icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

prettybaby
11. máj 2012

@fukylove ahaaa, a ako si to zabalila, mala si krabicu? lebo to lehatko bolo v sacku predavane v obchode, krabice nie je a taku neviem, kde zozeniem☹ ten poplatok kurierovi platim ja ,ci prijemcA?dakujem .)

fukylove
11. máj 2012

@prettybaby poplatok platis ty, ja som si v Baumaxe kupila taku strech foliu - nieco ako na potraviny, len je sirsia a pevnesia a "milionkrat" sme to s mm obmotavali 🙂 takze si myslim, ze toto by sa v pohode dalo pouzit aj na to kresielko 🙂

prettybaby
11. máj 2012

@fukylove dakujem velmi pekne za radu .-) keby nieco, este sa Ta popytam .)

adahk
11. máj 2012

@alexada ja so tiež spustila z ceny aj 1/2 poštovného som zaplatila + ešte som chcela mať istotu , že kočík príde v poriadku tak som ho pripoistila a dala so službou, krehký, vyšlo ma to 6,80, čiže ma to stálo viac ako 1/2 ale hlavne že maminka, bola spokojná, nehľadala by som za tým nič podozrivé. Je fakt že @rorinka11 , mala veľkú smolu na predávajúcu. Tie fotky sú hrozné 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 , registrovaná som len cca 6 mes. a čítam Vás každý deň. Nechápem prečo niekto predáva takýto kočík veď to je hanba!!!!!!!
Pani @julka154 vráťte peniaze, zachovajte sa slušne!!!!!! ten kočík je fakt hrozný, možno vy ste neni náročná, ale ja by som dcérke sa ho ani nedovolila dotknúť.

lucija272
11. máj 2012

milujem, ked niekto napise, ze peniaze poslal, ubehne 5 dni, peniaze nikde, tak pisem, ci sa nestala chyba, pani fuuuuuuha asi ano...nakoniec po mojej vyzve po niekolkych dnoch, ano ano poslala to zle, ale ako "nahodou" dostala take iste, takze uz nechce....smiesne...ved vzdy sa da povedat, ze nemam teraz, da sa rezervovat alebo si to rozmysliet, len treba hovorit, nie?

traktor
11. máj 2012

@rorinka11 pozrela som fotky a je to otras...tu nie je o com..patri ti plna suma..takto skoro novy kocik nevyzera..ziadne poskodenie nebolo uvedene v inzerate..cize tiez by som trvala na vrateni peniazkov..

rorinka11
11. máj 2012

@traktor a este tvrdi ze som ho ja tak zaspinila ze preto som hodila fotky az dnes 😠 a pritom to je zazrana spina. aj koliesko zhrdzavelo asi cez noc aj konstrukciu som vnoci doskrkala,aj vsetko ostatne asi ja...pani sa uz ani neoziva...

sisaha
11. máj 2012

@rorinka11 ten kocik je otrasny....Mne by hned blikala kontrolka, ked ta rychlo spracovavala za kolko si ochotna kupit a este zaplati polovicu postovneho.. Trvaj na jej zablokovani, pokial sa to nevyriesi k tvojej spokojnosti.

@julka154 - peniaze jej patria a tebe ten špinavy, hrdzavy kocik. Ten kocik urcite nestal v izbe - necudovala by som sa, kebyže ma minimalne 4 roky a nevozili by sa v nom minimalne 2 deti. Skrabance na rúčke vzniknú- ale nie pri vozeni sa do drogerii. Takze dalsie klamstvo. Na tvojom mieste by som sa od hanby prepadla pod zem.

traktor
11. máj 2012

@rorinka11 aj keby nebol taky spinavy, aj tak ma kopu nedostatkov, ktore tam neboli spomenute..cize aj tak mas narok na vratenie penazi..takto skoro novy kociar ani zdaleka nevyzera..a teda ja by som bola riadne napalena, keby mi nieco take doslo domov 😠..a co ma zarazilo..ze teraz pise, preco si nedala fotky vcera..ved suhlasila, ze ich das dnes..tak neviem, kde je problem..jasne stane sa, niekedy sa nieco prehliadne alebo tak..ale tu je na prvy pohlad jasne, ze to nie je ok..a teda bez vsetkeho aj bez tohto cirkusu okolo toho ti mala hned vratit peniaze a ty jej kocik..ona by si ho dala do bazaru / najprv by ho dala do poriadku/ a spomenula v inzerate, ze ma i kde tu nedostatky..ak by nebol okolo neho takyto cirkus, verim tomu, ze by ho aj tak predala..a mala napisat pravdu..

sisaha
11. máj 2012

@rorinka11 to negatko jej tam prosim pridaj.

rorinka11
11. máj 2012

@traktor no niesom len ja nahnevana.este som tak humusny kocik nevidela...

rorinka11
11. máj 2012

@sisaha ona mi da tiez 😠

traktor
11. máj 2012

@rorinka11 a preco nema este hodnotenie?vies, keby bola snaha to riesit, tak to beriem..ale takto..

traktor
11. máj 2012

@rorinka11 ak ti ho da, admin ho zmaze..ty ho nemas preco dostat..ty si cast svojho obchodu splnila..ona zial nie

rorinka11
11. máj 2012

@traktor tak idem nato...dufam ze neda aj ona mne 😠

ivett1
11. máj 2012

@rorinka11 ahoj, ten kočík som si pozrela a naozaj nezodpovedá popisu, t.j. "skoro ako nový"... určite bol dosť používaný (a možno aj zle "uskladnený")...ale nesúhlasím s tvrdením niektorých mamičiek, že "ako môže niečo také predávať..."..môže...ale, NECH ho pani predávajúca pravdivo opíše a NEZAVÁDZA 😠 ...a priznám sa, podľa tých pôvodných fotiek - od predávajúcej-by som ho brala aj ja🙂 ...vyzerá tam fakt dobre...teraz už len dúfať, že sa ti peniažky vrátia a ak nie, tak ho choď vrátiť hoci aj osobne (ja by som to spravila...)...mimochodom 100 eur je teda podľa mňa dosť peniažkov a vedela by som si predstaviť, že ich investujem aj lepšie ako do hrdzavého a fľakatého kočíka (a to už pracujem a môj muž tiež...)...

sisaha
11. máj 2012

@rorinka11 ak ti da, tak by to bolo proti pravidlam a admin ti ho zmaže 😉. Smelo do toho a napis velkym NEODPORUCAM...a v skratke popis dôvod

rorinka11
11. máj 2012

@ivett1 Tak tomu ver ze jej ho pojdem aj sama odovzdat,hoc je to x km. Sr@t na hlavu si nenecham... Slusne som jej napisala ze chcem vratit peniaze lebo tovar absolutne nezodpovedal jej popisu,no este sa aj urazila 😠

ivett1
11. máj 2012

@rorinka11 no, dúfam, že to nebudeš musieť absolvovať...

irriss
11. máj 2012

@rorinka11
mluvila jsem ohledne Tveho pripadu s kamaradem od policie (ale jak uz jsme si psaly...tady je mozna jiny zakon)

pry se jedna o prestupek - "podvod"

Vim, ze prestupky v CZ se projednavaji i na Mistnich uradech - zkus se zeptat tam, jaky Ti navrhuji postup..kdyz to tady nepujde po "dobrem".. 😉

karmenta
11. máj 2012

@rorinka11 ahoj, také jsem se ze zájmu podívala na fotky kočárku. Mě dnes přišel použitý kočár (golfky) za cenu 600kč i s poštou (chci to jen na dva měsíce, takže mi to stačí, jinak mám supr sporták) a musím říct že ačkoli je na něm používání vidět, je o 90% v lepším stavu než tvůj za 100Eur! Podle mě 100Eur není rozhodně malá částka, aby to člověk nechal být.

mariakr
11. máj 2012

@rorinka11 fakt je otrasný...mne keby niečo také prišlo, tak tam asi dobehnem k nej aj na metle taká by som bola dopálená...ved keď je tak strašne predávajúca presvedčená, že je taký super, tak čo si ho nenechala...ved to je fakt neférové, aby niekto úmyselne predával takéto veci a neupozornil na to...ale aj také predávajúce sú...keby že tam je jedna chyba, že človek zabudne - prehliadne ale toto? toto sa ozaj nedá ani prehliadnúť, ani zabudnúť na to upozorniť...no hádam bude teraz predávajúca spokojná ako ju tu teraz všetky riešia a hádam nájde v sebe tolko chochmesu, aby sa aj ospravedlnila...držím palčeky 🙂 🙂 🙂

nice202
11. máj 2012

@rorinka11 uff, no taky kocik jedine decku do zahrady a nie za taku sumu. pani julka nech sa spamata, trosku si vstupi do svedomia a vrati peniaze. za 100 eur mozes mat krasny kocik napr. nuna a nie toto tu. ta spina je fakt zazrata a hnusna. ciste klamstvo. nech sa to vyriesi k tvojej spokojnosti, lebo toto je naozaj podvod ako vysity. a strasne ti ho tiskala. vsak to tam aj pise : to je znacka, lacnejsie nekupis, iba novy aj to draho....

verinka100
11. máj 2012

Citam tuto temu skoro kazdy den a v poslednej dobe je to naozaj hrozne, same podvody a klamstva ☹ Nechapem, ako mozu tie mamicky takto okradat a klamat ine mamicky,. Ale ako som uz raz povedala, snad sa im vsetko zle raz vrati.
Mimochodom, chcela som si pozriet bazar tej julky a ukazalo mi 0 inzeratov, ich zmazala ona, ci admin ci ako? 😕 😕 😕

martinka17
11. máj 2012

presne, ja som teraz zase raz naletela, vraj 100% stav mikinky, je vhodná tak na chatu alebo do lesa, ani len na ihrisko sa nehodí.-(

nikolca
11. máj 2012

@verinka100 ona ma bazar stopnuty na mesiac,niečo napisala neviem presne že ma v svojom bazare zlavnene veci a je zakazane upozornovať na svoj bazar,neviem prečo,mne dokonca stopli inzerat ked som mala napisane v nadpise mikina-znižena cena,neviem prečo sa to nesmie kto chce kukne a kto nie tak nie

verinka100
11. máj 2012

@nikolca Aha tak,no som sa cudovala, chcela som si mrknut aj jej ine inzeraty. Tak nic 😀 😎

miliz
11. máj 2012

@rorinka11 Da aj ja som tak dostala ale potom ked sa to bude riesit cez admina akoze ona bola druha sa Vam to vymaze len musite poprosit admina

judith793
11. máj 2012

Prosím poradte mi ako mám reklamovať balík ,ktorý som posielala kupujúcej a tvrdí mi že ho ešte nedostala je to od 26.4 mám aj potvrdenie o odoslaní . Diky moc za radu . 🙂 😉

macamac
11. máj 2012

@judith793 bolo to doporučene? alebo ako balík?
môžeš si zavolať na ich poštu a preveriť si,či ho prebrala.
ak nie,podľa podacieho čísla alebo čísla na balíčenke-to nie som si istá, sa dá zistiť, čo sa deje 😉