icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

monulicka
7. máj 2012

@nikolca nam ked chyba stitok a viem ze to je ta-ktora znacka, tak ju tak aj predavam..a do inzeratu aj pisem ze chyba stitok,ale za originalitu znacky rucim..a este sa nikto nestazoval. ale je a jpravda, ze som predavala take notoricky zname veci danej znacky, ze boli rozpoznatelne aj bez stitku 😀. Alebo, este: napr. v na zimu som kupila drobcovi baranicu a sal v Zare....stitky tam boli tak debilne nepohodlne ze sli dole..ale predavat ich budem pod danou znackou - k tomu som si stiahla link a obrazky z netu, ktore mozem potom nakupujucej predlozit ako potvrdenie originality... 😉

loren
7. máj 2012

to mam najradsej ked mam o tovar zaujem predavajuca mi napise ze mi vecer posle mieri ,neposle a potom sa mi ospravedlni ze bola odcestovana a posiela mieri o skoro 21 hod a rano ked jej o 8-30 odpisem ze nech mi posle cislo uctu teda mi na to odpise ze su uz predane ,tyka sa to predavajucej ivana55 😠

stanislavao
7. máj 2012

@loren no super - to je dobra blbost. preco to predala a kde komu, ked nebola pri pc? mne sa tiez stalo nie raz, ze mi napisala, e miery posle vecer a neposlala ani po dnes nic a ved je este stale na predaj. ale ja take predavajuce kaslem. ja sa im hadam nebudem doporosovat za miery. nechce predat, nech si necha a nech jej to tam trci rok. to sa mi uz nie raz stalo.

31majka12
7. máj 2012

@loren a stiahla uz ten tovar z predaja?
ked je to uz akoze predane?

mery.maja
7. máj 2012

🙄 🙄 🙄 fakt vazne neviem pochopit naco je dobré ked niekto zavadza v rozmeroch!!!niektore maminy by sa mali zamysliet nad tym,aby sa konecne zamedzilo taketo "pomýlenie sa" v rozmeroch,chapem ked niekto omeria o 1 cm hore dole...ved ok ,ale 4-5 a viac cm 😕 😕 no som vaaazne sklamana ,predat vsetko za kazdu cenu no hmm 😒

gemini2
7. máj 2012

ja uz som z toho bazariku riadne zhrozena.....niektore veci su tu aj trikrat predrazene......ved to uz nie je normalne. neviem, co tym niektore maminy sleduju ale taky biznis sa mi nepaci..... ☹

333levica
7. máj 2012

vcera mi napisala kupujuca ktorej som na dobierku poslala , cela suma 5e , ze pise za nu sestra lebo je pani v nemocnici a potom si prevezme balik. No neviem 5e. Preco nenapise rovno ze musi pockat na peniaze alebo tak ? ale takto klamat. tak som odpisala ze dovtedy dufam ze ho prebere. moze aj niekto iny prevziat balik, manzel alebo sestra ? dakujem , tak budem trpnut

ivett1
7. máj 2012

@nikolca ahoj, vôbec košieľku nemusíš predať pod inou značkou, ulož si túto fotku a keď ho budeš predávať, tak ju "prilož" a je to...😉

nikolca
7. máj 2012

@ivett1 ahoj,to aj mna napadlo,že fotku si necham uloženu a potom ju len pridam 😉

loren
7. máj 2012

napisala mi ze kto skor pride ten skor melie 😒

loren
7. máj 2012

@31majka12 uz ano hned ako som ju ziadala o cislo uctu

31majka12
7. máj 2012

@loren tak bolo to od nej dost nevkusne,nakolko napisala tie rozmery.tak asi vedela ze mas o tovar zaujem.
Kolko takych predavajucich je tu...ach jaj... 😠

pattinka
7. máj 2012

@gemini2 Tak to máš teda pravdu, ja keď som v sobotu napísala tu na MK do fóra, že niektoré maminy predávajú veci z činaku za 1,5 nasobok ceny ako v obchode a je to už aj pár krat prane - tak sa do mňa asi 4 ženy tak pustili, že keby mali na mňa dosah tak ma ukameňujú - a pozriem na ich bazárik - čuduj sa svete - každá z nich to tu má ako vedľajšiu zárobkovú činnosť - najradšej by som ich bola rozkusala a tak som sa len odhlasila a hotovo --- ale bola som z toho na nervy - vraj nech nepohoršujem maminy, ktoré u nich s radosťou nakupujú - a ja na to, že asi sú slepé, že takéto ceny sú v obchodoch už s nejakou značkou - aj keď vo výpredaji ☹

gemini2
7. máj 2012

@pattinka ja mam vo zvyku takej dotycnej hodit link na danu vec, kde sa da kupit nova a ovela lacnejsie.....ved nech sa spamätaju. a viac to neriesim, ale minule ma to uz riadne vytocilo.....ved je tu takych coraz viac 😠 😠

1bodka
7. máj 2012

co mam spravit s predavajucou, ktora mi posle zle rozmery, potom sa na 3 maily v ktorych sa chcem s nou dohodnut ani neozve a ked jej poslem balik naspat tak si ho ani neprevezme ☹ a este je drza, ze nech sa nechovam (ja!) ako primitivna zena a mam si to dat do svojho bazariku 😝 😝 😝

traktor
7. máj 2012

@1bodka.... tu , kedze to nechce riesit, daj jej negatko + jej napis, ze to budes riesit cez admina..kedze udala zlu mieru, mas narok na plnu sumu + spätne postovne..a ziadne take, ze si to mas predat..ona urobila chybu, nie ty..

1bodka
7. máj 2012

to som jej pisala, ze ak si to neprevezme tak to budem riesit cez hodnotenie a cez admina a ona mi odpisala, citujem v povodnom zneni : nechovajte sa jak jedna primitivna žena a nevyražajte sa mi budte tak dobra ja som tieš kupila malu vec ovela drachšju jak vy a dala sopm ju na bazar a predala som ju a nerobyla som stoho historku ........

1bodka
7. máj 2012

@traktor to som jej pisala, ze ak si to neprevezme tak to budem riesit cez hodnotenie a cez admina a ona mi odpisala, citujem v povodnom zneni : nechovajte sa jak jedna primitivna žena a nevyražajte sa mi budte tak dobra ja som tieš kupila malu vec ovela drachšju jak vy a dala sopm ju na bazar a predala som ju a nerobyla som stoho historku ........

csikike
7. máj 2012

@1bodka uz len ten pravopis naznacuje s akou osobou mas docinenia ☹

traktor
7. máj 2012

@1bodka tak sa *nevyhrazaj* a ries..dala si jej uz negatko?ak nie, tak je najvyssi cas..a kontaktuj admina 😉

1bodka
7. máj 2012

@csikike ano, idem jej dať hodnotenie, dufam ze ona neposle hned aj mne ☹ a idem pisat aj adminovi .... ďakujem

traktor
7. máj 2012

@1bodka ak ti ho da, admin ti ho zmaze 😉

1bodka
7. máj 2012

@traktor no aspoň že tak, idem hneď písať a dúfam že to pomôže iným aby si to rozmysleli s nákupom u nej ...

pattinka
7. máj 2012

@gemini2 ... presne ako vravíš, ja ani nemám chuť jej niečo vytmavovať - no v sobotu som to jasne a stručne napísala - tak to ste mali vidieť aká bola reakcia! Jazyčnice jedne, ma zožrali skoro, no uznať, že mám pravdu kdeže!!! Vraj tu nemám chodiť (na MK) a svojimi rečami znechucovať mamičky, ktoré sú ochotné si za značku priplatiť 😠 🙄 😵 ... tak to ma pekne pobavilo ... veď mamky, čo nemajú problémiky s financiami a nechce sa im liezť po obchodoch a nakupujú na nete predsa nechodia na bazáriky 😝 😅 ... ale už sa takto škriepiť nebudem, lebo mi to len dvíha žlč ... no chodiť tu budem, lebo tu skvele nakúpim nielen pre malé, ale i pre seba 😉 mám tu už mamky - od ktorých nakupujem oblečko za super ceny 😵 takže vďaka za NORMÁLNE BABY 🙂

verinka100
8. máj 2012

@1bodka a aky ma ta dotycna nick?

1bodka
8. máj 2012

@verinka100 sonike2 moje negativne hodnotenie je jej uz tretie

halit13
8. máj 2012

@1bodka to je škodou bazáriku na mk, že aj s napr. 10 timi negatkami môže mamička ďalej obchodovať.

1bodka
8. máj 2012

@halit13 ja si myslím že keby jej aj zrušili konto tak si ho vytvorí pod novým nickom 😠 a začne na čistom stole 😖 😖 😖 takto je to asi lepšie..... a ja osobne keď už u niekoho nájdem aspoň 1 zlé hodnotenie tak s tou mamičkou nebudem pracovať..... a pravopis je ďalšia vec, pri tejto som už od začiatku mohla vedieť že z nej nič inteligentné nevyjde 😒 ale už som sa poučila ☹

sharka17
8. máj 2012

čo sa už toto deje.... neviem čo mám robiť. Od jednej mamičky som si pred dvoma mesiacmi chcela kúpiť súpravičku Niku pre moju malú. Chcela som ju mať už na druhý prípadne tretí deň, tak som bola ochotná zaplatiť 4 eura poštovné. No doposiaľ som však nevidela ani súpravku ani peniaze. Komunikácia z jej strany je skoro nulová. aj to raz píše že mi to poslala, potom zase že mi to ide poslať. zistila som že tu na stránke ma aj nepravdivé údaje a že ako mna oklamala, ešte oklamala minimálne jednu mamičku. Po vyhrážkach, že pojdem podať trestné oznámenie a že som si zistila jej adresu mi zase len slubuje že mi to ide poslať. ja už som z toho zúfala, nepadajú mi z neba len tak 20 eurače, tak prečo ja mám len tak doslova zahadzovať. mamičky prosím Vás pekne poradte mi, čo s takouto podvodníčkou? dakujem

sharka17
8. máj 2012

už mám aj strach z tadialto ešte niekedy niečo kúpiť, aby som zase nenaletela nejakej podvodníčke. Keby sa tu aspon dal dať zoznam tých podvodníčok.