ma nick?