Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
ale ...ked na to ma a ked chce..tak môze mat aj 10 kocikov..je to jej vec..s tymto tu to nema nic spolocne..a dalsia vec..aj keby bol kocik zlavneny z 200 eur na 20..ak ma nedostatky, tak mali byt spomenute vsetky..a ak sa tak nestalo a fotky to dokazu, tak nie je o com..patri jej plna suma a ona kocik vrati..tu cena vôbec nehra rolu..dôlezity je opis veci..cenu si kazdy urcuje sam..
traktor tak to pozor kočik bol v inzerate napisany že je mesiac použivany ma znamky použivania predsa novy je novy a ked ho mala použivala nebude novy madlo som umyvala bol tam maly fliačik je to možno vidieť lebo je to z latky ale určite je v super stave to znamena že nemam dôvod vracať peniaze 😠 😠 😠
@rorinka11 čitajte a poriadne čo pišete mala vnom sedela takže použivany bol nebol novy bol v super stave ako novy to že bol oškrety no ako pišete vy vo svojich inzeratoch tym že sa skladal rozkladal ja neviem nemam dôvod napisať vam ano mate pravdu kočar je hrozny ked to tak nieje
Ahojte , poradite ? ako je to s posielanim penazi z posty na ucet ? aky je postup ? treba k tomu iba cislo uctu, alebo aj adresu , je tam daky poplatok a za kolko peniazky nabehnu ? DAKUJEM
@mima1311 potrebuješ adresu a č. účtu. Je to zelený šek, peniažky nabehnú tak do 3 dní, príde ti aj info z pošty, že t prídu peniažky - ale prídu na účet - ty dostaneš len písomné oznámenie - kópiu šeku - od koho 🙂 mne tak posielajú peniažky maminy, ktoré nemajú IB úplne bežne 😉
@alenah31
@li_la Dakujem dievcata , jedna kupujuca mi tak chce teraz platit , vlastne my chce zaplatit poslanim na adresu , ja som jej pisala ze nech mi to prevedie rovno na ucet ....do banky ist nemoze koli detom vraj a IB asi nema ....takto som nikdy nic neplatila , tak neviem ....len mam zvlastny pocit z celeho predaja , taha sa to uz od konca aprila , jej odpovede su strohe , stale musim zacat ja konverzaciu a odpoved skoro jednoslabicna , z ktorej nechapem na com som , uz som aj zlavu dala a pise mi ze nech cakam , je neregistrovana .....teraz ked som jej pisala ze inzerat aktualizujem , kedze sme sa nikam nepohli , prisla dlhsia odpoved este mierne podrazdenym tonom a ze zajtra posle , chce adresu .... 😒
@trnka77 Vdaka ....bola som v tom , ze netreba , raz som tu kockam kupovala formicky a posiela som im to na ich adresy , platili mi cez IB a jedna zrejme z posty , lebo mi prisiel papierik o oznameni ...vobec som si neni vedoma toho , zeby som jej davala adresu , taky listok som videla prvy x 😀
.. tak.. a ďalšia úžasná skúsenosť s nakupovaním.. a zas na MMB ( a už s ním naozaj definitívne končím)- vyhliadla som si tričká pre syna, 6 kusov za 15 eur (s poštovným 16,60)- tri značkové, tri fake-y. Super cena.. keby boli v poriadku. Pýtala som sa maminy, či nemajú nejaké dierky, alebo fliačky, prípadne spranú farbu- písala, že sú v poriadku, že by žiadne sprané ani zničené tričká nepredávala, príp. ich dala na donosenie. Že sa nemám báť, že aj ona má negat. skúsenosti, tak že ma chápe.. Dnes prišli tričká, dve z nich fľakaté, jedno na rukáve kúsok ako keby od Sava zídená farba ☹ Hneď som jej písala, opísala svoje sklamanie- slušne, jej reakcia?? Ževraj o čo mi ide, či mám vôbec prehľad, koľko stojí nové značkové tričko a že nemám nakupovať nosené veci, lebo čakám nový tovar za 2-3 eurá 🙄 Takže maminy, ktoré nakupujete aj na MMB- Ivet Sokolová (lilka10)- absolútne neodporúčam!!
@danielllka a to ma dotycna cez 350 hodnoteni 😠
@nadhera .. presne tak.. ale paradoxne ja mám zlé skúsenosti práve s tými- buď sa im neodváži nikto dať zlé hodnotenie, alebo si to vyriešia ináč (vrátenie tovaru, peňazí a hodnotko sa už nedá- žiaľ, musím sa priznať, aj ja som už nie raz takto spravila.. hodnotko som už nedala, lebo dotyčná bola ochotná vec riešiť.. a potom to takto vyzerá ☹ )alebo ja už neviem.. asi si myslia, že sú nedotknuteľné a tým, že majú také množstvo pozit. hodnotení, druhej strane nikto neuverí.. čo už..
@danielllka Mozem pridat na tuto temu cerstvu skusenost: tiez MMB:
Bolo o tom pisane par stran dozadu: Bunda next, podla slov predavajucej *nenosena, nova, len 1x vyprana*. Zial ked prisla, boli na rukave male cierne bodky , par pidi zatrhnuti a zmolkove naplety na konci rukavov. Predavajucu som hned kontaktovala, zaslala fotky. Tvrdila si ale svoje, a keby som jej ju vratila tak mi nevrati ale spatne postovne. Dala som jej neutral, ona mi ho vratila. Ale kedze bolo neopravnene, kontaktovala som adminov (aj s fotkami) a na moje prekvapenie mi ho dnes odstranili.
Takze nedat sa , nebat sa dat opravnene neutr. / negat. hodnotenie. 🙂
@garzonka hej, čítala som o tom.. ono možno nejde o nejaký strach, že mi hodnotenie vráti.. skôr to beriem tak, že možno si niekedy naozaj predávajúca nejaký ten fliačik- či iný kaz- nevšimne, je ochotná mi peniaze vrátiť, preto jej nechcem škodiť nejakým zlým hodnotením- lebo nikdy neviem, kedy sa to môže stať mne 😉 (že si nevšimnem) Keď už je však dotyčná drzá a arogantná- ako v tomto prípade, tu nieje o čom, tu veru rozmýšľať nebudem- aj za cenu toho, že mi negatko vráti 😒

@nadhera ja nesudim ako nedavam nikomu pravdu nech si to medzi sebou vyriesia,nepoznam ani jednu pani,len mi to pripadalo cudne